.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    тва е обяснение на хора,които крият нещо... най-малкото щяха да намерят за тия години останките все на 1 от самолетите... не може 6 самолета (5 Авенджъра и 1 спасителен) да изчезнат ей така г/д на едни и същи координати без следа от тях до ден-днешен... а и разговора между пилотите и кулата кой казва,че не съществува? навсякъде съм чел за тоя разговор,където супер професионаисти каквито са били тия пилоти се държат неадекватно и не знаят изобщо кво се случва (явно шокирани от странната ситуация,в която са попаднали)... за мене това си е няква дупка в пространството,която те праща в друго измерение. има няколко такива на планетата. бях чел за една някъде край Япония...
    Възожно е да е така, както ти го казваш. Но аз наистина не вярвам там да има някакви паранормални явления, камо ли за друго измерение. Но нищо не може да бъде доказано засега, така че спорът е излишен.
    I do what I want, I do what I please
    There ain’t a soul who will stop me
    I take what I want, get whatever I need

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    то не е паранормално,то си е съвсем нормално... просто науката още не се е развила толкова,че да го обясни
    Не, имах предвид хипотезите за извънземни и прочие. Всъщност, никога не се бях замисляла за варианта друго измерение. Ако допуснем, че всичко това се е случило, така както е всеизвестно, то тогава този вариант е най-приемлив и достоверен.
    I do what I want, I do what I please
    I take what I want, get whatever I need

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland

Re: 10-те най-страшни туристически дестинации

Цитирай Първоначално написано от crust5
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Черепи в музея “Мютер”

Музеят на историята на медицината "Мютер" в Калифорния е толкова странен, че не всеки любител на знанието би желал да го посети.
    Това е музей на патологията, старинното медицинско оборудване и биологични видове с аномалии. Експозициите са в най-стария комплекс за обучение на лекари в Северна Америка.
    Музеят е известен с огромната си колекция от човешки черепи, но не по-малко удивителни са и другите експонати. Сред тях има труп на жена, превърнал се в сапун, след като е бил погребан в земята, труп на сиамски близнаци с общ черен дроб, скелет на двуглаво дете и други ужасяващи експонати.
    Ето това трябва да се посети.
    WOOOW и аз така си мисля, въпреки, че ще е доста страшно ще е и много интересноооооооооооооо
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Мега фен Аватара на Infinity
    Имението ми звучи интересно..
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си