- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да си оправя краснописа
Чувал съм за помагала за оправяне на почерка,предназначени за кандидатстващи.Потърси нещо такова в по-големите книжарници.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Измисли си какъв точно искаш да бъде твоя почерк (наклонен или напълно прав, леко печатен или много ръкописен, с дребни или големи букви, някои букви можеш да ги пишеш по-изчачено, например както аз пиша ''й'' с точка отгоре, вместо с дъгичка) и после започни да преписваш дълги текстове. Отначало почни по-бавно и с времето ще видиш как ще свикнеш и ще си пишеш нормално така.
![]()
Не е вярно,че е генетично...аз преди 2 3 годинки пишех ужасно грозно а сега ми се получава доста добре хихи не че нещо ама вече си драскам красивичко![]()
![]()
![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
на мен топчно това ми е проблема..просто нямам време да се постарая..мацам мацам само и само да не изостанаПървоначално написано от lipstik
![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
Да,то това е целта...иначе всеки може бавно и старателно да си преписва нещо,ама в даскалото трудно се получава..Първоначално написано от lipstik
![]()
Тетрадка за техническо писане му е майката..Първоначално написано от joannalof
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.