- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Маловажност
Ще ви се стори много тъпо ,но се чувствам адски кофти ,когато си вървим по улицата с приятели и немога да се включа в разговора и става твърде често и ме кара да се чувствам маловажен в цялата история .. както и да е то само го споделям ..
Нищо ново под слънцето.Еми тогава изчакваш ги да си привършат и повдигаш ти темата и се почва - или най-елементарното - теглиш един виц убиец и вниманието е в теб.Поне при мен това помага.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Явно си по умен и спокоен от останалите,това не е толкова лошо спокойино![]()
Малко не мога да те разбера, но едва ли е нещо, кой знае колко непреодолимо.
Щом са ти приятели, значи не би трябвало да се притесняваш...
а дали са му приятелинее, това е прекалено обикновена ситуация... мойте приятели обожават да си говорят за игри... вярно - и аз играя игри, ама не същите... и не ги обсъждам по заведенията или в даскало... и оставам безучастен... ама си се знаеме кой колко и какво го влече... и аз съм им казвал... тка де, въпроса е като млъкнат и да кажеш "на ква тема мълчим?"
винаги е на място като е тихо в групичката
![]()
Прикови вниманието им с нещо интересно, но не ги прекъсвай. \/
Винаги има нещо, което можеш да вметнеш. Проблемът ти се решава лесно: включвай се просто в разговора.
ножчетоПървоначално написано от Bender
и кенефа
тогава движи с други с които има за какво да си говорите ...![]()
Кво ти пука просто бъди тихия човек на групата, то попринцип тихите хора си стават босовете накрая и без тва.
Ама чесно кво ти пука, дгд всичко и всеки.
Бахти тъпия подпис имам
И при мен се е случвало,но и обратното същоГледай да се включваш някак в разговорите им,дори да изръсиш най-голямата простотия
Или просто промени темата или кажи:"Айде да си говорим за нещо (каквото измислиш) "
![]()
тва, че не може и не знае как да се включи в най- обикновен разговор го прави по- умен от останалите, така ли?Първоначално написано от fe6an_alex
авторе, просто когато някой говори нещо и ти мине мисъл през главата, я кажи. никой няма да те изяде. ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)