Момчета,колкото и да се опитвате да им докажете,че псевдо-вегетарианството им въобще не е полезно.Те си мислят,че това е здравословно и т.н. Един ден сами ще си търпят последствията.
Кво синтетични мазнини ли приемате за да сте здрави?
Какво ще рече псевдо-вегетарианство?! Или си веге, или не.![]()
Да, аз се храня с лайна. Ям соеви кюфтета, пълнени чушки със соя, мусака със соя и каквото се сетите още.. да, от най-гадната соева кайма си купувам.
Пия соево мляко с вкус на горски плодове. Направо изяждам по цяла кофа генно модифицирана соя. Не мисля, че съм здрава.
Сега в какво ще ме обвините?! Че живея в заблуда, защото си мисля, че така правя нещо полезно за себе си?
Всеки идиот, който си мисли, че купувайки си гумени турски домати и светещи в зелено праскови от супера + отказвайки животинските продукти ще живее 200 години, е доволно прост. Който иска сериозно да се занимава с това, отива на село и си гледа зарзават, животинки и т.н.
Не го правя за здраве, а защото ми е гадно да ям плът. Наистина доста сложно за разбиране...![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
А сега ми е паднало да питам вегетарианка?Първоначално написано от Swinkenhoffer
Френска любов? Гълтане?
Grumpy old madman
ето това прави излишъка с хоратаПървоначално написано от Swinkenhoffer
гадно ти е => не го ядеш => прецакана си => прецакани са и децата ти
Стига да не изглежда като животно - винаги!Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
EarthShaker, може и да си прав... докато не го изпитам на собствен гръб, не мога да знам. Организми всякакви.
Времето ще покаже.![]()
100% ся напук на мене ще живееш до 100 годишна, а аз ще се въртя в гроба като кебапче на скара![]()
Първоначално написано от EarthShaker
Тъй, тъй... този план е част от новия световен ред на евреите, но месоядните няма как да знаете това.
Само за просветени!
Първоначално написано от Swinkenhoffer
явно ти си селянин които си търси скандали![]()
+1Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Първоначално написано от Zaharinka
Не е здравословно .. сами знаем че това не ни доставя достатъчно ..витамини .. и т.н. .. о когато може и без това месо .. когато се отвръщаваш като си го сложиш в устата при мисълта че знаеш как жестоко ги убиват ( животните ) .. дори повече отнеобходимото .. тогава не ти пука дали е толкова здравословно.. при положение че има мн други неща които могат да заместят месото .. не напълно ноо ..
Преди година исках, да ставам вегетарянка, но майка ми, ми каза, че това било вредно и било секта. Аз разбира се продължих да ям месо, но се чудих защо да е секта... Но сега като ви чета мненията, благодаря на майка сиТо наистина т'ва е като някоя секта...
Zaharinka какъв е тоя подпис и аватар бе момичеТи да не си про-ана
Егати... Та ти си по-зле и от вегетариянците ако наистина си такава
![]()
![]()
вманиачените момиченца и хора, които просто не искат да ядат това, са две много различни неща.Първоначално написано от LittleFashionista
но ти и майка ти явно разбирате повече...
Не аз съм си наред споко просто толкова съм потресена от света и тази мания за 40 кг-ви момичета,че вече го превръщам в гротеска.Първоначално написано от LittleFashionista
А вегетариянците еми яжте си там стръковете и така.![]()
Свинско,пилешко,агнешко,за шко,риби и др. морски обитатели.Ще ги ям,имам нужда от месо и ще я задоволявам.
Обичам да усещам сладкия вкус на кръв в устата си и сочната мазнинка.
Неслучайно съм на върха на хранителната верига.
Аз съм гледала едно друго клипче след което се зарекох че никога няма да си купя и облека истинска кожа.
Принципно аз не съм голяма любителка на месото и не ям много месо. Пилешко ям най-много, и има някой манджи които са ми вкусни с месо, но от тях не ям месото ми примерно само картофите или от пилешката сума пия само бульона, не ям месото.
Колкото до този клип който аз съм гледала ((ако иска някой да го види да пише)) просто не знам какви са тези хора...болни мозъци.Ако ми паднат сериозно говора съм способна да ги убия.
Месото,като ти е сготвено вече в супата защо не ядеш.Животинката е мъртва вече.
Ако ми дадат пушка и аз ще си ловувам(само определени водове).Няма нищо по-вкусно от нещо,което знаеш,че ти (в случея) си отдал енергия,за да го заловиш.
^да, ловът по-го приемам от отглеждането в плен, щото пне животното има шанс за оцеляване...
кво да прайш, гадна система
В месото няма кръв. Кръвта тече във вените и артериите, а разните там вещества минават прес стените на тия вени и артерии. Това в месото е сок. Месото може да е сочно. Кръвта е горчива на вкус след топлинна обработка и става кафява. А сокчето става едно апетитно розово. Кръвта още при клането я оставят да изтече.Първоначално написано от Shia
Grumpy old madman
Е ние колим живо прасе и при разфасоването оставяме и малко кръв към месото и затова.
Ако размразяваш пиле отвъртре има малко или много кръв,която попринцип се мие,но като аз си готвя я оставям.
това в пилето е сок. Бледо червено към розов. Пробвай да го свариш. Сока си остава блядо-червен при температура, а кръвта става кафява до черна.Първоначално написано от Shia
Grumpy old madman
Първоначално написано от Shia
Просто не обичам много много месо...иначе ям поради факта че е полезно, и че е нужно на организма.Но не обичам месо.
Първоначално написано от BrokenInnocence
+1![]()
Първоначално написано от Zaharinka
Искам да отбележа, че не всички които са станали вегетарянци са го направили за да са 40 килца. Има много други причини, принципи,разбирания и предпочитания!Това, че повечето обичат да си хапват '' мазна трлъста паржола както и по нагоре казаха с ( кръв ) '' не значи, че всички го правим.. и, че на всички ни харесва!Всичко различно за вас е неприемиливо!Все едно сме се лишили от нещо толкова важно без което не се живее!Еми не е така.. живее се и без месото!Друг въпрос е дали искаш да си го хапваш и затова спориш с другите![]()
защо продължаваш да дигаш темата?![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
А защо да не я вдигне/Първоначално написано от ElinoOor
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...