То е все тая дали 1-2-5-10-50млн. души са вегетерианци, на света има още 6-7 МИЛИАРДА КОИТО НЕ СА.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Боже мили как могат,щях да повърна.Аз от оня ден съм се запътила към ВЕГЕТАРЯНСТВО май вече се рших!
По силните оцеляват... макар че тва клипче беше мн гадно![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
ейййййййПървоначално написано от EarthShaker
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от alexandraloui
Ти кое гледа клипа или филма?
Клипчето го изтраях само до няма и половината.Ужасно гадно ми стана.И все пак помислете.В природата на човека е заложена нуждата му от месо.Това е.Вярно е,че понякога животните се убиват по особено жесток начин,но и това си е до хора.Не бих се отказала от месото.Може да кажете,че имам плоско мислене,но ние сме само капка в морето и нищо няма да се постигне.Месо винаги ще се яде от масата хора,животни ще се убиват винаги.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Това е някаква много странна логика... то е ясно, че нищо няма да се постигне, ама има такива, които правят някои неща заради себе си. На милярдите хора хич не им дреме, че ти искаш да учиш в университет, примерно, ама за тебе това може да е важно. Е, няма ли да кандидатстваш поради тази причина?![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Девойко/младежо, мисли малко преди да пишеш... Не съм споменала броя на вегетарианците, за да се хваля колко са много, а за да дам пример как може да се живее спокойно и без месо, когато има желание.Първоначално написано от rauwkost
И само м/у др... цялото население на земята е почти, но все пак по- малко от 7 милиарда... ичисленията ти куцат...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
подкрепям!Първоначално написано от LittleFashionista
още повече,че човека също е хищник....кво някой лъв като те подгони и разкъса жив и канибали гледат от страни как тоя лъв те убива най-брутално,кво ще се откажат от месото ли,щото им е жал за тебе...да бе да...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
докато чаках да се зареди клипа, прочетох коментарите и се замислих дали наистина да го изгледам и дали наистина е толкова потресаващ...
и да .. погледах около 10-20 сек и го спрях .. как може да има хора (те дори не са такива) , които да мъчат така някой ... какво сърце трябва да имаш![]()
това са единични случаи за подобно отношение .. но все пак трябва да се замислим, защото все повече се увеличават
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
^Ако беше изгледала филма Земляни щеше да разбереш,че никак не са единични случаи...![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Горките животинчета.
Но няма да стана вегетариянка, защото месото съдържа качествени белтъчини, богати на важни аминокиселини и според мен по-добре е да си ям месо, отколкото да развия някоя анемия.
LittleFashionista "Според мен не трябва да се гледа от кого да е, особено от подрастващи, защото те се връзват на всичко което видят или чуятЩе се откажат, от важни белтъчини, само защото някой луд режисцор е решил да наплаши хората
"
+1
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Месото е за да се яде.Не ям коне,котки,кучета,панди,дел фини,носорози и прочие.Дядо ми има цял кокушарник с пилета и кокошки и всяка година стават повече тъй че.Нз какво му дава вет. лекар,но им слага нещо във водата на тези които са за колене и те умират и бля бля нататъка процедурата е ясна.
Дрън-дрънПървоначално написано от OneGirl
^ да, добре
оставям ви да си ядете соята и ви гледам сеира
Да те поканя на 1 тренировка да гледам аз сеир - ще издъхнеш след първите 30 минПървоначално написано от EarthShaker
![]()
Ако искаш аз да те поканя на тренировка, да издъхнеш след 5 минути.Първоначално написано от terawatt
Яко първосиглално мислене типични за жвегетарианец с липса на някои омега-3 мастни киселини.
Grumpy old madman
Айде да ти видим тренировкатаПървоначално написано от Canis_Dirus
А бе момченце, омега-3 само в месото ли има ?
DHA и EPA има само в животински продукти. Алфа-линолеова има и в лена например.Първоначално написано от terawatt
Пусни едно търсене за "методът табата". Почваш на 35% от максимума за едно повторение на тръстъри.
Grumpy old madman
За животински продукти или за месо беше темата ???Първоначално написано от Canis_Dirus
Като си готов с поканата за тренировката - сигнализирай![]()
Месото е вкусно и полезноСигурна съм, че филмчето е брутално, май съм го гледала доста отдавна, ама не съм гнуслива и не ми повлия на апетита.
ПП Винаги съм се чудила на вегетарианците. Вярно, че и без месо се живее и ако се хранят пълноценно (мляко,яйца,риба) няма никакъв проблем за здравето, НО месото е вкусно по дяволите, как може да се лишават от удоволствието на свинската пържола или на пилешката супа?![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ами на мен не ми е никак вкусно... Ял съм достатъчно много и от 7 години вече не консумирам... Вкусно??? Едно време и солетки, вафлички и мазни баници ми бяха вкусни... След време като ги пробвах ми стана дискомфортно на стомаха и не бих казал, че ми е било вкусно както преди... Месото не съм го и пробвал даже, тъй като нямам желание да слагам такива неща в стомаха си.Първоначално написано от Axel_f
+1Първоначално написано от zvezdichkaaa
![]()