- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лятоо..
Случвало ли ви се е да отидете на море с вашите , с приятели или на лагер ( примерно , важното е да сте някъде на морето) ., ии да си намерите момченце/момиченце тамм.. с една дума лятна любоов
Как се запознахте? Как точно стана всичко? а как се разделихте , след като трябваше да си тръгвате? ..
На мен ми се случи миналата година , още не се знае за тази.И ми е интересно , защото беше много забавно и по - интересно от другите връзки , е до раздялата само ..
Ако не ви харесва темата , съжалявам .. просто може да не пишете :]
никога не ми се случвало да хода на море
ма никога
![]()
офф абе яя не ми се присмивайте .. не съм тръгнала да ставам поетеса .. ся виждам , че е станало двусмислено амаа ..Първоначално написано от Nakadah
![]()
спокойно .. аз говорех за другия човечец , който ми се изхили много '' мило ''Първоначално написано от Kukumqvka
.. иначе и аз съм зле с паметта
![]()
Hip Hop, Rap
,
аз помня едно време, ама бях много малък бях с наще на море и имаше една кака дето продаваше сутрин кифли и банички, и аз много се бях влюбил, всяка сутрин ставах и ходех да си копувам кифли от нея.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ах твоята тема ми навява МНОГО болезнени спомени![]()
Тааа на мен ми се случи..
Момчето работеше в един ресторант в който карах нашите да ходим всяка вечер. Те все си избираха други, но в крайна сметка ги убеждавах. Пък и той работи само вечер в ресторанта. През деня е на плажа в едно заведение. И аз там често ходех пък и нашите често ме караха..
Сутрин към 8:00 той тръгваше.. а аз тогава излизах да взема закуска и кафе и да занеса в квартирата. Та си говорихме ала-бала.. Та така постепенно си станаха нещата. Пък и аз с нашите въобще не съм се размотавала, така че не са ми били проблем.
А иначе за "раздялата" .. Вечерта преди заминаването излязох да се разходя по плажа и той ме чакаше там. Говорихме си надълго и нашироко, разменихме мейлите и ходихме за сладолед![]()
После цяла нощ не съм могла да спя.. (от сълзливи причини) и непрекъснато си пишехме есемеси..
Голяма любов беше, голямо чудо.. Още си го помня и много ме е яд, че тая година няма да мога да отида и да се видим.![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
поне хубави ли бяха кифлите?Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Hip Hop, Rap
,
Jumbie483
благодаряя , че поне ти написа нещо смислено .. наистина мн хубава история :P
Hip Hop, Rap
,
не помня, тва верно беше отдавна.Първоначално написано от Tomorrowww
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
не![]()
хубаво, че ти харесва..Първоначално написано от Tomorrowww
на мен края на онова лято не ми беше много хубаво![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от devi
сори за въпроас..ама ми стана интересно какви са ти животните?
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Не съм имала някви морски едноседмични любовино съм се запознавала с едно момче,с което помня,че се харесваме (друго не помня наистина... доста отдавна беше),но нищо не е ставало (май
).
И преди..хмм 3 години някъде на станция в Китен момъка от рецепцията проявяваше интерес към мен,но аз бях на 14 (май) иии се пукнах от срам и от страх да не ме видят наще да се разхождам с баткото от хотела...та го изгоних по средата на разходката
... както и да е нищо повече не е ставало.. Разменихме си телефоните и днес още се чуваме в скайп( и още ми пуска старите хвалби
) от дъжд на вятър.
![]()
ох беше миналото лято на лагер.. ми той не ядеше а само ме зяпаше в столовата.... вечерта ни покани с моята приятелка на дискотека, после специално мен на танц и така стават работите.... за 10 дена толкова се привързах
раздялата завърши със сълзи
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ходих на клуб, напихме се яко, заговорих една мацка, викнах я у нас ебах я после я изгоних от нас на другия ден бяхме на концерт и се прибрах обратно у дома.
Тва е
Бахти тъпия подпис имам
Бяхме в един хотел... Аз още в началото си знаех, че нищо няма да стане, че е кратка авантюра и нищо повече.Не съм запазила кой знае какви уникални спомени, но определено имаше чувства.
Разменихме си телефони ала-бала, но не се потърсихме... И по-добре
![]()
Ооо..моята история още не е свършила..хаха преди 2 години бях на море на Лозенец със сестра ми и неини приятелки..Вечер излизахме на някво гъзарско кафе и там имаше едно много красиво барманче...Постоянно ме занимаваше..някъде около 3 дни подред..и на 4-тия реших да го поканя след работа да се разходим..та излезнахме ..хапнахме.ходихме до Царево ,до Китен..после отидохме при сестра ми..много го харесаха цялата компания...но на следващия ден като отидохме пак в същото кафе..него го нямаше..сестра ми понеже си е доста оправна разпита другите бармани ,а те казаха,че е имал спешна работа в Пловдив(той е от там)и е трябвало да напусне..Що сълзи бяха,,ужас..а дори не го познавах толова,че да рева за него..Когато се прибрах в София ми беше супер гадно..но една прекрасна сутрин телефона ми звънна и ме събуди..като си спомя тогава много псувах докато го вдигна..и като вдигнах онемях..беше той..оказа се,че оправната ми сестра е дала номера ми на един от барманите..да му го предаде..и та така..той дойде да учи същата година в УНСС и сега сме си заедноМалко ме ядосва..но си го обичам..
![]()
Ше скъсате мн злобно.Първоначално написано от praskovka91
Бахти тъпия подпис имам
Прасковке, успех ви желая. Много яко се е получило.
Аз не обичам летните връзки, защото са шитня и много боли. Предпочитам по сериозните връзки.
ЛудоМладо ти си злобен/на.![]()
Миналата година се запознахме. Оказа се, че беше най - добър приятел на бившото ми гадже и към края на морето тръгнахме. Беше много яко. Всеки ден заедно до късно на плажа заедно.. общо взето купон
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Обичам та ма.Първоначално написано от acdcfenka
Бахти тъпия подпис имам