- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е ?!
Здравейте на всички,пиша от профила на приятелката ми,защото не ми се занимава да си правя регистрация точно сега.Така,имам един въпрос:Правила съм секс 4 пъти.Днес правих за 5ти път с моя приятел(за 1ви път ни е )Проблема е че отново ме боля..Та нормално ли е,и на 5я път да ме боли ?
ПП:На 17 съм![]()
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
5-тия, 10-тия, 20-тия, 50-тия и т.н. винаги болят![]()
А сега сериозно.
Няма значение и 20 години да не си праила секс не е тва причината.Просто приятеля ти е некадърен и не знае кое къде и как се вкарва.
Не мисля че е заради това,защото проникването беше сравнително лесно,просто ме боля,при това доста..Първоначално написано от FeelMyPain
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
Щом имаш собствено мнение, защо по дяволите питаш нас?!?Първоначално написано от sweet_f_pz
Аре ти ми кажи, аз не ги разбирам тея неща, щом проникването било лесно, защо акта може да е болезнен?Стана ми интересно.
Съвсем нормално е да има болка и при мен беше така някъде на 4-я 5-я път спря.Може да не си била достатъчно овлажнена.Следващия път наблегнете на любоввната игра и използвайте лубрикант с него ще е мн по лесно![]()
И при мен имаше съвсем лека болка 3/4/5 път, но само да речем първите 10 секунди.. спокойно,сичко ще е ОК.![]()
Да,нормално е ако не си била добре овлажнена или той е бутал мн силно в началото при самото проникване... Мен също ме боля 5 път съвсем в началото...![]()
да
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ползвайте лубриканти бе хора... в крайна сметка и от тях има полза!!!
нормално е да те боли,защото си още в началото,така да се каже-това ти е 5ти път.И мен ме болеше преди,но сега вече не.Просто постепенно болката минава (защото може да си още доста тясна,примерно)
Нормално е (стига да не е непоносима болка,която да ти пречи да изпиташ удоволствие)![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Мен ме боля много дълго време даже и сега понякога ме боли, но не е нищо страшно зимайте си лубрикант и готово :P
нормално е да![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Ползвайте лубриканти и ако се повтори просто помоли партньора ти да бъде малко по нежен.
абе в тия кризи не всеки може да си позволи Лубрикант..заместителя е една лъжица свинска мас![]()
+1Първоначално написано от VerryBerry
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
+1Първоначално написано от BeRSeR
![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]