Все си мисля да направя тема,за да си излея душата.Е реших се след поредният скандал.Родителите ми са разделени,имам две полу-сестри от баща си и сега ще има още едно,пак от татко от трета жена.Така мама сама ме издържа,баща ми ако ми даде пари за рд иначе много рядко.Баща ми не го приемам,нямам абсолютно никакви чуства към него,поради простата причина,че никога за 1 час не ме е гледал или ме е оставял на някоя баба и се е измъквал.Майка ми в последно време само ме заплашва,че ще ме прати при баща ми,защото не съм слушала,лъжела съм я и т.н. Позволява ми да стоя навън до 9,30 ,а съм на 14 (за 8 клас) .Пита ме постоянно с кой съм,къде съм,а тя не приема приятелите ми.Казва ми,че ми било рано още за алкохол,цигари,секс,дискот ки и всичко,което на днешната младеж им харесва..Не е права смисъл за купон от днешния скандал ми каза,че няма да ме пуска с преспиване,защото само сме правили глупости и т.н.Казах и че би трябвало да реши това (Да не ме пуска) чак когато се напия до толкова,че няма да мога да се прибера и ще ходя по болници.Не съм толкова откачена,не прекалявам с алкохола,имам акъл в главата.Даже скоро и казах,че ми предлагаха секс,но отказах,уж да ми има повече доверие,но не.Видяла в фотоапарата ми снимки от концерта на Пайнер.Бяхме си купили малко шише бира и и казвам,че нито съм се напила,че да върша глупсоти,няма смисъл да се притеснява..Казва ми,че трябва тя да решава,не аз,но какво да направя,такава ми е зодията,характера,че не мога да се подчиня някой да ме командва и винаги устоявам своето мнение... И сега ме заплаши,че когато излизам трябвало да и се обаждам,при което,тя да се обадела на баща ми и той да ме 'пасял'.. Идеше ми да я гръмна,заплашва ме,че ще съм идела при баща ми.Най-големият ми проблем,когато ида там е че няма да ме пуска и до 7 навън,просто само ще стоя в двора,като някоя хлапачка.След училище идва,взима ме и веднага в къщи. Никакви купони,приятели и т.н Тъкмо имам стая,всичко ми е супер при майка ми и да се преместя в мизерната къща на татко при положение,че ще си има ново семейство И сега почнах да излизам с едни големи момчета ходим с тяхната кола на едно езеро в едно село до града и с още една приятелка нали.И ако мама звънне на тати и му каже,че съм навън и той примерно каже- веднага да си еди къде си,край с мен И още скара ми се за това,че няколко дрехи за у мои фр и веднага до една седмица да съм си ги вземела,иначе нямало да ми купи нови дрехи .. Не мога да разбера,какъв е проблема за тези дрехи,мои са все пак..

Вие на какво мнение сте ?? Кога започнаха да ви имат доверие родителите,пускат ли ви навсякъде ..?