- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем
Здравейте,
Имах един проблем с топките, скоро когато правих секс. Значи аз съм на 15 години и завчера се мляскахме с приятелката си в мойта стая, но не можехме да се чукаме, защото майка ми постоянно вървеше из къщата и трябваше да държа вратата отворена. До къщата ни има една река и ние отидохме там. Чуках я 2 минути и почувствах нещо странно на топките ми.
Бързо го изкарах и видях, че има някаква пиявица на топките ми. Никой от нас не знаеше как да премахне пиявицата, затова отидохме в къщата.
Там трябваше да си изкарам пишката, за да може баща ми да сложи сол на топките, за да махне пиявицата. Когато я махна доста кървеше и майка ми помириса "мъжкия полов орган", за да се увери, че всичко е наред.
Та какво мислите:
Дали пиявицата е бременна?
Aман от едни и същи темикат' искаш да се правиш на интересен,поне пусни нещо ,което не сме виждали
наскоро пуснаха абсолютно същата тема!
Глупаци!
![]()
ОМГ! Неееее! Ама майка ти го е помирисала т.е. тя е бременна и баща ти и дядо ти и леля ти!!!При това с по 684568643968496 тризнаци!!! Истината е, че подсъзнателно си влюбен в пиявицата, затова искаш да забременее от теб и да се ожените, но тя е мъжка.
Извод: Ти си неосъзнат гей некрозоофил бременен от мен, забремених те он-лайн. Съжелявам, че не ти казах.Сега ще правиш ли оборот? Тъй, де...Такова 'обрат' Не... Как беше мамка му!? А, да! ЪбУрД!![]()
100% е бременна..що не и купи Ескапел?![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Бременна е ! Казвам ти съвсем сериозно ... и не се ебавам ..
е аз т'ва го срещам за първи път .. бива ...
баси тоя раздел е по забавен и от кофата ...
иначе по темата ... ми незнам .. питай я .. няма да е честно сега да я отбягваш ...
лелей .. успокой сеПървоначално написано от beliqsmok
:P
пак ли т'ва е , нали по-миналата седмица го имаше тука![]()
Станислава