Цитирай Първоначално написано от plmn
Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
Позволява ми да стоя навън до 9,30 ,а съм на 14 (за 8 клас) .Пита ме постоянно с кой съм,къде съм,а тя не приема приятелите ми.Казва ми,че ми било рано още за алкохол,цигари,секс,дискот ки и всичко,което на днешната младеж им харесва..
На 14 години си лапе. И да се обиждаш, и да не се обиждаш, това е факт. Радвай се, че те пуска вечер въобще. На тия години нямаш работа навън по тва време.
Замисли се защо не приема приятелите ти? Сама казваш, че 'на днешната младеж им харесва'? Това ли са ти приятелите? Такива дето пушат, пият, правят безразборен секс, ходят по дискотеки? То няма лошо, ама да имам дъщеря на 14 и да знам с кви излиза, и аз ще и забраня да го прави. Казваш, че си имала мозък. Ами ползвай го малко по предназначение?

Не е права смисъл за купон от днешния скандал ми каза,че няма да ме пуска с преспиване,защото само сме правили глупости и т.н.Казах и че би трябвало да реши това (Да не ме пуска) чак когато се напия до толкова,че няма да мога да се прибера и ще ходя по болници.
Да те чака да стигнеш до болница и тогава да ти забранява? Все едно слушам лапе на 14. Оп, та ти си на толкова...

Не съм толкова откачена,не прекалявам с алкохола,имам акъл в главата.Даже скоро и казах,че ми предлагаха секс,но отказах,уж да ми има повече доверие,но не.Видяла в фотоапарата ми снимки от концерта на Пайнер.Бяхме си купили малко шише бира и и казвам,че нито съм се напила,че да върша глупсоти,няма смисъл да се притеснява..Казва ми,че трябва тя да решава,не аз,но какво да направя,такава ми е зодията,характера,че не мога да се подчиня някой да ме командва и винаги устоявам своето мнение...
Като ти чета 'разсъжденията' акъла ти не достига.
Ква бира ще пиеш на 14? А и междудругото й се чудя на майка ти как те е пуснала на такъв концерт? Всичко в тия 'концерти' лъха на простотия. Подтиква малките момиченца предимно (като теб) да живеят по тертипа на 'фолк звездите'. Дай да се напием, купона на макс, не мисли за утре.. бла бла и др. простотии. Супер грешно е тва. Тя ти е имала доверие, пуснала те е на концерт, ти си пила БИРА, че и си се снимала, как да не й изгубиш й малкото доверие, което ти е поверила?

И сега почнах да излизам с едни големи момчета ходим с тяхната кола на едно езеро в едно село до града и с още една приятелка нали.
Пусни си новините и чуй колко катастрофи и колко народ си отива всеки ден. Една голяма част са тийнейджъри, качили се в кола, с един-двама по-големи, дето си мислят, че много карат, напили се и бам в първото дърво. Ти НЕ можеш да се пазиш, как очакваш майка ти да ти гласува доверие? А и по-големи момчета от теб, кво да си помисли майка ти? Как се чукаш с някъв непознат в колата му?

Вие на какво мнение сте ?? Кога започнаха да ви имат доверие родителите,пускат ли ви навсякъде ..?
Мнението ми предполагам го разбра.
Родителите отдавна ми имат доверие, защото знам, кое е правилно и кое не е. Не претендирам по форуми, че имам акъл, а наистина го ползвам, и избягвам проблеми вместо да си ги създавам сам. Излизам да се забавлявам с приятели, и това не е задължително да включва цигари и пиене и др. такива. А и да включва, има си време за това. 14 години определено не му е времето.
браво!съгласна съм напълно