- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плитки в корените на косата?
Преди няколко дни в една от темите четах, че за обем се сплитат плитки в корените и като се разплетат има хубав обем. Искам да попитам някой дали го е пробвал и има ли ефект, защото съм много навита да се сплета по този начинМерси предварително
![]()
ПРОБВАЙ!
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Да, по - лесно е, но от тези вафлички много ми се изтощи косата и гледам някой по - безвреден начин да намеря![]()
Пробвай![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
ДамПървоначално написано от vampire_girl_
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Абе, аз за обем знам, че като се изкъпеш и се сплиташ, чакаш да ти изсъхне косата и тогава разплиташ. Поне при мен така става
п.п. ама така я и къдриш, де...![]()
nicolepcd
И с пресата и с плитките косата пак се изтущава.... но пробвай .. :P
Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...
Аз често /почти редовно/ си правя плитки в корени, след къпане вечер. Сплитам,лягам и на сутринта съм с готова прическаСтава супер и наиста доста обемно, пък и държи по цял ден
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
бе едно е да я завиеш няколко пъти и вържеш с ластик, друго е преса с 200 градуса, и то точно в корените.Първоначално написано от kalpazanichka
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да, и с плитките се изтощава, но поне не стои изгорена. Пък и какво е да я завъртиш 2/3 пъти. Мерси за съветите скоро ще видим резултата![]()
Пробвах се вече по този начин и да ви кажа става много хубавоОт сутринта до сега ми държи обема без да съм слагала нищо, много се радвам
Пробвайте няма да сгрешите \
/ BTW снимка немога да ви дам, просто USB кабела ми се прецака
![]()
Аз също съм пробвала това с плитките..и има ефект![]()
ОбикновениПървоначално написано от taamara
Аз лично махнах един пласт отгоре и надоло почнах да плета
![]()
А по колко време ви отнема да се сплетете само в корените? И после със силиконово ластиче ли завръзвате? Аз пробвах, ама си направих само 1и я разплетох, нямам нерви да се занимавам. Пък и после сигурно много ще се скубя, а косата ми не е особено гъста и току виж нищо не остане от нея
![]()
Аз за 20мин съм готоваПървоначално написано от BlueCat
Да, със силиконови ластичета ги връзвам, но после с ножичка ги режа, защото много скубе
![]()
Как плетете само в корените? Как се разделя кичура на три различни снопчета в корена, за да се сплете?
Да се похваля, че пробвах да си начупя косата с бабината рецепта - вода и захар и се получи супер. По принцип ми е чуплива косата, но след баня си оформих косата с разтвора и досега си стои обемна и оформена. Т'ва нямаше нищо общо с темата, но не се стърпях.![]()
Хехе, бравоПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Иначе е лесно, започваш да плетеш обикновена плитка и накъде по средата на кичура спираш и връзваш
Лесно е
![]()