- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Красиви по време на криза?
Таа..има ли някакво влияние кризата върху въшния ви вид?Влияе ли тя на слънчевите ви бани на морето за постигане на красив тен?Влияе ли на качествената козметика,която се стремим всички да ползваме?Влия ли на дрехите,които си копувате...Влияе ли на косата ви..и честото посещаване на професионалисти в тази област?
Интересно ми е на разбера как се справят както моми4етата така и мом4етата в такъв момент?
Тази година ще се лиша от море по финансови причини.. от някои скъпи маркови дрешки същоНа фризьор също не съм ходила от зимата.
Иначе за козметика пари не жаля много много, дрехи си купувам пак нормално често.
има.
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
ами...на мен пък ми се струва, че харча дори повечеМоже би заради малкото пари...
криза няма
а свиване на пазара
колко сте не наясно с какво става със световната икономика...
Верно ли? Баща ти ли ти каза?Първоначално написано от Nakadah
![]()
Хихи сички кво сте се филмирали с тая криза.Те цените на хотелите по морето тоно пък тая година са супер ниски...![]()
^ Ниски са , защото няма кой да иде.А няма кой да иде заради може би помалалелите заплати ?! Както и да е, ами на мене не ми е повлиала доста , ще ходим на море и тази година даже сме във хотел
Относно останалите неща - е ако искам нещо силно няма как да не го получа , обаче има ограничение и то се усеща
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
криза,криза...ама квартири,хотели....всичко е пълно...![]()
криза има...до колко се усеща нз...важното е,че ще ходя на море без нащехаха...
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Аз в момента съм на море...и криза има..в Слънчев бряг от години не е било така..кофти..мн лишения..ужас..хората се стараят да не взимат отпуски..че като се върнат може вече да не са на работа..абе гадно..
Иначе да кажа и аз..че някак си(не че ми е по-добре в криза)но съм станала по прибрана..мн повече пазя..съобразявам се много повече..и точно по време на криза..е хубавото че се раздваш на малките неща...преди ако не отида за повече от 2 седмици на море и мрънках..а сега и 5 дни ми стигат..и се наслаждавам много повече на почивката..И във външния вид гледам да се харесвам такава каквато съм..а не винаги с нова прическа..
..хаха точно сега момичета може да оставите косите си на мира..хаха за да пестите мн ток с без тез преси..ахаххаха
![]()
![]()
![]()
точно поради кризата цените станаха по - ниски .. например в Kenvelo където преди криза цените са 35лв и нагоре сега можеш да си позволиш доста неща а и другите марки ( известни ) и за тя е така ..
така че според мен се отразява не чак толкова зле .. нали все пак не е зле да има намаления 70 %а козметика за нея също мисля така .. аз също пари за козметика не пестя давам квото имам ..
![]()
![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
Хич не ме *б* за кризата.Не съм някоя супер богаташка или нищо такова,но за външния си вид не пестя.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ами не пазарувам повече от миналата година ... ще ходя на море , на басейн често си ходя . Без голяма разлика от миналата година!
тъпичка сиПървоначално написано от akinom
бтв: утре ще хода в Wonderland та се надявам да те видя там...
Криза е и нямам пари. Всъщност и преди кризата нямах...
аз съм по същия начинПървоначално написано от lDoLLl
шибана криза
![]()
тъпичка, ама блондинка. И къде ще ме видиш, ти си сляп.Първоначално написано от Nakadah
криза,криза ама си пазарувам както винаги![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Харча си както и преди кризата.Не съм забелязала да се лишавам от нещо![]()
Е добре де, само аз ли получавам по-малко пари, които да харча за дрехи и дрънкулки!?![]()
![]()
Всъщност ограничаването от една страна е добре: Спрях да си купувам излишни дрехи и скъпи неща, които никога няма да сложа. Просто в магазина си преценявам кое ще нося редовно и кое само ще пълни гардероба.
...Но пък по-рядко си купувам глезотийки за косата.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Хм аз пък не съм усетила криза.Даже от интерес почнах да си записвам колко харча на ден и в края на месеца ще сметна.За сега излиза,че е кажи-речи,колкото една минимална заплата на месец.Абе за сега не я усещам.Иначе и ние тази година май няма да ходим на море,но аз и не искам особено много.Всяка година едно и също писва.Тази година ще навивам наще за планина ххаха.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Не съм забелязала,пак си харча както обикновено.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
изобщо не се ограничавам,дори напротив..
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Ами същуствуват известни ограничения, но не и в сферата на външния вид. За хигиена, визия и храна, не мога да пестя.
![]()
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!