- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Верно ли е че...
Верно ли е че два-три дена след като ти е свършил цикъла ... и да е свършил момчето в мен няма опасност ?
НЕ е вярно!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не е най-голяма май си изпуснал часовете по биология..Първоначално написано от beliqsmok
Винаги има опасност от забременяване , дори и по време на цикала![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
A ти си изпуснал/а часовете по български..Първоначално написано от pampers
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Не е вярно..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Не е вярно ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от MakeMeLaugh
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
и 2-мата сте изпуснали часовете по биология, цикълът всъщност представлява 28-днвения период, неслучайно така се казва,правилно е да се каже менструация, ако трябва да сме съвсем точниПървоначално написано от l0lz
![]()
по всяко време има възможност, само че в някои периоди от цикъла е минимална
Не е вярно![]()
Тогава е най-малка вероятността,но пак я има![]()
Оф, що направо не си свършва в тебе редовно? К'во ше ги смяташ тия дни .. Бах ...............
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Да,вярно е.
Говнааааааааааа
Дам това е истината!По време на кръвотечението се изхвърля неоплодената яйцеклетка.След това цикъла започва от начало.Започва да зрее нова яйцеклетка.Тя пъвоначално е обвита във фоликул(мехурче с течност,от него се отделя естроген).Зрее 14 дни и след това фоликулът се разпуква и зрялата яйцеклетка попада в маточната тръба.Тогава нсъпва овулацията.48 часа след нея може да се извърши оплождане.След 48я час яйцеклетката отива в матката...=>По време на целия цикъл може да се забременее само през 48 часа от всички 28 дни...И все пак аз не бих рискувала ако не искам бебеПървоначално написано от therichbitch
.
вЕрвайте ми.
beliqsmok написа:
Точно тогава опастността е най-голяма!
казах го на ебавка![]()
Ами то е шанс, прогресивно нарастващ до овулация, след това спада пак така до цикъла. И така... то затова е и цикъл.
По принцип вероятността е малка наистина, но винаги я има...
Има вероятност винаги да забременееш
Кога повече кога по-малко, но няма такова нещо като 100% безопасен ден.
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
ооо не пълна лъжа
Не е вярно разбира се!