.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

какво харесват момчетата

здравейте момчета винги ми е било интересно какво очаквате от нас момичетата да направим,за да ви впечтлим?

Град
    ВаРнАаАа
    Това е толкова многозначна тема,че няма и на къде...... задай някакъв по-конкретен въпрос все пак

Една хубава свирка би свършила работа

Град
    pod liubimata
    Цитирай Първоначално написано от kr0dakinG
    Една хубава свирка би свършила работа
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Град
    Пловдив
    да ни пускате когато поискаме
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Момчетата харесват Мерцедеси/БМВ-та и други. Имат ли ги, не им трябва жена... защото могат да имат много жени!

Да ни слушате, когато ви говориме =D>

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    1. Да е възвишена – ще рече да ми се възвисява до шнура
    2. Да е като риба – демек да ходи опулена с отворена уста и да лапа де що види да мърда
    3. Да е ентелегентна – ще рече кат’ са прибера вечер от работа нервен, с едно такова ебано настроение, да се нагъзва веднага с една студена бира в ръка, без да се налага да отварям уста да обяснявам що ми е ебано настроението
    4. Да е широко скроена личност – ще рече да се не плаши от романтичен секс с подръчни материали с големо “фи”. Пример: свещи, свещници, винени бутилки, бирени бутилки, крак от маса, само крак, само маса и други подобни
    5. Да е тактична – да се клати в такт с музиката докато я лющя, че се изнервям иначе и обърквам ритъма. Аз слушам лека, отпускаща музика като Напалм Дед, Сепултура, Пантера, Висоцки
    6. Да е поет по душа – и по гъз, та кат’ чуе, че пускам Сепултура да знае, че ще й го тура и да ма фаща за шнура
    7. Да е романтична – например да си татуира две Б-та на бузите на задника, та всеки път като се нагъзи да си чета името – БОБ. За големината “О”-то съм изцяло отговорен аз.
    8. Да е практична – да се движи изкъщи в стойка партер със забучена пура в задника, че не се знае кога ще ми дойде кефа да пуша, кога да еба
    9. Да е музикална – да обича да прави свирки
    10. Да е твърдоглава – като правим секс на задна прашка да не се оплаква, че я боли като си удря главундера в стената, ами да гледа да не излиза от ритъм с музикалния съпровод на Пантера
    11. Да носи на бой и анален секс – ще рече да има потенциал да го поема не само надлъжно, но и напречно, щот’ се не знае как ще ми е кеф
    12. Да говори само истината – демек да отбелязва с възторг всеки ден колко ми е голям, колко съм красив, мъжествен, умен и забавен
    13. Да има малки ръчички и големи устища.
    14. Да няма връзка между хранопровода и матката, че една мръсница така се опита да ме върже за семейното огнище. Вика ми "Бременна съм". Казвам как ше си бременна кат' та еба само в гъзъ? "Ама аз имам връзка". Лайняна работа ви казвам...
    15. Да няма трета сливица, че пречи
    16. Да изглежда като терорист – демек да има големи бомби

gurdii i dupe
    Tell me how I'm supposed
    to breathe with no air
    Can't live,can't breahte with
    no air..It's how i feel whatever you
    ain't there..no air

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от srebrity
    gurdii i dupe
    Точно.

лично на мен ми е писнало от курви ..... тай че вече по си падам по сериозни ... ми тай да е сериозна, с добро тяло/да не е няква мн дебела/, симпатична с готин характер ....................

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    2. Да е като риба – демек да ходи опулена с отворена уста и да лапа де що види да мърда
    3. Да е ентелегентна – ще рече кат’ са прибера вечер от работа нервен, с едно такова ебано настроение, да се нагъзва веднага с една студена бира в ръка, без да се налага да отварям уста да обяснявам що ми е ебано настроението
    4. Да е широко скроена личност – ще рече да се не плаши от романтичен секс с подръчни материали с големо “фи”. Пример: свещи, свещници, винени бутилки, бирени бутилки, крак от маса, само крак, само маса и други подобни
    5. Да е тактична – да се клати в такт с музиката докато я лющя, че се изнервям иначе и обърквам ритъма. Аз слушам лека, отпускаща музика като Напалм Дед, Сепултура, Пантера, Висоцки
    6. Да е поет по душа – и по "задни части", та кат’ чуе, че пускам Сепултура да знае, че ще й го тура и да ма фаща за шнура
    7. Да е романтична – например да си татуира две Б-та на бузите на задника, та всеки път като се нагъзи да си чета името – БОБ. За големината “О”-то съм изцяло отговорен аз.
    8. Да е практична – да се движи изкъщи в стойка партер със забучена пура в задника, че не се знае кога ще ми дойде кефа да пуша, кога да е**
    10. Да е твърдоглава – като правим секс на задна прашка да не се оплаква, че я боли като си удря главундера в стената, ами да гледа да не излиза от ритъм с музикалния съпровод на Пантера
    11. Да носи на бой и анален секс – ще рече да има потенциал да го поема не само надлъжно, но и напречно, щот’ се не знае как ще ми е кеф
    12. Да говори само истината – демек да отбелязва с възторг всеки ден колко ми е голям, колко съм красив, мъжествен, умен и забавен
    14. Да няма връзка между хранопровода и матката, че една мръсница така се опита да ме върже за семейното огнище. Вика ми "Бременна съм". Казвам как ше си бременна кат' та е** само в гъзъ? "Ама аз имам връзка". Лайняна работа ви казвам...
    това дори не е смешно
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Красива ли си няма смисал да правиш впе4атление на някого.Просто седни до него и след като сте пийнали малко го заговори за нещо(каквото и да е,няма зна4ение).След това можеш да му се облегнеш на рамото(да го прегърнеш) и по-някое време да го целунеш.

Град
    ДжойнтЛенД
    Кога ще разберете че имаме нужда от всичко което докопаме
    One 4 the money , two 4 the show

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Addiced
    Кога ще разберете че имаме нужда от всичко което докопаме
    хххх дааааа
    Станислава

жената треабва да умее 70 неща .
    да готви и 69

Супер фен Аватара на fenasf
    Ми обичам да ми се отделя внимание... иии ддз - да гледаме следобедните сериали заедно
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    6. Да е поет по душа – и по "задни части", та кат’ чуе, че пускам Сепултура да знае, че ще й го тура и да ма фаща за шнура
    8. Да е практична – да се движи изкъщи в стойка партер със забучена пура в задника, че не се знае кога ще ми дойде кефа да пуша, кога да е**
    14. Да няма връзка между хранопровода и матката, че една мръсница така се опита да ме върже за семейното огнище. Вика ми "Бременна съм". Казвам как ше си бременна кат' та е** само в гъзъ? "Ама аз имам връзка". Лайняна работа ви казвам...
    това дори не е смешно
    +1

I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    Maina Town
    Когато още ги тресе хормона искат секс, секс, секс.. Когато им дойде малко акъла в главата искат секс, секс, секс, секс, секс + подкрепа, доверие и уважение..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Мега фен
    Искам да ти влезе моя крив,за да ти гъделичкам бъбреците и да го изкарам през твоите уши.

Супер фен
    С няколко думи - противоположност на болшинството момичета между 15-18 години

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Много е просто. Да ни заговорите на улицата с "как си пич? искаш ли да пием по бира а после да отидем в нас и да те скъсам от секс".

ми да се ярим цяла нощ после да пием кафе и пак да се почнем до към обяд

кафето много яки ми влиае една чаша и немога да го сваля 20 минути,

пък като хапна една морена направо ми тръгва кръв от носа

Приятен характер(по-то4но да си допадаме),хубаво лице, гърди и дупе. Най-важното според мен

Град
    Ниско под тополите . . . ;d
    Момчетата харесват Мерцедеси/БМВ-та и други. Имат ли ги, не им трябва жена... защото могат да имат много жени!
    прав си . . . с хубава кола и пари можем да имаме всяка жена
    wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си