.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен

Много ще разочаровам родителите си,но нямам друг избор

Приета съм в икономически профил в чужбина,където е и брат ми,но на мен не ми се учи това и ще си остана в България,поне засега. Родителите ми ме карат да отида в чужбина,но не мога да им обясня,че там не мога да уча онова,което искам. Как да избегна грубото ни скарване ? (за висше образование говорим).

Ти и тук няма да научиш това, което искаш.
    Най-вече ще си изгубиш времето ако останеш.
    По-добре направи някои компромиси, замини, и си вземи качественото образование, хем брат ти е там, няма да си сама.
    Супер много хора мечтаят да учат някъде по света, но или нямат финансова възможност или имат други причини...Възползвай се от предоставената ти възможност.

Град
    Dresden
    Замини! Ще си благодарна за това по-късно!

заминии

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Според мен трябва да заминеш Понякога родителя знае какво е най - добро за теб и може би някой ден ще си им благодарна Успех

Голям фен
    Вижте, аз не поставям въпроса тук : да замина ли, а питам как да се справя с родителите си ? Решението отдавна съм си го взела по ред причини и даже е късно да говорим за това ДАЛИ. Оставам, защото ще уча за ПР, а в Австрия я няма тази специалност, с това искам да се занимавам и това ще правя. Просто искам да накарам родителите си да го приемат, за да не ни стават много конфликтни отношенията, това е.

Град
    Бургас
    Поговори с тях, не си малка.. все пак избора е твой и предполагам, че ще те разберат

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Определено трябва да говориш с тях.Опитай да избягваш грубостите,обясни им защо ПР,че го няма в Австрия и т.н.Те не могат да те накарат да учиш насила,би трябвало да успееш да ги убедиш.Късмет
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    и според мен трябва да заминеш
    in defense of our dreams...

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Определено трябва да говориш с тях.Опитай да избягваш грубостите,обясни им защо ПР,че го няма в Австрия и т.н.Те не могат да те накарат да учиш насила,би трябвало да успееш да ги убедиш.Късмет

По добре замини там образованието ти ще е на съвсем друго ниво ... а и знаеш ли колко малко хора имат тоя шанс.. така че не го изпускай
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

И аз мисля,че трябва да заминеш.

Не заминеш ли,това ще е най-голямата грешка в живота ти.ВЯРВАЙ МИ!Пък ии нали знаеш,че винаги можеш да си се върнеш в България.

Ами говори с тях и им обесни това, което написа тук. В крайна сметка изборът си е лично твой, защото и живота си е лично твой!Гледай каквото и да става да не повишаваш тон, защото ше земат да ти се опънат и да те накажат примерноа. Айде успехчета!

ПП. Аз също мисля, че щом няма да си сама там, е най-добре да заминеш, но ти си решаваш.

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Ами говори с тях и им обесни това, което написа тук. В крайна сметка изборът си е лично твой, защото и живота си е лично твой!Гледай каквото и да става да не повишаваш тон, защото ше земат да ти се опънат и да те накажат примерноа. Айде успехчета!

ПП. Аз също мисля, че щом няма да си сама там, е най-добре да заминеш, но ти си решаваш.
    Как ще я накажат? Решението си е лично твое, може да не им хареса но рано или късно ще го преодолеят

Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1

Как ще я накажат? Решението си е лично твое, може да не им хареса но рано или късно ще го преодолеят
    Абе веселине ти си едно огромно бебе! Що не спреш да ми опонираш на всяко мнение?! Като толко те е яд за тва, дето стана, просто ми пропускай мненията, не ги чети и не се занимавай с мене! Адски досаждаш, чесно!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен трябва да говориш с тях и да им обесниш ,че си достатъчно голяма, за да вземеш решение.Още повече, когато това решение ,е важно за теб.Да учиш за това, което ти е мечта - нищо по-добро.Обесни им, че разбираш ,че в Австрия е по-елитно и е на по-високо ниво, но въпреки всичко ,не искаш да пропуснеш възможността, да работиш по-късно това, което винаги си искала

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    В Австрия нямало ПР... леко да няма Public Relations а? Тука да не би да сме открили топлата вода а? Те не само, че го имат, а ти като го завършиш на 1001% ще те наемат навсякъде в БГ като специалист! Хич не го мисли, няма нищо по-важно от бъдещето ти! Осигури си го в чужбина! После пак ела в БГ, но вече издигната! И ако не го направиш, само ще съжаляваш!

Ммм.. виж .. само ти си знаеш какво искаш .... но би трябвало да пробваш и да видиш какво ще е там .. може и да ти хареса... знам колко е неприятно да вършиш нещо , което не искаш .. но понякога без да знаеш ниЩо не можеш да кажеш ... според мен там ще е по - добре отколкото в България.. НО САМО ТИ СИ ЗНАЕШ
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Кофти е да си дете на родители,които се чудят как да те игонят
    от тази 'скапан' държава

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Къде пише че тя се чуди дали да замине?! Момичето си е направило избора и 100% знае че в чужбина обучението е много по- добро, но просто иска да учи в България.И да я убеждавате и да не я..тя е взела решеение..а въпроса и е доста различен.
    според мен трябва на първо място трябва да отбележиш, че знаеш какво правиш.Кажи, че искаш да учиш това и другото няма да ти доставя удоволствие.Да, родителите знаят кое е по-добре за децата им, но защо децата им да не вземат сами решението за себе си.Ти искаш да учиш тук, учи. Макар че и аз съм на мнение, че можеш да учиш ПР и в чужбина, преценила си си.Ами успех..бъди искрена с тях най-важното
    Щастието на човека е в малките събития..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си