Това е много повече от смешно. Голяма работа като цял месец не си яла месо... Да не би да се подготвяш за мозъчна трансплантация?Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
Ужас ! Котката ми като видя клипчето спря също да яде месо!![]()
Aз вегетарианството си го представям като ...смърт.. така де, ако се откажа напълно от всички животински продукти (мани го месото)... то какво остава за ядене?
Месо ям рядко, защото не ми е вкусно. Нужно е за организма, полезно е.. ама с ужасен вкус.
![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
вегетариантсво = не ядеш САМО месо + риба. тука има някви разновидности още, ама не ми се обяснява.Първоначално написано от lDoLLl
веганство = не ядеш никакви животински продукти, не носиш кожени изделия, вълнени/копринени дрехи, някои не ядат мед.
правете разлика.
а манджи, които да си готвиш, има много, но си е занимавка.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Животинските продукти са вредни и опасни! Всички да стават вегани!
Grumpy old madman
Това е личен избор.Лично аз не мога да си представя да съм вегетарианка.Пилетата във фермите за изхранване,обаче съм против това да се убиват животни за дрехи или килими и тп,особенно когато са на изчезване.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Преди година някъде гледах филма. Отказах месото за няколко месеца. После почнах отново да го ям.. Пак пусках филма, не го догледах.. Същия ден не ядох месо. Омръзна ми.. Не ставам за това![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
То затова си има специални ферми в които св развъждат на воля:кокошки,пуйки...бля бля.Видях как убиват делфини и п.р. ей това вече е кофти...смисъл те са много по-малко като популация..
А за изрудите дето хапват котешко,кучешко направо няма да говоря...
Свинско не ям.Телешко понякога,зависи.
п.п.И все пак убиването може да става по-много по хуманен начин,а не да ги убиват и удирват живички.Не мога да гледам такива филми става ми много жално...Прегледах го набързо и там кравичката,където и се стече сълза ми стана мн гадно.А как ги третират в цирка...Ужас.Какво да очакваш от човек,той убива себеподобните си пък,какво остава за по-нисшите форми на живот.Слаба работа сме хората...
ако човечеството не беше прояло месо сега щяхме да си висим на някое дърво
Първоначално написано от Pliok0019
oh my god
не отговарям просто на коментарите на другите !! заяждай се с някой друг ако обичаш .. не ми се занимава с такива като теб![]()
Първоначално написано от Swinkenhoffer
явно ти си лицемера ;д![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да но вече може и без това мосо .. но въпрос на избор ..Първоначално написано от EarthShaker
![]()
да, те зеленчуците са най-добрия източник на белтъци...Първоначално написано от deadmemorial
Гледала съм филма миналата година, но не целия, защото ми стана гадно..но не спрях месото![]()
току що ядох ебати яките пилешки пържолки
а явно ти си тъпата.Първоначално написано от deadmemorial
![]()
Месото?!
... Е много полезно за подрастващите.Ако ви е тъжно за животните, които ядете --> ходете тогава при конете да дъвчете овес![]()
:P
Ама аз дори трейлър не можах да изгледам.Отвратителни кадри![]()
Не знам кои луди вегетарянци и еколози са нправели тоя филм, но само ще кажа, че ми се струва страшно преувеличено. Според мен не трябва да се гледа от кого да е, особено от подрастващи, защото те се връзват на всичко което видят или чуятЩе се откажат, от важни белтъчини, само защото някой луд режисцор е решил да наплаши хората
![]()
Както каза EarthShaker ако не е имало месо, нямаше да ни има и нас...
deadmemorial има ебахти промитият мозък...
Вегетарианка съм от година. Спрях да ям месо по мои си лични причини, не здравословни, но не и защото съм изгледала няколко ужасяващи клипчета... това за мен са неща, които могат да ти повлияят за месец- два и до там. Вегетарианството е много повече от това да не ядеш месо защото ти се струва жестоко избиването на животни по кланниците (въпреки, че без съмнение е отвратително и животните можеха да бъдат убивани по много по- хуманни начини), вегетариснатвото е начин на живот, който си избрал за предпочитане след премисляне на плюсовете и минусите и защото си решил, че това е най- добрия избор за теб и те кара да се чувстваш добре и физически и психически.
Без месо може да се живее. Всички съставки намиращи се в месото (за полезните говоря, разбира се) могат да се намерят от други източници, повечето от естествени такива, мн малък брой могат да се добавят изкуствено... поне тук в Бг, в чужбина където броя на вегетарианците и веганите е много по- голям се произвеждат много повече заместители на месото и всичко си се набавя чрез други храни, а не витамини и хранителни добавки.
Това, че вие си мислите, че месото е едва ли не единствената причина да сте живи и да сте създали цивилизация, далеч не значи, че е вярно.
Повече от 14 млн. вегетарианци и вегани само в САЩ показват, че вегетарианството е съвсем нормален начин живот и, че от вегетарианство не се умира.
Както казаха и преди мен- това е личен избор. Много хора са избрали да ядат месо, ок, нищо против. Но когато се захващате да плюете по някой, който приема нещата по- различно от вас или е решил да прави нещо различно от вас, не маскирайте нападките си с глупавото оправдание "това си е моето мнение". След като имате лично мнение няма да е зле да се научите да уважавате и чуждото такова.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
И какво ти пука на теб за животните, като за тази работа са измислени ферми, в които да се развъждат животните. Ако не убивахме животните, сега прасетата щяха да се разхождат по улиците..а и каква полза от тях, ако не за ядене?
Просто те са за това..ти недей да ядеш, защото те е жал, но като остарееш и почнат да те болят костите..ти си малоумница![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Аз спрях да ям всякакво животинско точно заради картинки и клипчета.Първоначално написано от BrokenInnocence
Ама след няколко месеца се оказа, че имам лека форма на анемия и лекарката изрично ми забрани такива волности, така че гледам понякога да хапвам домашни млечни продукти и яйца (без трупове), че бях много зле.![]()
Уважавам мнението ти, но за съжаление то е грешно
Не сме го измислили днес това за цивилизацията и развитието на човешкия мозък... Това е ФАКТ... През ледниковата епоха хората са нямали никакви шансове за оцеляване без месо. Телата ни са се адаптирали и за хиляди поколения месото просто е станало жизнено важно за човешкия организъм.
Бтв знаеш ли, че в Америка майките-вегетарианки, които се тъпчат със соеви продукти, като си мислят, че по този начин ще компенсират липсата на така нужните аминокиселини, раждат 3 пъти повече момичета, защото естрогенът им се покачва до небето. Ако случайно родят момче, то влиза в пубертета на 18... На това му викам МУТАЦИЯ. Айде стига е било безвредно и безопасно.
Омега 3 мастни киселини (DHA и EPA), които са много важни за мозъка, освен това предпазват от всякакви възпалителни заболявания като инфаркт например НЯМАТ аналог сред растенията.
Освен това растителните продукти нямат холестерол. А холестерол трябва да се яде.
Grumpy old madman