.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111

Тема: Месото ?

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Момчета,колкото и да се опитвате да им докажете,че псевдо-вегетарианството им въобще не е полезно.Те си мислят,че това е здравословно и т.н. Един ден сами ще си търпят последствията.
    Кво синтетични мазнини ли приемате за да сте здрави?

Какво ще рече псевдо-вегетарианство?! Или си веге, или не.

Да, аз се храня с лайна. Ям соеви кюфтета, пълнени чушки със соя, мусака със соя и каквото се сетите още.. да, от най-гадната соева кайма си купувам.
    Пия соево мляко с вкус на горски плодове. Направо изяждам по цяла кофа генно модифицирана соя. Не мисля, че съм здрава.
    Сега в какво ще ме обвините?! Че живея в заблуда, защото си мисля, че така правя нещо полезно за себе си?
    Всеки идиот, който си мисли, че купувайки си гумени турски домати и светещи в зелено праскови от супера + отказвайки животинските продукти ще живее 200 години, е доволно прост. Който иска сериозно да се занимава с това, отива на село и си гледа зарзават, животинки и т.н.

Не го правя за здраве, а защото ми е гадно да ям плът. Наистина доста сложно за разбиране...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Не го правя за здраве, а защото ми е гадно да ям плът. Наистина доста сложно за разбиране...
    А сега ми е паднало да питам вегетарианка?
    Френска любов? Гълтане?
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ето това прави излишъка с хората

гадно ти е => не го ядеш => прецакана си => прецакани са и децата ти

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    А сега ми е паднало да питам вегетарианка?
    Френска любов? Гълтане?
    Стига да не изглежда като животно - винаги!

EarthShaker, може и да си прав... докато не го изпитам на собствен гръб, не мога да знам. Организми всякакви.
    Времето ще покаже.

100% ся напук на мене ще живееш до 100 годишна, а аз ще се въртя в гроба като кебапче на скара

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    100% ся напук на мене ще живееш до 100 годишна, а аз ще се въртя в гроба като кебапче на скара

Тъй, тъй... този план е част от новия световен ред на евреите, но месоядните няма как да знаете това.
    Само за просветени!

Цитирай Първоначално написано от deadmemorial
    Уау, похвално... само да ти кажа, че вегетарианците, които си мислят, че като не ядат месо, правят нещо КОЙ ЗНАЕ КАКВО, са ебати лицемерите.
    Ако си толкова загрижена, откажи се от всякакви животински продукти или поне купувай домашно приготвени, защото животните, използвани за мляко/яйца, не живеят по-щастливо от тези, пригодени за месо.

явно ти си лицемера ;д
    а явно ти си тъпата.

явно ти си селянин които си търси скандали

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    ето това прави излишъка с хората

гадно ти е => не го ядеш => прецакана си => прецакани са и децата ти
    +1

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Момчета,колкото и да се опитвате да им докажете,че псевдо-вегетарианството им въобще не е полезно.Те си мислят,че това е здравословно и т.н. Един ден сами ще си търпят последствията.
    Кво синтетични мазнини ли приемате за да сте здрави?

Не е здравословно .. сами знаем че това не ни доставя достатъчно ..витамини .. и т.н. .. о когато може и без това месо .. когато се отвръщаваш като си го сложиш в устата при мисълта че знаеш как жестоко ги убиват ( животните ) .. дори повече отнеобходимото .. тогава не ти пука дали е толкова здравословно .. при положение че има мн други неща които могат да заместят месото .. не напълно ноо ..

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Преди година исках, да ставам вегетарянка, но майка ми, ми каза, че това било вредно и било секта. Аз разбира се продължих да ям месо, но се чудих защо да е секта... Но сега като ви чета мненията, благодаря на майка си То наистина т'ва е като някоя секта...

Zaharinka какъв е тоя подпис и аватар бе момиче Ти да не си про-ана Егати... Та ти си по-зле и от вегетариянците ако наистина си такава

Цитирай Първоначално написано от LittleFashionista
    Преди година исках, да ставам вегетарянка, но майка ми, ми каза, че това било вредно и било секта. Аз разбира се продължих да ям месо, но се чудих защо да е секта... Но сега като ви чета мненията, благодаря на майка си То наистина т'ва е като някоя секта...
    вманиачените момиченца и хора, които просто не искат да ядат това, са две много различни неща.
    но ти и майка ти явно разбирате повече...

Супер фен Аватара на Zaharinka

Zaharinka какъв е тоя подпис и аватар бе момиче Ти да не си про-ана Егати... Та ти си по-зле и от вегетариянците ако наистина си такава
    Не аз съм си наред споко просто толкова съм потресена от света и тази мания за 40 кг-ви момичета,че вече го превръщам в гротеска.
    А вегетариянците еми яжте си там стръковете и така.

Супер фен Аватара на Shia
    Свинско,пилешко,агнешко,за шко,риби и др. морски обитатели.Ще ги ям,имам нужда от месо и ще я задоволявам.

Обичам да усещам сладкия вкус на кръв в устата си и сочната мазнинка.

Неслучайно съм на върха на хранителната верига.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Аз съм гледала едно друго клипче след което се зарекох че никога няма да си купя и облека истинска кожа.

Принципно аз не съм голяма любителка на месото и не ям много месо. Пилешко ям най-много, и има някой манджи които са ми вкусни с месо, но от тях не ям месото ми примерно само картофите или от пилешката сума пия само бульона, не ям месото.

Колкото до този клип който аз съм гледала ((ако иска някой да го види да пише)) просто не знам какви са тези хора...болни мозъци. Ако ми паднат сериозно говора съм способна да ги убия.

Месото,като ти е сготвено вече в супата защо не ядеш.Животинката е мъртва вече.

Ако ми дадат пушка и аз ще си ловувам(само определени водове).Няма нищо по-вкусно от нещо,което знаеш,че ти (в случея) си отдал енергия,за да го заловиш.

^да, ловът по-го приемам от отглеждането в плен, щото пне животното има шанс за оцеляване...

кво да прайш, гадна система

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Обичам да усещам сладкия вкус на кръв в устата си и сочната мазнинка.
    В месото няма кръв. Кръвта тече във вените и артериите, а разните там вещества минават прес стените на тия вени и артерии. Това в месото е сок. Месото може да е сочно. Кръвта е горчива на вкус след топлинна обработка и става кафява. А сокчето става едно апетитно розово. Кръвта още при клането я оставят да изтече.
    Grumpy old madman

Е ние колим живо прасе и при разфасоването оставяме и малко кръв към месото и затова.

Ако размразяваш пиле отвъртре има малко или много кръв,която попринцип се мие,но като аз си готвя я оставям.

Е ние колим живо прасе и при разфасоването оставяме и малко кръв към месото и затова.

Ако размразяваш пиле отвъртре има малко или много кръв,която попринцип се мие,но като аз си готвя я оставям.
    това в пилето е сок. Бледо червено към розов. Пробвай да го свариш. Сока си остава блядо-червен при температура, а кръвта става кафява до черна.
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Месото,като ти е сготвено вече в супата защо не ядеш.Животинката е мъртва вече.

Ако ми дадат пушка и аз ще си ловувам(само определени водове).Няма нищо по-вкусно от нещо,което знаеш,че ти (в случея) си отдал енергия,за да го заловиш.

Просто не обичам много много месо...иначе ям поради факта че е полезно, и че е нужно на организма. Но не обичам месо.

Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Вегетарианка съм от година. Спрях да ям месо по мои си лични причини, не здравословни, но не и защото съм изгледала няколко ужасяващи клипчета... това за мен са неща, които могат да ти повлияят за месец- два и до там. Вегетарианството е много повече от това да не ядеш месо защото ти се струва жестоко избиването на животни по кланниците (въпреки, че без съмнение е отвратително и животните можеха да бъдат убивани по много по- хуманни начини), вегетариснатвото е начин на живот, който си избрал за предпочитане след премисляне на плюсовете и минусите и защото си решил, че това е най- добрия избор за теб и те кара да се чувстваш добре и физически и психически.

Без месо може да се живее. Всички съставки намиращи се в месото (за полезните говоря, разбира се) могат да се намерят от други източници, повечето от естествени такива, мн малък брой могат да се добавят изкуствено... поне тук в Бг, в чужбина където броя на вегетарианците и веганите е много по- голям се произвеждат много повече заместители на месото и всичко си се набавя чрез други храни, а не витамини и хранителни добавки.

Това, че вие си мислите, че месото е едва ли не единствената причина да сте живи и да сте създали цивилизация, далеч не значи, че е вярно.

Повече от 14 млн. вегетарианци и вегани само в САЩ показват, че вегетарианството е съвсем нормален начин живот и, че от вегетарианство не се умира.

Както казаха и преди мен- това е личен избор. Много хора са избрали да ядат месо, ок, нищо против. Но когато се захващате да плюете по някой, който приема нещата по- различно от вас или е решил да прави нещо различно от вас, не маскирайте нападките си с глупавото оправдание "това си е моето мнение". След като имате лично мнение няма да е зле да се научите да уважавате и чуждото такова.

+1

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka

Не аз съм си наред споко просто толкова съм потресена от света и тази мания за 40 кг-ви момичета,че вече го превръщам в гротеска.
    А вегетариянците еми яжте си там стръковете и така.

Искам да отбележа, че не всички които са станали вегетарянци са го направили за да са 40 килца. Има много други причини, принципи,разбирания и предпочитания!Това, че повечето обичат да си хапват '' мазна трлъста паржола както и по нагоре казаха с ( кръв ) '' не значи, че всички го правим.. и, че на всички ни харесва!Всичко различно за вас е неприемиливо!Все едно сме се лишили от нещо толкова важно без което не се живее!Еми не е така.. живее се и без месото!Друг въпрос е дали искаш да си го хапваш и затова спориш с другите

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    защо продължаваш да дигаш темата?
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    защо продължаваш да дигаш темата?
    А защо да не я вдигне/
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си