- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да сте с друг, но да обичате бившия
добър вечер дами и господа и италиан мафия
има ли сте случай да скъсате с някой и след време когато тръгнете с друг все още да обичате бившото
и ако сте имали какво испитвате към новото на кой бихте имали повече довериеКод:Моля, пишете описателни заглавия на темите си. krem4et0
За да се разделиш с някой в повечето случаи ако той е сгазил лука, никво доверие, "Нова булка, нов късмет" са казали хората
п.с. ако ти си виновен за разделянето с бившия/та, може да ти е кофти, но не трябва да караш и новия човек до теб да страда заради това![]()
Ми май съм имала ..![]()
То аз тръгнах с новия да дразня предния .. щото той скъса с менеАбе лапешка история ,ама на ''новия'' имах повече доверие .. сякаш ми беше най добър фр
![]()
Така... Не е изключено да имаш привличане към двама души. В този случей се води, че все ощв обичаш бившото си гадже- това е най- често срешано при по дългите връзки, но се предполага, че неможе да продължите заедно поради някакви определени причини били те несходство в характерите и пр. В този случей ти си намираш нова приятелка- в началото ти е трудно, сравняваш всяко нейно качество и действие с това на твоята бивша (това е най- голямата грешка която можеш да допуснеш) запомни, че всеки човек е уникален сам по себе си и трябва да направиш опит да обикнеш сегашната си приятелка и ако ме послушаш и е възприемеш като свободомислеща личност- това ще стане много по- бързо от колкото си мислиш. А иначе чувствата, които изпитваш сега са може би силно физическо привличанне!![]()
чакай малко аз питам от любопитсво не че съм в подобна ситуацияПървоначално написано от lastdaywithme
е добре аз от къде да знам защо питаш... просто ако някой се озове в подобна ситуация винаги може да се възползва...
не съм медиум че да знам защо ме питаш![]()
![]()
аз пък мислех че от темата става ясноПървоначално написано от lastdaywithme
![]()
не просто дразня една овца и за тва я пуснах![]()
За жалост безуспешно![]()
защо визираш себе си нямах предвид теб но щом си се познала окПървоначално написано от ItalianMafia
Ми моя ник стои в заглавието, не е трудно ..![]()
това значи че съм посветил темата на теб не че те дразняПървоначално написано от ItalianMafia
Айй спрете са .. Лапешки истории правите и двамата в момента ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Темата не съм я правила нито искала аз..Първоначално написано от Priceless
![]()
Няма значение .. все единия трябва да отстъпи ..Първоначално написано от ItalianMafia
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
haritov друсаш ли се брат кво ти стаа или фазите на луната ти оказват влияние ?
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Абееее Гого к'во подхвана са мацката .. аее остави я .. да ти се невиди .. лапе такова ..![]()
![]()
![]()
По темата: Мии надали ще може с новото момче да стане нещо по задълбочено след като още обича бившия си ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не съм обичала до сега предполагам няма да имам нищо към настоящето
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
да бе тая тъпак ще ми вика и още кво ли не аз ще я гледамПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
^ Ми, не се проявяваш като много умен да ти кажа.
Първоначално написано от AFT
за да споря с някой трябва да падна на неговото ниво (станах тъп колкото нея и ме победи с опит)![]()
![]()
![]()
мда , само дето тя не е тъпа .. иначе другото дето написа за себе си е верноПървоначално написано от haritov
![]()
Hip Hop, Rap
,