- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го поканя ли?
И моето мнение че трябва да го поканиш. Живеем 21 век, така че това е нещо нормално. Аз също като теб съм малко по-срамежлива, но се надявам скоро да преодолея този пробем.![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
аре беее цапни една малка водка и го покани...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Yes !Първоначално написано от evelinka1122
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
абе хораа р не разбирате ли , че вече е банално.. всеки казва да , в което няма смисъл.. момичето вече разбра , може дори и да го е поканилоV
Първоначално написано от GD95
Hip Hop, Rap
,
да покани го, после да не съжеляваш и да се питаш "защо не го поканих"!
Успех![]()
м дам .. добремм .. кой да ми обърне внимание ? продължавайте да си да-кате , като ви доставя удоволствие.. не ви забранявам , просто няма смисъл , и момичето си реши проблема .. ключч ?![]()
Hip Hop, Rap
,
след като всички и казаха да го покани,което е най-разумното решение предполгама ч е тя го е направила.в крайна сметка живота е един и срамежливостта няма на никой да помогне да си пробие път към това към което се стреми.Успех и разкажи какво стана...![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Покани го.Няма нищо странно.И аз съм така, обаче винаги си казвам каквото ми е на сърцето.В този момент ,цялата горя ,сърцето ми бие ,но срам не срам ,страх не страх си казвам . .Какво има, нищо не губиш
![]()
дамм покани го :P
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
Видяхме се,но не защото аз го поканих.Така стана,че се събрахме приятелите ми и той.Иии...нищо не станаПървоначално написано от katericArofl
А пък и всеки бързаше нанякъде.Сигурно пак ще се видим
Още веднъж мерси на всички
![]()
Покани го,бившето ми гадже ме покани и бяхме заедно година и 7 месеца нищо че се оказа пълна кучка!![]()
![]()
![]()
Няма нищо странно в днешно време момичетата да канят момчетата.
ПП.Той или е пълен сдуханяк или просто не изпитва нищо към теб щом досега не ти е обърнал внимание.