.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 111

Тема: Месото ?

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    То е все тая дали 1-2-5-10-50млн. души са вегетерианци, на света има още 6-7 МИЛИАРДА КОИТО НЕ СА.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Боже мили как могат,щях да повърна.Аз от оня ден съм се запътила към ВЕГЕТАРЯНСТВО май вече се рших!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    успех с анемията

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    По силните оцеляват... макар че тва клипче беше мн гадно
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    успех с анемията
    еййййййй

Цитирай Първоначално написано от alexandraloui
    Боже мили как могат,щях да повърна.Аз от оня ден съм се запътила към ВЕГЕТАРЯНСТВО май вече се рших!

Ти кое гледа клипа или филма?

без месо не мога да живея

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Клипчето го изтраях само до няма и половината.Ужасно гадно ми стана.И все пак помислете.В природата на човека е заложена нуждата му от месо.Това е.Вярно е,че понякога животните се убиват по особено жесток начин,но и това си е до хора.Не бих се отказала от месото.Може да кажете,че имам плоско мислене,но ние сме само капка в морето и нищо няма да се постигне.Месо винаги ще се яде от масата хора,животни ще се убиват винаги.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Това е някаква много странна логика... то е ясно, че нищо няма да се постигне, ама има такива, които правят някои неща заради себе си. На милярдите хора хич не им дреме, че ти искаш да учиш в университет, примерно, ама за тебе това може да е важно. Е, няма ли да кандидатстваш поради тази причина?
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    То е все тая дали 1-2-5-10-50млн. души са вегетерианци, на света има още 6-7 МИЛИАРДА КОИТО НЕ СА.
    Девойко/младежо, мисли малко преди да пишеш... Не съм споменала броя на вегетарианците, за да се хваля колко са много, а за да дам пример как може да се живее спокойно и без месо, когато има желание.

И само м/у др... цялото население на земята е почти, но все пак по- малко от 7 милиарда... ичисленията ти куцат...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от LittleFashionista
    Ама аз дори трейлър не можах да изгледам.Отвратителни кадри
    Не знам кои луди вегетарянци и еколози са нправели тоя филм, но само ще кажа, че ми се струва страшно преувеличено. Според мен не трябва да се гледа от кого да е, особено от подрастващи, защото те се връзват на всичко което видят или чуят Ще се откажат, от важни белтъчини, само защото някой луд режисцор е решил да наплаши хората
    Както каза EarthShaker ако не е имало месо, нямаше да ни има и нас...
    deadmemorial има ебахти промитият мозък...
    подкрепям!
    още повече,че човека също е хищник....кво някой лъв като те подгони и разкъса жив и канибали гледат от страни как тоя лъв те убива най-брутално,кво ще се откажат от месото ли,щото им е жал за тебе...да бе да...
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен Аватара на ameli
    докато чаках да се зареди клипа, прочетох коментарите и се замислих дали наистина да го изгледам и дали наистина е толкова потресаващ...

и да .. погледах около 10-20 сек и го спрях .. как може да има хора (те дори не са такива) , които да мъчат така някой ... какво сърце трябва да имаш

това са единични случаи за подобно отношение .. но все пак трябва да се замислим, защото все повече се увеличават
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    ^Ако беше изгледала филма Земляни щеше да разбереш,че никак не са единични случаи...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Горките животинчета .

Но няма да стана вегетариянка, защото месото съдържа качествени белтъчини, богати на важни аминокиселини и според мен по-добре е да си ям месо, отколкото да развия някоя анемия.

LittleFashionista "Според мен не трябва да се гледа от кого да е, особено от подрастващи, защото те се връзват на всичко което видят или чуят Ще се откажат, от важни белтъчини, само защото някой луд режисцор е решил да наплаши хората "
    +1
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Месото е за да се яде.Не ям коне,котки,кучета,панди,дел фини,носорози и прочие.Дядо ми има цял кокушарник с пилета и кокошки и всяка година стават повече тъй че.Нз какво му дава вет. лекар,но им слага нещо във водата на тези които са за колене и те умират и бля бля нататъка процедурата е ясна.

Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    Но няма да стана вегетариянка, защото месото съдържа качествени белтъчини, богати на важни аминокиселини и според мен по-добре е да си ям месо, отколкото да развия някоя анемия.
    Дрън-дрън

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ^ да, добре

оставям ви да си ядете соята и ви гледам сеира

^ да, добре

Да те поканя на 1 тренировка да гледам аз сеир - ще издъхнеш след първите 30 мин

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от terawatt
    ^ да, добре

Да те поканя на 1 тренировка да гледам аз сеир - ще издъхнеш след първите 30 мин
    Ако искаш аз да те поканя на тренировка, да издъхнеш след 5 минути.

Яко първосиглално мислене типични за жвегетарианец с липса на някои омега-3 мастни киселини.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    ^ да, добре

Яко първосиглално мислене типични за жвегетарианец с липса на някои омега-3 мастни киселини.
    Айде да ти видим тренировката А бе момченце, омега-3 само в месото ли има ?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    ^ да, добре

DHA и EPA има само в животински продукти. Алфа-линолеова има и в лена например.

Пусни едно търсене за "методът табата". Почваш на 35% от максимума за едно повторение на тръстъри.
    Grumpy old madman

^ да, добре

DHA и EPA има само в животински продукти. Алфа-линолеова има и в лена например.

Пусни едно търсене за "методът табата". Почваш на 35% от максимума за едно повторение на тръстъри.
    За животински продукти или за месо беше темата ???
    Като си готов с поканата за тренировката - сигнализирай

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Месото е вкусно и полезно Сигурна съм, че филмчето е брутално, май съм го гледала доста отдавна, ама не съм гнуслива и не ми повлия на апетита.

ПП Винаги съм се чудила на вегетарианците. Вярно, че и без месо се живее и ако се хранят пълноценно (мляко,яйца,риба) няма никакъв проблем за здравето, НО месото е вкусно по дяволите, как може да се лишават от удоволствието на свинската пържола или на пилешката супа?
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Месото е вкусно и полезно Сигурна съм, че филмчето е брутално, май съм го гледала доста отдавна, ама не съм гнуслива и не ми повлия на апетита.

ПП Винаги съм се чудила на вегетарианците. Вярно, че и без месо се живее и ако се хранят пълноценно (мляко,яйца,риба) няма никакъв проблем за здравето, НО месото е вкусно по дяволите, как може да се лишават от удоволствието на свинската пържола или на пилешката супа?
    Ами на мен не ми е никак вкусно... Ял съм достатъчно много и от 7 години вече не консумирам... Вкусно??? Едно време и солетки, вафлички и мазни баници ми бяха вкусни... След време като ги пробвах ми стана дискомфортно на стомаха и не бих казал, че ми е било вкусно както преди... Месото не съм го и пробвал даже, тъй като нямам желание да слагам такива неща в стомаха си.

Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    ^Ако беше изгледала филма Земляни щеше да разбереш,че никак не са единични случаи...
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си