.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Лятоо..

Лятоо..

Случвало ли ви се е да отидете на море с вашите , с приятели или на лагер ( примерно , важното е да сте някъде на морето ) ., ии да си намерите момченце/момиченце тамм.. с една дума лятна любоов Как се запознахте? Как точно стана всичко? а как се разделихте , след като трябваше да си тръгвате? ..
    На мен ми се случи миналата година , още не се знае за тази .И ми е интересно , защото беше много забавно и по - интересно от другите връзки , е до раздялата само ..
    Ако не ви харесва темата , съжалявам .. просто може да не пишете :]

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Хмм не знам .. не помня такива работи

Мега фен
    Град
    Earth...
    никога не ми се случвало да хода на море
    ма никога

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    никога не ми се случвало да хода на море
    ма никога
    офф абе яя не ми се присмивайте .. не съм тръгнала да ставам поетеса .. ся виждам , че е станало двусмислено амаа ..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ама аз сериозно не помня

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Ама аз сериозно не помня
    спокойно .. аз говорех за другия човечец , който ми се изхили много '' мило '' .. иначе и аз съм зле с паметта
    Hip Hop , Rap ,

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз помня едно време, ама бях много малък бях с наще на море и имаше една кака дето продаваше сутрин кифли и банички, и аз много се бях влюбил, всяка сутрин ставах и ходех да си копувам кифли от нея.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ах твоята тема ми навява МНОГО болезнени спомени
    Тааа на мен ми се случи..
    Момчето работеше в един ресторант в който карах нашите да ходим всяка вечер. Те все си избираха други, но в крайна сметка ги убеждавах. Пък и той работи само вечер в ресторанта. През деня е на плажа в едно заведение. И аз там често ходех пък и нашите често ме караха..
    Сутрин към 8:00 той тръгваше.. а аз тогава излизах да взема закуска и кафе и да занеса в квартирата. Та си говорихме ала-бала.. Та така постепенно си станаха нещата. Пък и аз с нашите въобще не съм се размотавала, така че не са ми били проблем.
    А иначе за "раздялата" .. Вечерта преди заминаването излязох да се разходя по плажа и той ме чакаше там. Говорихме си надълго и нашироко, разменихме мейлите и ходихме за сладолед
    После цяла нощ не съм могла да спя.. (от сълзливи причини) и непрекъснато си пишехме есемеси..
    Голяма любов беше, голямо чудо.. Още си го помня и много ме е яд, че тая година няма да мога да отида и да се видим.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    аз помня едно време, ама бях много малък бях с наще на море и имаше една кака дето продаваше сутрин кифли и банички, и аз много се бях влюбил, всяка сутрин ставах и ходех да си копувам кифли от нея.
    поне хубави ли бяха кифлите?
    Hip Hop , Rap ,

Jumbie483
    благодаряя , че поне ти написа нещо смислено .. наистина мн хубава история :P
    Hip Hop , Rap ,

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Tomorrowww
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    поне хубави ли бяха кифлите?
    не помня, тва верно беше отдавна.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от Tomorrowww
    Jumbie483
    благодаряя , че поне ти написа нещо смислено .. наистина мн хубава история :P
    хубаво, че ти харесва..
    на мен края на онова лято не ми беше много хубаво
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на l0lz
    Не ми се е случвало..

Като отида на море винаги се запознавам със всички. Общо взето привличам вниманието където и да съм с нещата, с които се занимавам и с животните ми. Винаги се намират хора да ме свалят, но не си падам по подобни забивки и краткотрайни "връзки".

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от devi
    Като отида на море винаги се запознавам със всички. Общо взето привличам вниманието където и да съм с нещата, с които се занимавам и с животните ми. Винаги се намират хора да ме свалят, но не си падам по подобни забивки и краткотрайни "връзки".

сори за въпроас..ама ми стана интересно какви са ти животните?
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен
    Не съм имала някви морски едноседмични любови но съм се запознавала с едно момче,с което помня,че се харесваме (друго не помня наистина... доста отдавна беше),но нищо не е ставало (май ).
    И преди..хмм 3 години някъде на станция в Китен момъка от рецепцията проявяваше интерес към мен,но аз бях на 14 (май ) иии се пукнах от срам и от страх да не ме видят наще да се разхождам с баткото от хотела...та го изгоних по средата на разходката ... както и да е нищо повече не е ставало.. Разменихме си телефоните и днес още се чуваме в скайп( и още ми пуска старите хвалби ) от дъжд на вятър.

ох беше миналото лято на лагер.. ми той не ядеше а само ме зяпаше в столовата.... вечерта ни покани с моята приятелка на дискотека, после специално мен на танц и така стават работите.... за 10 дена толкова се привързах
    раздялата завърши със сълзи
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Ходих на клуб, напихме се яко, заговорих една мацка, викнах я у нас ебах я после я изгоних от нас на другия ден бяхме на концерт и се прибрах обратно у дома.

Тва е
    Бахти тъпия подпис имам

Бяхме в един хотел... Аз още в началото си знаех, че нищо няма да стане, че е кратка авантюра и нищо повече. Не съм запазила кой знае какви уникални спомени, но определено имаше чувства. Разменихме си телефони ала-бала, но не се потърсихме... И по-добре

Ооо..моята история още не е свършила..хаха преди 2 години бях на море на Лозенец със сестра ми и неини приятелки..Вечер излизахме на някво гъзарско кафе и там имаше едно много красиво барманче...Постоянно ме занимаваше..някъде около 3 дни подред..и на 4-тия реших да го поканя след работа да се разходим..та излезнахме ..хапнахме.ходихме до Царево ,до Китен..после отидохме при сестра ми..много го харесаха цялата компания...но на следващия ден като отидохме пак в същото кафе..него го нямаше..сестра ми понеже си е доста оправна разпита другите бармани ,а те казаха,че е имал спешна работа в Пловдив(той е от там)и е трябвало да напусне..Що сълзи бяха,,ужас..а дори не го познавах толова,че да рева за него..Когато се прибрах в София ми беше супер гадно..но една прекрасна сутрин телефона ми звънна и ме събуди..като си спомя тогава много псувах докато го вдигна..и като вдигнах онемях..беше той..оказа се,че оправната ми сестра е дала номера ми на един от барманите..да му го предаде..и та така..той дойде да учи същата година в УНСС и сега сме си заедноМалко ме ядосва..но си го обичам..

Цитирай Първоначално написано от praskovka91
    Ооо..моята история още не е свършила..хаха преди 2 години бях на море на Лозенец със сестра ми и неини приятелки..Вечер излизахме на някво гъзарско кафе и там имаше едно много красиво барманче...Постоянно ме занимаваше..някъде около 3 дни подред..и на 4-тия реших да го поканя след работа да се разходим..та излезнахме ..хапнахме.ходихме до Царево ,до Китен..после отидохме при сестра ми..много го харесаха цялата компания...но на следващия ден като отидохме пак в същото кафе..него го нямаше..сестра ми понеже си е доста оправна разпита другите бармани ,а те казаха,че е имал спешна работа в Пловдив(той е от там)и е трябвало да напусне..Що сълзи бяха,,ужас..а дори не го познавах толова,че да рева за него..Когато се прибрах в София ми беше супер гадно..но една прекрасна сутрин телефона ми звънна и ме събуди..като си спомя тогава много псувах докато го вдигна..и като вдигнах онемях..беше той..оказа се,че оправната ми сестра е дала номера ми на един от барманите..да му го предаде..и та така..той дойде да учи същата година в УНСС и сега сме си заедноМалко ме ядосва..но си го обичам..
    Ше скъсате мн злобно.
    Бахти тъпия подпис имам

Град
    Страстно село. :D
    Прасковке, успех ви желая. Много яко се е получило.

Аз не обичам летните връзки, защото са шитня и много боли. Предпочитам по сериозните връзки.

ЛудоМладо ти си злобен/на.

Миналата година се запознахме. Оказа се, че беше най - добър приятел на бившото ми гадже и към края на морето тръгнахме. Беше много яко. Всеки ден заедно до късно на плажа заедно.. общо взето купон
    да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!

Цитирай Първоначално написано от acdcfenka
    Прасковке, успех ви желая. Много яко се е получило.

Аз не обичам летните връзки, защото са шитня и много боли. Предпочитам по сериозните връзки.

ЛудоМладо ти си злобен/на.
    Обичам та ма.
    Бахти тъпия подпис имам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си