.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Как да я впечатля

Значи много харесвам едно момиче Един път излизахме и другата седмица пак ще излизаме. Къде да я заведа, как да подходя? Дайте ми някакви съвети, че ще полудея. Много я харесвам и искам да стане с нея.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Господи Боже спаси го !!!!! Ти момиче през живота си виждал ли си ?
    Измисли нещо .. не е толкова трудно колкото изглежда ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ддз .. заведи я в МакДоналдц или на по кафе,разкарайте се из парка,говорете си .. просто се дръж естествено и пускай някви закачливи шегички Споко сигурно ще те хареса

Изпълнявай повечето и желания, но запомни- НЕ ВСИЧКИ!
    Не се превръщай в нейна играчка! Заведи я където тя поиска, плати и сметката, говори с нея за нещата които тя харесва, ако и ти и симпатизираш, тогава останалото ще дойде от само себе си

Мега фен Аватара на Hilary_
    Питай я .. къде иска да я водиш .. какво обича да прави .. идеи много ама си зависи от момичето нали знаеш ..

Излизал съм с други момичета, но не ми е пукало толкова за тях, колкото за тази

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    с оригиналност...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

например ?

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    с оригиналност...
    оригиналност означава ТИ да измислиш нещо,нещо което друг не е правил за нея,помисли какво би и харесало какво ти харесва на теб....
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен
    Град
    Earth...
    покажи и колко ти е малък

Голям фен Аватара на RaZzer
    Заведи я на сладкарница и яжте толумбички с боза...

П.п. ако смяташ, че съм несериозен - питай баща си дали не е ял толумбички с боза с майка ти преди да се вземат

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Заведи я в парка,играй на няква игра и спечели една голяма(или не толкова ) плюшена играчка за нея

Кино,зоогическа,паркове,фи мче у вас,картинг,музей(що не ) ...

Сега се сетих, че ми разправя как се кефила докато играла на нейна приятелка на ПСП-то. Ще си взема мойто и ще и дам да играе също така мисля да я целуна, но незнам как... с или без език... ако е със може да си помисли, че прибързвам, а ако е без ще е детинско някак си ..

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Значи ще ходиш на 2ра среща с момиче и ще и донесеш ПСП-то да играе..

еми тя по принцип е фенка ... пък е банално да кажа "ай на кафе"

забии си зеле в задника и й го покажи
    phah

ами да забия к*рец у твоя ?

Като и дадеш ПСП-то нали се сещаш, че няма да ти обърне много внимание и язък за всичко... ПСП-то ще и го даваш като искаш да не те занимава с глупости след ~2 години връзка живот и здраве .

п.с. Дойде ми добра идея относно ПСП-то, качи някое филмче на него и седнете някъде навън и го пусни, така хем ще имаш и оправдание да я гушнеш да вижда по-добре .

п.с. не е нужно да доглеждате филмчето разбира се... може и някое сериалче, разбери дали се кефи на някое и свали последния епизод, айде успех

Голям фен Аватара на Dollystar
    Бъди естесвтвен, няма да е зле ако разпиташ приятелките й какво харесва, а пък после дори тя да разбере ще се зарадва, че си си направил труда!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    plovdiv
    Моя съвет към теб е да зарежеш това ПСП.Не мислиш ли,че ще се почуства спецялна ако я заведеш в някои ресторант с тиха и нежна музика.Хапнете,поговорете ,отпуснете се а другото ще си дойде от самосебеси.Така ще и покажеш че не си детенцето с ПСП а момче с което може да се чуства наистина добре.Аз бих посъпил така.Ти решаваш.
    Успех от мен и няма да се здухваш.
    В името на една голяма любов

Цитирай Първоначално написано от vali00
    Излизал съм с други момичета, но не ми е пукало толкова за тях, колкото за тази
    Ахх , любов !

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Впечатли я с кола... знам ли. И гледай да има ТВ вътре и климатроник. Другото само си идва!

Това с ПСП - то ми се струва някво .. ддз .. едно , че няма да ти обърне внимание.. апък и едва ли иска да излезне с теб , за да си играе игри .. това може да го прави и у тях си .. все пак иска да излезне с теб , а не с компютъра ти
    Hip Hop , Rap ,

Ако искаш да сте само двамата без мноо шум ..заведи я в парка ...хвани я за ръката говорете си тя не е паднала от космоса знае че я харесваш щом сте излизали вече ..предполагам тя също си пада по теб бъди естествен. Успех

[quote="Dollystar"]Бъди естесвтвен, няма да е зле ако разпиташ приятелките й какво харесва, а пък после дори тя да разбере ще се зарадва, че си си направил труда! [/quot

И аз така мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си