- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите вие ..
ми аз съм с бяла кожа, но си я харесвам. когато искам да съм по- мургава, хващам тен и готово. при хората с по- светла кожа има избор как да са, при тези с по- тъмна- няма![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Пълни глупости ръсиш. Аз съм доста бяла и като се пека на слънце, ставам червена, бели ми се кожата и след известно време ставам и по-бяла, отколкото съм била преди да се пека.Първоначално написано от sladur4etyYy
Твърде относително е.
аз изхождам от мен и от моя опит, бе, стига си зяла. като ставаш червена- еми, шанс. много други не стават.Първоначално написано от Bianca
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ама и много други стават. По-добре не изхождай от себе си в тая тема, ми върви се изхождай в кенефа и не ми се отваряй много-много.Първоначално написано от sladur4etyYy
Човек, който е със светла кожа, трудно хваща тен. Някои въобще не хващат. Има и изключения.
ти също изхождаш от себе, тъй че последвай съвета, който даде на сладурчету.Първоначално написано от Bianca
ти си много нервен човек, за невролог мислила ли си?Първоначално написано от Bianca
нима не е вярно, че човек със светла кожа може да избира дали да е с по- тъмна (като хване тен от нещо- слънце, солариум, лосиони и т.н., БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВО) или да остане със светла? някой с тъмна кожа няма този избор, защото по изкуствен начин тъмната кожа не може да изсветлее.
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз не съм, но други хора са мислили да ме пращат.![]()
Но ако си със светла кожа и ходиш по солариуми, вероятността да хванеш рак е дооста по-голяма. Аз предпочитам да седя бяла пред това, да се излагам на риск. Както и много други хора.![]()
аз говоря принципно.
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
sladur4etyYy,голям избор имат-да идеш на плаж за половин час и да ти се появят 1000 бенки и да станеш червен.
бианка си е мн права
казах, че ВСЕКИ САМ РЕШАВА КАК ЩЕ БЪДЕ- дали ще остане или не със светла кожа! аз също съм със светла, но не ми е никакъв проблем да хвана тен и да съм и с тъмна. а хората, които по принцип са с по- тъмна кожа не могат да станат изведнъж с бяла. заболяха ме пръстите да пиша 1 и също по 8 пъти. който разбрал- разбрал, който не- да е разбрал. хахаПървоначално написано от hackberry
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
заболяли са те,щото говориш глупости.
има хора с по-светла,които хващат,но са малко.
повечето не се излагат,щото изграят много,появяват им се бенки,да не говориме,че въобще не потъмняват.
^ от лосиони нещо става ли ти? а от солариум? ужас...
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Преди време четох в някакъв вестник, че повечето лосиони дори допринасяли за рак на кожата... А солариумът излъчва доста вредни за кожата лъчи, странно, че умница като теб не го знае.Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
^ знам го, да. слънцето също има вредно влияние в/у кожата, но не виждам това да спира хората да ходят на море и на басейни и да се пекат. вече тотално се отклонявате от темата.
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
тия солариуми са толкова отвратителни.........
от 1 км си личи дали си ходил на солариум или си се пекъл
^ на теб като са ти отвратителни- на друг не са му. затова казвам, че всичко е до личен избор, ама вие си плямпате, без да слушате.
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Всъщност на почти всички, които не ползват солариум, им е отвратителна гледката.
бяла кожа фтв!
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
И аз съм бяла,бяла та дрънка и ми прозират веините навсякъде,а най-лошото е че съм с тъмна коса,абе зомби некво.Предпочитам с тен.
Down On The Farm!!!
Бианке, ти откъде имаш информация за почти всички? социологическо проучване ли си правила или пак само си приказваш? все си викам, че няма повече да спамя с тоя чат, ама не мога да не отговоря, вече ми стана смешно чак![]()
![]()
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
аз съм бяла и почернявам без проблеми.
почернявам, не изгарям.
такава ми е кожата, но предпочитам да не мога да почернявам..
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
mastta ... Ако кожата ти е като тая тук на Робърт Патинсън направо...суперрррррррррр елеле................. впрочем за момче ми харесфа да е бял а за момиче да е по-мургаво ;
Аз харесвам и двете, зависи от човека.![]()
Иначе съм лееко мургава и супер лесно хващам тен.
все едно
хубаво е по-светъл човек да е с по-светъл тен, а по-тъмният - с по-тъмен