- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обясних се в любов чрез смс, какво да правя сега
Здравейте! Преди около месец се обясних в любов чрез смс на един много скъп за мен приятел. Той ми писа, че щял да ми пише по скайп. Но все още не ми е писал, макар и рядко да сам го виждала на линия. А аз не искам да му пиша, просто защото май от цялата история аз излизам жалка! кажете ми какво да правя, да му пиша ли и какво?
Моля ви помогнете ми
Romance is dead?
Kill yourself ..
Ехх тоя скайп, тея телефони .. то си е е*ало майката ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
http://fedi.hit.bg/av-6593.gif посети този сайт и следвай инструкцийте
Пиши му..няма кфо да губиш,поне ще разбереш какво става и после няма да се чудиш "ми ако го бях питала","ако му бях писала в скайп",но не се надявай на много за да не съжеляваш след тфа и да ти е още по-гадно![]()
успех
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Ммм кофти .. щпм не ти е писал не се и надявай .. ако ме разбираш ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Това ти е за урок друг път да говориш очи в очи.Иначe щом вече веднъж си направила това,то сега просто ти остава да чакаш, щом е казал,че ще пише остави го-той сам ще поеме нещата когато е готов да ти каже какво мисли.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
щом не те е потърсил цял месец .. явно не се интересува от теб .. не го търси, защото по този начин илиза, че му се натрапваш .. гледай да избягваш да мислиш за него и малко по малко да го оставиш настрана .. а ако държиш да разбереш какво чувства .. не му пиши по скайп нито му звъни .. като го видиш го попитай .. наживо е най-добре .. така не може да ти каже ще ти кажа по скайп или нещо такова, а после да не влезе на линия .. успех ..![]()
аз мисля да му пиша по скайп просто "здрасти" и да видя дали ще ми пише,само да влезе на линия. А иначе това за смс-а знам че беше супер тъпо, но незнам какво ме подтикна да направя това. А и сега не е в града, че да му казвам в очите (той е от друг град, но учи тук и понякога лятната ваканция е тук), а и вече ще ме е срам да го погледна
.. незнам, каквото стане .. благодаря на всички
![]()
![]()
Говори с него ако трябва му се обади по телефона (след като си му писала смс значи му знаеш номера) звънкаш .. питаш го кво прави ала бала .. кога ше се прибира в твоя град и като ти каже кога го питай дали ше може да се види с тебе :P
Това със смс наистина е било грешка.. и щом е казал така и не е писал явно не иска да е с теб или просто е раздвоен и трябва да помисли ;]
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Защо просто не излезнахте и не го остави да те опознае в последствие да те хареса и накрая той да свърши работата с предложението...
А колкото до това какво да правиш: Зае*и го, не ти трябва тъпанар, който те е отрязал така, разкраси се, отиди на пазар промени гардероба си в нов цвят с нови дрехи. Намери си друг който да те харесва заради тебе самата и давай... Намери купонджийското в себи си, бас държа, че горе споменатото момченце ще хлътне по теб, а тогава вече ти решавай...![]()
Ех тея нови технологии .. ся пък обеснение чрез смс![]()
НЕ му пиши ! Хептен жалка ще станеш![]()
mm ot strana na momicheto moje da e super.. ot druga
moje da te pomisli za slab.. wsichko trqbwa da e na 4 ochi razberete go![]()
![]()
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
Can't live,can't breahte with
no air..It's how i feel whatever you
ain't there..no air
Тия признания НЕ БИВА да се правят по скайп,смс, ммс, имейл и прочие-казват се лице в лице!!
Той ще те потърси,може би не е очаквал такъв смс и се е шашнал малко,иай търпение
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Тва с смс-а е било ужасно тъпо ама много много тъпо... като е толкова скъп за тебе тоя човек ... ми излезте дръпни го за малко настрани ако сте в компания и му кажи кфо чувстваш...виш реакцията му.Ти кфо на 12 години ли си ...да речем че те е срам ми то по добре не му се обяснявай тогава щото в цялата история за тебе е станало най кофти.Не му пиши пратила си му вече посланието си той ако е заинтересован сам ще те потърси... а понеже сте приятели може да си е помислил че се бъзикаш с него не знам какви са ви вече отношенията но ако се лигавите заедно и тн най-вероятно тва си е помислил. Айде и късмет !
oфф.. постъпила си по най-лошия начин..![]()
и аз преди когато ме беше срам и т.н. все така се опитвах да изразя чувства - хем да покажа, че чувствам нещо, хем да не го направя в очи защото ме беше страх от реакцията и последствията..![]()
Затова сега този човек трябва да го издириш и да се видите на 4тири очи, само 2мата и така да му кажеш всичко..
Просто друг начин няма..
Със СМС..![]()
![]()
![]()
![]()
АХаха..
![]()
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
мии модерни са хората .. кой като нас - да трябва да го обяснява на самия човекПървоначално написано от l0lz
.. ама моля ви се
![]()
Hip Hop, Rap
,
Постъпила сам по най-тъпия начин това много добре го знам няма смисъл да ме критикувате случило се е и точка. Друг път ще знам срам не срам ще говоря очи в очи
П.П.: Не съм на 12, а на 15 :P Благодаря на всички![]()
изчакай той да се свърже с теб... това което си трябвала да го направиш ( да му признаеш чувствата си ) си го направила! и все пак по мн тъпо начин... но както и да е![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Защо да излизаш жалка ? Защото казваш на някого какво изпитваш към него .. ? по д0бре му го кажи лично на 4 очи .. просто когато не е в очите .. някак си се губи тръпката .. и не е същото .. не можеш да видиш реакцията .. на човека отсреща ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<