- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите гокато...
ИМА ДВА ВАРИАНТА
1.Отивам на фитнес -така най-често си отвличам вниманието от проблемите
2.Излизам с приятелки
когато сме скарани гледам да му званя и да говорим повече за да се оправим по бързо.. ако пък не отивам до тях ( или до работата му ) дори за 5 минути да го видя ..
а когато го няма се надявам по - бързо да дойде момента , в който ще го видя ..![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
1. Зависи за какво сме се скарали, но в повечето случаи му се обаждам (или той на мен) да се видим и да се изясним
2. Или му се обаждам, или му пиша sms, или просто си спомням за хубавите моменти прекарани заедно и си мисля, че като се видим пак ще ни е така хубаво
Забранявам си да раздавам вече себе си !
Забранявам си да повтарям грешки правeни !
За един и за друг променяш се,
на един и на друг раздаваш се напразно.
1. kъсаме
2. звъня й и като не ми дигне изкрейзвам.
3. много си я обичам.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
~1~ Какво правите гокато се скарате с гаджето?
Еми .. замислям се кво точно ни е накарало да се скараме и чакам 10тина минути ако не се е обадила аз и звъня , но повечето време не издържаме
~2~ Какво правите, когато ви е тъпо и него/я го/я няма, а вие имате нужда от този човек ?
Намирам начин за контакт с нея : Skype ; GSM ; Emailи други алтернативни начини за разговор
![]()
Това за бившатаПървоначално написано от Evanescense
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
~1~ Какво правите гокато се скарате с гаджето?
Ако сме се скарали за някаква глупост обикновено до 1-2 часа ми звъни да се извинява.Обаче ако аз съм оплел конците и сме се скарали за нещо сериозно,обикновенно намирам подобаващ начин да и се извиня,така че да не може да каже нищо...до сега се е случвало 2 пъти.
~2~ Какво правите, когато ви е тъпо и него/я го/я няма, а вие имате нужда от този човек ?
Винаги намирам начин-ту по скайп,ту по телефона,а пък ако не успея паля колата и тръгвам към тях.
1.ако съм много виновна му званя,ако не го нареждамм нещо да ми се махне ядосанотоо![]()
2.Званя муу
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."