общо взето можиш да си сложиш нов РАМ. Препоръчвам ти да си вземиш 4 гб (може 1 - 2 но с тези нови игри може и да не ти стигне и да запецва). Където ремонтират компове трябва да продават отделни чати на компа. Така на място ти е сменят!
Я напиши какво ти е дъното модел характеристики и щи кажа каква рам можеш да сложиш и колко .
Ама според мен няма смисал да даваш едни 100 лв за рам , аз ти предлагам продаи си компа на някои за 200 лв ако става за нещо добави още 300 лв и си купи един нов комп от тези готовите конфигурации които продават по фирмите хем ще вземеш нещо по ново хем ще ти вървят и по новите игри не на макс но поне ще тръгват.Щом ти е с 512 Рам компа сега сигурно е поне на 5 години.
Двуядрен 7550+ 64b. AM2
Рам памет 2048-800
Хард диск 500 7200 8K SATA 2
Видео GF8100 512MB DVI HDMI
Звук 5.1
Лан карта 10/100
DVD/RW DVD RW
Mонитор 19' LCD 5мs LG
Кутия Delux
Подарък KBD+Mouse
Гаранция 2 Години
С куриер До всеки град /около15лв/
Цена 556 като в цената влиза и монитора
А сега кажи че това няма да е в пъти по добро от сегашния му комп , че дори си има и 2 ГБ рам , и само за 550 лв .
АКО разбирах толкова много точно тва проблема при игрите че всичко покривам тръгват ама циклят и като проверя всичко покривам без рам затва искам да го сменя а инче как става смяната става въпрос че добавя ли се или се заменя със старото
Имаш няколко слота за рам, така че може и да замениш старата може и двете да работят.А сега вземи включи Everest и намери модела на дънната платка ако не го знаеш.
Ми нали ти казвам е , кажи кво ти е дъното характеристики , да видим колко слота за рам имаш каква точно можеш да сложиш на пазара няма 1 вид рам , те са много за твоито дъно е точно определена .Ако искаш да добавиш още рам към сегашната си трябва да видиш каква ти е сегашната платка да няма разминаване в честотите и таиминга на двете рам памети.
ЦИкленетео не се дължи само на недостиг на рам а и някои път и от видео картата всепак тя е една от основните неща зада ти върви една игра нормално.