За някой лаптопи е нормално да греят най-вече ако са с някой Turion или старите Celeron,а тези охлаждащи подложки са невероятна глупост.Повечето лаптопи дори нямат дупки за охлаждане в долната си част,а всички знаем колко "добър" проводник на топлина е пластмасата.
Нетбука ми ВЪОБЩЕ не грее,едвам,едвам се усеща че е топъл през лятото...да не кажа незабележимо сравнено с жегите...зимата не съм тествал,но трябва да е студен.
Лаптопа ми лятото е доста топъл,а зимата като го сложа в скута си се моля,хайде погрей както през лятото,но си ме топли прилично в студените януарски вечери
Имам 1 приятелче на чиито лаптоп БУКВАЛНО се изгорих...беше го сложил на легло с онези ОТВРАТИТЕЛНИ китеници и горкото Селеронче грее ли си грее.Викам му сложи го другаде тука чак мирише на пластмаса и...хм незнам как да го опиша(нали знаете как мирише някоя дрешка когато я изгориш с ютията)...оня вика нищо му няма и си цъка...това чудо от миналата пролет(2008ма) досега си върви перфектно.Пък и няма проблеми с изключване заради прегряване просто си работи.
Явно за някой модели си е в предела на нещата.
Както му се вика "Работна температура"