.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем с лаптопа ми !

Проблемът е,че трърде бързо прегрява.За час,два и вече пари...Нормално ли е ?
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Re: Проблем с лаптопа ми !

Цитирай Първоначално написано от sweet_f_pz
    Препоръчвам да го почистиш или пък си потърси от "онези" подложки за охлаждане на лаптоп...

Град
    Изгубено

Re: Проблем с лаптопа ми !

Цитирай Първоначално написано от sweet_f_pz
    щом не пуши, всичко е наред : )
    когато почне да му се отразява на работата .. тогава търси помощ

Ако го държиш на леглото няма как да не загрява, слагай поне 1 списание с дебела корица под него

Голям фен Аватара на skuck
    ^ да е, много са ми интересни тея, как може да запушваш въздуховодите на лаптопа си .. баси!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

И моят прегрява.Не е на леглото или някъде другаде ,а си е на бюро , върху подложка за охлаждане (вентилатор) , но тази подложка не помага много,защото вентилационните дупки на лаптопа и на вентилатора не съвпадат особено.Зимата нямам такъв проблем ,но лятото... Понякога толко прегрява ,че сам се изключва.Има само един начин да предотвратиш прегряването - включи си вентилатор или климатик (ако имаш в стаята).Попринцип важното е въздухът в стаята да е с температура около 20-21 градуса .
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Фен
    Град
    Варна
    За някой лаптопи е нормално да греят най-вече ако са с някой Turion или старите Celeron,а тези охлаждащи подложки са невероятна глупост.Повечето лаптопи дори нямат дупки за охлаждане в долната си част,а всички знаем колко "добър" проводник на топлина е пластмасата.
    Нетбука ми ВЪОБЩЕ не грее,едвам,едвам се усеща че е топъл през лятото...да не кажа незабележимо сравнено с жегите...зимата не съм тествал,но трябва да е студен.
    Лаптопа ми лятото е доста топъл,а зимата като го сложа в скута си се моля,хайде погрей както през лятото,но си ме топли прилично в студените януарски вечери
    Имам 1 приятелче на чиито лаптоп БУКВАЛНО се изгорих...беше го сложил на легло с онези ОТВРАТИТЕЛНИ китеници и горкото Селеронче грее ли си грее.Викам му сложи го другаде тука чак мирише на пластмаса и...хм незнам как да го опиша(нали знаете как мирише някоя дрешка когато я изгориш с ютията)...оня вика нищо му няма и си цъка...това чудо от миналата пролет(2008ма) досега си върви перфектно.Пък и няма проблеми с изключване заради прегряване просто си работи.
    Явно за някой модели си е в предела на нещата.
    Както му се вика "Работна температура"
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    има и хубави подложки с 3 вентилатора, не помагат много ама все пак стават. Иначе и мойте са топли ама работят постоянно, на единия му беше изгорял твърдия диск от жегата почистиха го сложиха му нов и ся пак си върви, няма да се притесняваш че загрява те имат по 2-3 години гаранция така че ше ти го оправят.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си