- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта от пръв поглед ?
да . не ми се е случвало , но някой денкой знае....![]()
Да![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
да бе,както си го казаха умните глави по-горе..не е любов,а чисто физическо привличане,породено от хормони и нищо друго!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
естествено че вярвам
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Че защо да е естествено ? Има толкова мнения 'да' колко и 'не'.Първоначално написано от Irenchety
All I hear is "Burn!
Малко е нреазбираема и необяснима,но съществува![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
има и аз лично съм го разбрал, усетил, почувствалнз дали и с моето момиче е така, но го има.
Това за секса също е вярно, че може би от голяма част се крепи на това, но нали знаете 80% от една връзка е секси мекси... макар и да не ми звучи много добре но факт![]()
Не.
Осмисляте ли какво е любов от пръв поглед? Оо Да заобичаш някой си от първия път без да го познаваш без нищо Оо Стига бе...
Може да има силно привличане,но нищо повече...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Може би я има..
Не съм сигурна дали изобщо има любов!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
не.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
+++++Първоначално написано от l0lz
Не.. не вярвам..![]()
+1Първоначално написано от beliqsmok
![]()
недей слагай всички жени под общ знаменател, защото е много убидно за тези, които не гледат джоба и колата на мъжаПървоначално написано от Xitap
![]()
Да вярвам,но досега лично при мен не съм я срещала - било е просто увлечение![]()
Не вярвах, но откакто преди година ми се случи точно любов от пръв поглед вече вярвам :P
Нормално е,който я е изпитвал да казва,че вярва и обратното.Но все пак има разлика между любов от пръв поглед и привличане от пръв поглед.Доста момчета са ме привличали външно от първия път в който ги видя,но аз си знам,че тфа е само физическо желание и усещане.Та любовта от пръв поглед е..нещо..абе нещо като съдба.Удря те по главата и всякаш познаваш човека и си бил от цяла вечност с него.Странно е...и да,звучи супертъпо,но при мен беше така и сега съм с този човек,с първата ми любов (единствената от пръв поглед) :P
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
вярвам донякъде щото неможе да се влюбиш във всеки втори от пръв поглед може би на хората им се получава 1-2 пъти в живота а на някой николко в смусъл това е рядко явление което може да е много по-често срещано при такива като нас тоест тийнове а не при 25-30 годишни тва е .
това за който го мързи ,да бе
Първоначално написано от Snickers
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
да, защото ми се е случвало и мога да твърдя че беше една от най-хубавите ми години. беше от пръв поглед, защото първия път като се видяхме дори не се запознахме но химията бе там и си свърши работата!
абе то е трудно вече да се влюбиш в някой когото познаваш от години просто защото сега хората се променят толкова много от възможностите на другия и от някви материални неща ....камо ли да се влюбля от пръв поглед може за една вечер ама после естествено нищооооо
по скоро не но за привли4ането определено да