.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 111 от общо 111

Тема: Месото ?

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Месото е за да се яде.Не ям коне,котки,кучета,панди,дел фини,носорози и прочие.Дядо ми има цял кокушарник с пилета и кокошки и всяка година стават повече тъй че.Нз какво му дава вет. лекар,но им слага нещо във водата на тези които са за колене и те умират и бля бля нататъка процедурата е ясна.

пфф девойко.. 1во виж филма и после говори .. явно много неща не са ти ясни.. а пък не всички животни са - кокошки.. !! и се мъчат 20 пъти повече!

Цитирай Първоначално написано от terawatt
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Месото е вкусно и полезно Сигурна съм, че филмчето е брутално, май съм го гледала доста отдавна, ама не съм гнуслива и не ми повлия на апетита.

ПП Винаги съм се чудила на вегетарианците. Вярно, че и без месо се живее и ако се хранят пълноценно (мляко,яйца,риба) няма никакъв проблем за здравето, НО месото е вкусно по дяволите, как може да се лишават от удоволствието на свинската пържола или на пилешката супа?
    Ами на мен не ми е никак вкусно... Ял съм достатъчно много и от 7 вече не консумирам... Вкусно??? Едно време и солетки, вафлички и мазни баници ми бяха вкусни... След време като ги пробвах ми стана дискомфортно на стомаха и не бих казал, че ми е било вкусно както преди... Месото не съм го и пробвал даже, тъй като нямам желание да слагам такива неща в стомаха си.

съгласна

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от deadmemorial
    Месото е за да се яде.Не ям коне,котки,кучета,панди,дел фини,носорози и прочие.Дядо ми има цял кокушарник с пилета и кокошки и всяка година стават повече тъй че.Нз какво му дава вет. лекар,но им слага нещо във водата на тези които са за колене и те умират и бля бля нататъка процедурата е ясна.

пфф девойко.. 1во виж филма и после говори .. явно много неща не са ти ясни.. а пък не всички животни са - кокошки.. !! и се мъчат 20 пъти повече!
    смях... ква е разликата в отнетия живот на кокошката, кравата или хлебарката, която ти панически тъпчеш, когато видиш?

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker

смях... ква е разликата в отнетия живот на кокошката, кравата или хлебарката, която ти панически тъпчеш, когато видиш?

хах ти хлебарки ли ядеш бе? говоря за животните който ядете.. и да има разлика защото кокошките не се мъчат толкова.. те ги тровят в най - добрия случай!.. другите животни ги убиват много по мъчително!

А ти знаеш ли как живеят тия кокошки, докато дойде време да им клъцнат главите? Смъртта не е единственият фактор... повечето животни се отглеждат в ужасни условия. Веднага ти давам пример с яйцата, които си купуват хората - клетъчно отглеждане. 4-5-6 пилета, натъпкани в една малка клетка цял живот. Ебаси кефа!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker

хах ти хлебарки ли ядеш бе? говоря за животните който ядете.. и да има разлика защото кокошките не се мъчат толкова.. те ги тровят в най - добрия случай!.. другите животни ги убиват много по мъчително!
    Малко се обърках за какво е темата...

Да агитираш хората да не хапват месо и животински продукти, или да се отглеждат храните по по-добър начин??
    Ако е второто съм напълно съгласна и подкрепям, ако е първото...
    Много е досадно някакъв неграмотник да се опитва да ти набива в главата че и ти трябва да живееш по неговия начин!
    Das Feuer liebt mich

знчи по-добре да убиваме животни и да оставяме месото им да се разложи, отколкото да го изядем?

всички живони живеят ужасен живот по тия ферми и кланици... но това е системата.

Най-лесното е да кажеш, че това е системата, и да се примириш.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    То е все тая дали 1-2-5-10-50млн. души са вегетерианци, на света има още 6-7 МИЛИАРДА КОИТО НЕ СА.
    Девойко/младежо, мисли малко преди да пишеш... Не съм споменала броя на вегетарианците, за да се хваля колко са много, а за да дам пример как може да се живее спокойно и без месо, когато има желание.

И само м/у др... цялото население на земята е почти, но все пак по- малко от 7 милиарда... ичисленията ти куцат...
    Ох, добре, яжте си заместителите и си мислете, че сте здрави. Гледах клипа, да, гадно ми стана ама какво да направя?! Не мога без месо, проста хранителна верига бе хора, и по ирония на съдбата хората сме на върха и.
    А, и точно защото не бях много сигурна колко сме, а популацията постоянно нараства (7 милиарда до миналата година) се изразих по този начин.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Най-лесното е да кажеш, че това е системата, и да се примириш.
    аз не се примирявам, аз ям

абе аз си ям месо и премам да се колят ,кокошки, прасета, телета и тн.
    защото ако не ги ядем .. само си представете какво ще стане
    кокошките и кравите повече на брой от хората

но това което видях в клипа не го приемам ужасно е как пърлят живо прасе .. така го мъчат .. първо се убива по най бързия начин за да не се мъчат и после се пърлят нали съм гледала .. а не като ония хора по точно чудовища.

А за делфините няма думи :X .. те не са ли защитени .. как може да ги убиват така

ауе ние хората сме просто ужасни ние сме най гадните убийци на тоя свят :Х

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си