.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Повече от фен
    ИМА ДВА ВАРИАНТА

1.Отивам на фитнес -така най-често си отвличам вниманието от проблемите

2.Излизам с приятелки

когато сме скарани гледам да му званя и да говорим повече за да се оправим по бързо.. ако пък не отивам до тях ( или до работата му ) дори за 5 минути да го видя ..

а когато го няма се надявам по - бързо да дойде момента , в който ще го видя ..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

1. Зависи за какво сме се скарали, но в повечето случаи му се обаждам (или той на мен) да се видим и да се изясним
    2. Или му се обаждам, или му пиша sms, или просто си спомням за хубавите моменти прекарани заедно и си мисля, че като се видим пак ще ни е така хубаво
    Забранявам си да раздавам вече себе си !
    Забранявам си да повтарям грешки правeни !
    За един и за друг променяш се,
    на един и на друг раздаваш се напразно.

Супер фен Аватара на fenasf
    1. kъсаме

2. звъня й и като не ми дигне изкрейзвам.

3. много си я обичам.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

~1~ Какво правите гокато се скарате с гаджето?

Еми .. замислям се кво точно ни е накарало да се скараме и чакам 10тина минути ако не се е обадила аз и звъня , но повечето време не издържаме

~2~ Какво правите, когато ви е тъпо и него/я го/я няма, а вие имате нужда от този човек ?

Намирам начин за контакт с нея : Skype ; GSM ; Email и други алтернативни начини за разговор

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Какво правите гокато...

Цитирай Първоначално написано от Evanescense
    Нищо. Ако не се разберем на момента, минава час два, и виновния се извинява.
    ~2~ Какво правите, когато ви е тъпо и него/я го/я няма, а вие имате нужда от този човек ?
    Телефона и винаги е включен.
    Това за бившата

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако сме се скарали за някаква глупост обикновено до 1-2 часа ми звъни да се извинява.Обаче ако аз съм оплел конците и сме се скарали за нещо сериозно,обикновенно намирам подобаващ начин да и се извиня,така че да не може да каже нищо...до сега се е случвало 2 пъти.
    Винаги намирам начин-ту по скайп,ту по телефона,а пък ако не успея паля колата и тръгвам към тях.

1.ако съм много виновна му званя,ако не го нареждамм нещо да ми се махне ядосанотоо
    2.Званя муу
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си