- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обясних се в любов чрез смс, какво да правя сега
Според мен трябва да му пишеш...няма какво да загубиш, такаче действай![]()
Според мен е доста глупава постъпката ти. Не смятам, че смс е най-подходящото за такъв вид откровения. Моят съвет е повече да не правиш подобни неща, защото найстина е супер глупаво. Сега най-добре е да не предприемаш никакви действия. Не му пиши нищо, ако той има желание ще ти се обади и ще излезете и ще си изястните всичко. Ако продължиш да му пишеш по скайп или чрез смс има шанс да станеш досадна и както ти самата каза жалка.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ми остави нещата така,даже не заслужава да го погледнеш.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Отиди в ъгъла и се замисли за постъпката си.![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
как успя да събереш цяло обяснение в един sms ?![]()
![]()
![]()
пиши му..
а и въпрос.. какъв е тоя приятел.. вие на живо не се ли виждате ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ми то смс-а беше доста дълъг. Ми просто приятел, помагал ми е в много трудни моменти, както и аз на него, много мил и добър. Виждали сме се много пъти, но просто не събрах смелост да му го кажа в очите, за което съжелявам.Първоначално написано от Jumbie483
Абе що има толкоз заблудени ора?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еми и аз това се питам всеки ден, ама .... отговор не ми се даваПървоначално написано от valdesbg
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Лиленце, дай да основем екип, който да разреши тази международна загадка. Определено има нужда от такъв![]()
Dr. Gregory House
Еми .. хайдеСамо че мисля, че само двамата няма да се справим
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Правилно мислиш. Предлагам да основем кампания за набиране на доброволци, по bTV-то естествено, щото нали е модерно :РПървоначално написано от Priceless
А вече с получените знания ще изкараме някой и друг лев. За доброволците - потупване по рамото и студена биричка![]()
Dr. Gregory House
БИРА БИРАПървоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
Hilary_![]()
Лили е алкохолик под прикритие!:P
Dr. Gregory House
абе,ей,брат ми тихо там...остави момичето да диша спокойноПървоначално написано от valdesbg
![]()
а,щом споменахте бира и мене ме бройте-аз съм твърдо ЗА
Не съм бе! Просто обичам бира !![]()
![]()
Hilary_![]()
Това е най-тъпото което е могло да ти хрумне-да се обясниш в любов чрез смс,също така е тъпо да го направиш и по телефона или скайпа!Ех,днешните хлапета хич не ги бива,тези нещо се правят на четири очи.Най-малкото което е да видиш реакцията на човека срещу теб,да разбереш какво изпитва той към теб и така нататък...Абе какво съм се заобяснявал аз човек се учи от грешките си.Ето написала си му смс и виждаш какво е станало.Следващия път не така![]()
може да не е готов още за истинско влюбване, но най добре е да се видите и лично да му кажеш какво чустваш![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
да сърбаш тфа дето си го надробила
Първоначално написано от Hilary_
Actions speaks louder then words .. >.<
такаа ...
ами чесно казано
има вариант да не е получил смс-а
след т'ва
може пък да не изпитва нищо към тев , даже и да няма ник'ви симпатии ..
после .. ако искаш издебвай момент , когато е в скайп , и му пиши к'вото и да ти струва , така накрая ще му писне - ако се прави на недостъпен и ще ти пише ; )
т'ва е от мен ..![]()
ами ти вече си си излязла жалка,така че продължавай да падаш![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
в един смс едва ли може човек да се обясни в любовПитай го дали чувства нещо към теб,вижте се , излезте на разходка
Остави ги тия телефони,скайпчета и т.н
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!