.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    важното е да е четливо
    +1

И аз пиша грозно и не виждам как може да се поправи като учителите диктуват адски бързо и няма как да се стараеш.

Цитирай Първоначално написано от teenems
    ами ще се стараеш повече

то няма хапчета за краснопис
    Да,ама треа да има!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Чувал съм за помагала за оправяне на почерка,предназначени за кандидатстващи.Потърси нещо такова в по-големите книжарници.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Измисли си какъв точно искаш да бъде твоя почерк (наклонен или напълно прав, леко печатен или много ръкописен, с дребни или големи букви, някои букви можеш да ги пишеш по-изчачено, например както аз пиша ''й'' с точка отгоре, вместо с дъгичка ) и после започни да преписваш дълги текстове. Отначало почни по-бавно и с времето ще видиш как ще свикнеш и ще си пишеш нормално така.

Не е вярно,че е генетично...аз преди 2 3 годинки пишех ужасно грозно а сега ми се получава доста добре хихи не че нещо ама вече си драскам красивичко
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    И аз пиша грозно и не виждам как може да се поправи като учителите диктуват адски бързо и няма как да се стараеш.
    на мен топчно това ми е проблема..просто нямам време да се постарая..мацам мацам само и само да не изостана
    Щастието на човека е в малките събития..!

Град
    В света на чудесата..
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Да,то това е целта...иначе всеки може бавно и старателно да си преписва нещо,ама в даскалото трудно се получава..

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Взимаш една тетрадка 20 листа с тесни и широки редове!
    Почнаш да преписваш нещо,ако не стане така даваш с печатни букви,но като заа начало също пиши на тесни и широки!
    Като седиш и се оплакваш тука,няма да се подобри!
    Тетрадка за техническо писане му е майката..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си