Първоначално написано от Zaharinka
пфф девойко.. 1во виж филма и после говори .. явно много неща не са ти ясни.. а пък не всички животни са - кокошки.. !! и се мъчат 20 пъти повече!
Първоначално написано от terawatt
хах ти хлебарки ли ядеш бе? говоря за животните който ядете.. и да има разлика защото кокошките не се мъчат толкова.. те ги тровят в най - добрия случай!.. другите животни ги убиват много по мъчително!
А ти знаеш ли как живеят тия кокошки, докато дойде време да им клъцнат главите? Смъртта не е единственият фактор... повечето животни се отглеждат в ужасни условия. Веднага ти давам пример с яйцата, които си купуват хората - клетъчно отглеждане. 4-5-6 пилета, натъпкани в една малка клетка цял живот. Ебаси кефа!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Малко се обърках за какво е темата...Първоначално написано от deadmemorial
Да агитираш хората да не хапват месо и животински продукти, или да се отглеждат храните по по-добър начин??![]()
Ако е второто съм напълно съгласна и подкрепям, ако е първото...
Много е досадно някакъв неграмотник да се опитва да ти набива в главата че и ти трябва да живееш по неговия начин!
![]()
Das Feuer liebt mich
знчи по-добре да убиваме животни и да оставяме месото им да се разложи, отколкото да го изядем?Първоначално написано от deadmemorial
всички живони живеят ужасен живот по тия ферми и кланици... но това е системата.
Най-лесното е да кажеш, че това е системата, и да се примириш.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ох, добре, яжте си заместителите и си мислете, че сте здрави. Гледах клипа, да, гадно ми стана ама какво да направя?! Не мога без месо, проста хранителна верига бе хора, и по ирония на съдбата хората сме на върха и.Първоначално написано от BrokenInnocence
![]()
А, и точно защото не бях много сигурна колко сме, а популацията постоянно нараства (7 милиарда до миналата година) се изразих по този начин.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
аз не се примирявам, аз ямПървоначално написано от Swinkenhoffer
абе аз си ям месо и премам да се колят ,кокошки, прасета, телета и тн.
защото ако не ги ядем .. само си представете какво ще стане![]()
кокошките и кравите повече на брой от хората
но това което видях в клипа не го приемам ужасно е как пърлят живо прасе ..така го мъчат .. първо се убива по най бързия начин за да не се мъчат и после се пърлят нали съм гледала .. а не като ония хора по точно чудовища.
А за делфините няма думи :X .. те не са ли защитени .. как може да ги убиват така![]()
ауе ние хората сме просто ужасни ние сме най гадните убийци на тоя свят :Х