- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomosht
hora izvinqvam se che pisha taka srryoniq den taka naprih che razdelih bratovchtkami s priqtelq i (ne si go har. priqtelq i ) i tq a mi se sardi mn gadno i nz kak da gi zdobra i pak da sa si zaedno a toi e mn revniv pls pomosht
даа то така става...![]()
не е трябвало изобщо да се бъркаш ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
AZ MU GOVORA TOI NISHTU NEVAZPRIEMA KAZA DO TUKA BEHME S NEQ A TOI VAOBSHTE NZ KAK SEDAT NESHTATA AZ MU KAZAH CHE TQ DORI NE SI E GOVORILA S TOVA MOMCHE AMA TOI E QKO REVNIV I NZ OTKACHAM VECHE![]()
ми като за начало дори не си обяснила , как точно си ги скарала .. което вече явно няма значение .. тъпо си постъпила![]()
Hip Hop, Rap
,
KAZAH NA MOMCHETO CHE VANKA E S MAHATA NA DVORA I TOI OT TAM OBQSNIH MU CHE NISHTU NE E STANLO A TOI DO TUKA BEHME A TQ BESHE DAJE PRI BATE DA GO PITA ZA NETA NESHTO
ама може ли всичкото тва на разбираем език .. ако има преводачи , ся им е моментаПървоначално написано от katetohita
.. нито знам кой е MAHATA р нито бати ти и кво общо има интернета .. бе аз ли съм тъпа , че не схванах , незнамм
![]()
Hip Hop, Rap
,
ZAEBETE TUKA SAMO KRITICI IMA PO DOBRE SAMA DA SE OPRVAM NEKAK SI
не се влияй от моето мнение .. аз просто нищо не ти разбрахПървоначално написано от katetohita
.. има и други хора - те ще ти отговорят
....
Hip Hop, Rap
,
говори маааалко по разбираемо ако може... и защо си се бъркала в чуждите отношения ?
Поговори с него с нея,ако трябва тримата заедно приказвайте,извини им се кажи им,че не си искала така да постъпиш и разни такива.Успех![]()
Пиши по разбираемо наистинаедвам разчетох
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Аплодисменти ли чакаш ?Първоначално написано от katetohita
![]()
ами не се отказвай .. все пак ти си направила проблема .. и може би само ти можеш да го разрешиш .. не знам какво точно си му казала .. но поговори с него .. и с братовчедката също ..гледай да ги сдобриш .. а и тя нищо лошо не е направила .. скъсали са по твоя вина .. съжалявам, че така ти го казвам .. но явно тва е истината .. сега само ти можеш да намериш начина да оправиш нещата .. успех ..![]()
Недей се вживява толко...ZAEBETE TUKA SAMO KRITICI IMA PO DOBRE SAMA DA SE OPRVAM NEKAK SI
Не разбрах точно ква простотия си забъркал/а, ама ако искаш да ги сдобряваш ся трябва да ги събереш на едно място и да обясниш и пред двамата какво е станало, след което да се махнеш и да ги оставиш да се уточнят...![]()
П.П. Докато те се уточняват ти можеш да вземеш някой урок по български език!![]()
Понякога една глупава грешка може да доведе до това.Мисли на време.За напреде да ти е за урок да не се бъркаш в чужди взаимоотношения.
Поздрави! К.Димитров
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face