.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна

Маловажност

Ще ви се стори много тъпо ,но се чувствам адски кофти ,когато си вървим по улицата с приятели и немога да се включа в разговора и става твърде често и ме кара да се чувствам маловажен в цялата история .. както и да е то само го споделям ..

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Нищо ново под слънцето.Еми тогава изчакваш ги да си привършат и повдигаш ти темата и се почва - или най-елементарното - теглиш един виц убиец и вниманието е в теб. Поне при мен това помага.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

...

Явно си по умен и спокоен от останалите,това не е толкова лошо спокойино

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Малко не мога да те разбера, но едва ли е нещо, кой знае колко непреодолимо.
    Щом са ти приятели, значи не би трябвало да се притесняваш...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    а дали са му приятели нее, това е прекалено обикновена ситуация... мойте приятели обожават да си говорят за игри... вярно - и аз играя игри, ама не същите... и не ги обсъждам по заведенията или в даскало... и оставам безучастен... ама си се знаеме кой колко и какво го влече... и аз съм им казвал... тка де, въпроса е като млъкнат и да кажеш "на ква тема мълчим?" винаги е на място като е тихо в групичката

Прикови вниманието им с нещо интересно, но не ги прекъсвай. \/

Град
    Paradise
    Винаги има нещо, което можеш да вметнеш. Проблемът ти се решава лесно: включвай се просто в разговора.

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Маловажност

Цитирай Първоначално написано от Bender
    Ще ви се стори много тъпо ,но се чувствам адски кофти ,когато си вървим по улицата с приятели и немога да се включа в разговора и става твърде често и ме кара да се чувствам маловажен в цялата история .. както и да е то само го споделям ..
    ножчето
    и кенефа

тогава движи с други с които има за какво да си говорите ...

маловажност е целия тоя форум и вие в него . (за мен)
    phah

Кво ти пука просто бъди тихия човек на групата, то попринцип тихите хора си стават босовете накрая и без тва.

Ама чесно кво ти пука, дгд всичко и всеки.
    Бахти тъпия подпис имам

И при мен се е случвало,но и обратното също Гледай да се включваш някак в разговорите им,дори да изръсиш най-голямата простотия Или просто промени темата или кажи:"Айде да си говорим за нещо (каквото измислиш) "

Мега фен

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от fe6an_alex
    Явно си по умен и спокоен от останалите,това не е толкова лошо спокойино
    тва, че не може и не знае как да се включи в най- обикновен разговор го прави по- умен от останалите, така ли?
    авторе, просто когато някой говори нещо и ти мине мисъл през главата, я кажи. никой няма да те изяде. ;д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си