- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да сте с друг, но да обичате бившия
В бързината може да съм изпуснал нещо.Прекалено много са.Първоначално написано от haritov
мдам искуството на войната си е точно казано в ситуацията
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 правило нали го знаете
би ли обобщилаПървоначално написано от Tomorrowww
шш .. тихо обиждаш автораПървоначално написано от selens
![]()
+1Първоначално написано от selens
mmmnogo hubafa temichka si pusnal/a ,,, zashtoot kogato si bil s edin chufek i trygnesh s drug .. ti tyrsish f nofiq chufek cheritite na bifshoto ti gadje .. na mene lichno mi se e sluchfala...i e mnogo gadno obache s fremeto otminafa..:X no trqbfa da si mnogo silen i uporit za da zabrafish trypkata s bifshiq../ta
Когато се разделя с някои към когото имам чуства го сравнявам с всички останали.. И ми се струва най добър макар че не е !
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
италиан мафияяяя,на това му се вика курвенска история![]()
Имала съм подобен случай, но аз имах и чувства към другото момче. Нищо не излезе от връзката ни. Доста бързо приключихме, а бившия го забравих след още доста време.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
^ Най-сетне отговор по темата.
Не мисля,че бих се поставила в такава ситуация,защото не обичам да замесвам и наранявам други хора,заради моите интереси.
Ако харесвам или обичам бившия,просто няма да тръгвам с друго момче.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
да, случвало ми се е, момчето, с което после тръгнах, го познавах от супер мн време,даже бяхме ходили като по- малки и той наистина беше много свестен, но аз все още си падах по бившия, който си пада малко гадняр, ама аз си ги обичах и в крайна сметка се разделих с въпросното момче и реших, че заслужава нещо по- добро и в последствие се събрахме с бившия, но не съм зарязала другия, за да се събера с него, нещата станаха после
Знам, че следващия ще е така...
слу4вало ми се е .накрая скъсах с новияна сърцето не може да се заповядва
![]()
I can't stop myself from loving you <3
След като е така...Първоначално написано от haritov