- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта от пръв поглед ?
mi da v na4aloto e privli4ane,no posle moje da se prevurne v golqma lubov ^.^![]()
Първоначално написано от didss001
![]()
Мисля, че е възможно силно привличане от първия поглед. Сякаш този човек ти е "влезнал под кожата", сякаш го познаваш... И си мислиш, че си се влюбил/а в него/я. Това не може да е много истинско, защото се вюбваш във външността на човека, не в неговата същност. Гледаш го (човека) привлекателен, чаровен... и си мислиш, че го харесваш. Но всъщност си привлечен от външния му вид. Като пообщувате повечко, може да се окаже, че той не е твой тип или точно обратното - той наистина е страхотен. Но пък любовта от пръв поглед според мен е силно привличане към външността на някого, не точно любов в истинския смисъл на думата, а просто... леко харесване.![]()
може да се влюбиш в определен човек без да го обичаш няма обич това не значи че няма любов не случайно има две различни думи обич и любов защото са различни нещаПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
тц![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Вярвам в желанието за секс от пръв поглед... Ама ти.. влюбване.. пръв поглед? ЧАКАЙ МАЛКО БРАТО![]()
Вярвам в любовта от пръв поглед, но и в добрият й финал.
Добрият финал на любовта е смъртта... както щеш ме разбирай.Първоначално написано от Pliok0019
Споделям мнението тиПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Да !![]()
Аз съм от тези,които искат/чакат втори/трети/4/5/6/н-ти поглед. ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не! За да говориш за любов трябва да си опознал човека да теб. Какъв ти пръв поглед тогава?![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да ! Тя е най-силна !!![]()