- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я впечатля
Значи много харесвам едно момичеЕдин път излизахме и другата седмица пак ще излизаме. Къде да я заведа, как да подходя? Дайте ми някакви съвети, че ще полудея. Много я харесвам и искам да стане с нея.
Господи Боже спаси го !!!!! Ти момиче през живота си виждал ли си ?![]()
Измисли нещо .. не е толкова трудно колкото изглежда ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ддз .. заведи я в МакДоналдцили на по кафе,разкарайте се из парка,говорете си .. просто се дръж естествено и пускай някви закачливи шегички
Споко сигурно ще те хареса
![]()
Изпълнявай повечето и желания, но запомни- НЕ ВСИЧКИ!
Не се превръщай в нейна играчка! Заведи я където тя поиска, плати и сметката, говори с нея за нещата които тя харесва, ако и ти и симпатизираш, тогава останалото ще дойде от само себе си![]()
Питай я .. къде иска да я водиш .. какво обича да прави .. идеи много ама си зависи от момичето нали знаеш ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Излизал съм с други момичета, но не ми е пукало толкова за тях, колкото за тази![]()
с оригиналност...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
например ?
оригиналност означава ТИ да измислиш нещо,нещо което друг не е правил за нея,помисли какво би и харесало какво ти харесва на теб....Първоначално написано от PurpleDream
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
покажи и колко ти е малък
Заведи я на сладкарница и яжте толумбички с боза...
П.п. ако смяташ, че съм несериозен - питай баща си дали не е ял толумбички с боза с майка ти преди да се вземат![]()
Заведи я в парка,играй на няква игра и спечели една голяма(или не толкова) плюшена играчка за нея
![]()
Кино,зоогическа,паркове,фи мче у вас,картинг,музей(що не) ...
Сега се сетих, че ми разправя как се кефила докато играла на нейна приятелка на ПСП-то. Ще си взема мойто и ще и дам да играесъщо така мисля да я целуна, но незнам как... с или без език... ако е със може да си помисли, че прибързвам, а ако е без ще е детинско някак си ..
![]()
Значи ще ходиш на 2ра среща с момиче и ще и донесеш ПСП-то да играе..![]()
еми тя по принцип е фенка ... пък е банално да кажа "ай на кафе"
ами да забия к*рец у твоя ?
Като и дадеш ПСП-то нали се сещаш, че няма да ти обърне много внимание и язък за всичко... ПСП-то ще и го даваш като искаш да не те занимава с глупости след ~2 години връзка живот и здраве.
п.с. Дойде ми добра идея относно ПСП-то, качи някое филмче на него и седнете някъде навън и го пусни, така хем ще имаш и оправдание да я гушнеш да вижда по-добре.
п.с. не е нужно да доглеждате филмчето разбира се... може и някое сериалче, разбери дали се кефи на някое и свали последния епизод, айде успех![]()
Бъди естесвтвен, няма да е зле ако разпиташ приятелките й какво харесва, а пък после дори тя да разбере ще се зарадва, че си си направил труда!![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Моя съвет към теб е да зарежеш това ПСП.Не мислиш ли,че ще се почуства спецялна ако я заведеш в някои ресторант с тиха и нежна музика.Хапнете,поговорете ,отпуснете се а другото ще си дойде от самосебеси.Така ще и покажеш че не си детенцето с ПСП а момче с което може да се чуства наистина добре.Аз бих посъпил така.Ти решаваш.
Успех от мен и няма да се здухваш.![]()
В името на една голяма любов
Впечатли я с кола... знам ли. И гледай да има ТВ вътре и климатроник. Другото само си идва!
Това с ПСП - то ми се струва някво .. ддз.. едно , че няма да ти обърне внимание.. апък и едва ли иска да излезне с теб , за да си играе игри .. това може да го прави и у тях си .. все пак иска да излезне с теб , а не с компютъра ти
Hip Hop, Rap
,
Ако искаш да сте само двамата без мноо шум ..заведи я в парка ...хвани я за ръката говорете си тя не е паднала от космоса знае че я харесваш щом сте излизали вече ..предполагам тя също си пада по теб бъди естествен. Успех![]()
[quote="Dollystar"]Бъди естесвтвен, няма да е зле ако разпиташ приятелките й какво харесва, а пък после дори тя да разбере ще се зарадва, че си си направил труда![/quot
И аз така мисля![]()
![]()
![]()
![]()