.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Плитки в корените на косата?

Преди няколко дни в една от темите четах, че за обем се сплитат плитки в корените и като се разплетат има хубав обем. Искам да попитам някой дали го е пробвал и има ли ефект, защото съм много навита да се сплета по този начин Мерси предварително

ПРОБВАЙ!

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Няма ли да ти е по-лесно,просто да си правиш косата отгоре с приставка за "вафлички" на пресата ? Става пак така...

Да, по - лесно е, но от тези вафлички много ми се изтощи косата и гледам някой по - безвреден начин да намеря

Пробвай
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Няма ли да ти е по-лесно,просто да си правиш косата отгоре с приставка за "вафлички" на пресата ? Става пак така...
    Дам
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Да ще пробвам и да видим резулата Утре сигорно ще споделя

Супер фен
    Абе, аз за обем знам, че като се изкъпеш и се сплиташ, чакаш да ти изсъхне косата и тогава разплиташ. Поне при мен така става

п.п. ама така я и къдриш, де...
    nicolepcd

ефекта е почти същия като с вафличките .

И с пресата и с плитките косата пак се изтущава.. .. но пробвай .. :P
    Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз често /почти редовно/ си правя плитки в корени, след къпане вечер. Сплитам,лягам и на сутринта съм с готова прическа Става супер и наиста доста обемно, пък и държи по цял ден
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanichka
    И с пресата и с плитките косата пак се изтущава.. .. но пробвай .. :P
    бе едно е да я завиеш няколко пъти и вържеш с ластик, друго е преса с 200 градуса, и то точно в корените.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Да, и с плитките се изтощава, но поне не стои изгорена. Пък и какво е да я завъртиш 2/3 пъти. Мерси за съветите скоро ще видим резултата

Цитирай Първоначално написано от emin3mchet0
    Да, и с плитките се изтощава, но поне не стои изгорена. Пък и какво е да я завъртиш 2/3 пъти. Мерси за съветите скоро ще видим резултата
    Чакаме снимка

Цитирай Първоначално написано от HarumScarum
    Цитирай Първоначално написано от emin3mchet0
    Чакаме снимка
    Няма проблем утре ще ви дам

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    да, бе, точно пък плитките най-много изтощават косата
    как можеш да сравниш плитки с преса, ебаси..

Пробвах се вече по този начин и да ви кажа става много хубаво От сутринта до сега ми държи обема без да съм слагала нищо, много се радвам Пробвайте няма да сгрешите \/ BTW снимка немога да ви дам, просто USB кабела ми се прецака

Аз също съм пробвала това с плитките..и има ефект

Голям фен Аватара на taamara
    Ама рибени ли ги правите или обикновени само ?

Цитирай Първоначално написано от taamara
    Ама рибени ли ги правите или обикновени само ?
    Обикновени Аз лично махнах един пласт отгоре и надоло почнах да плета

Супер фен Аватара на katericArofl
    Защо плитките да изтощават косата ? (просто питам)

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    А по колко време ви отнема да се сплетете само в корените? И после със силиконово ластиче ли завръзвате? Аз пробвах, ама си направих само 1 и я разплетох, нямам нерви да се занимавам. Пък и после сигурно много ще се скубя, а косата ми не е особено гъста и току виж нищо не остане от нея

Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    А по колко време ви отнема да се сплетете само в корените? И после със силиконово ластиче ли завръзвате? Аз пробвах, ама си направих само 1 и я разплетох, нямам нерви да се занимавам. Пък и после сигурно много ще се скубя, а косата ми не е особено гъста и току виж нищо не остане от нея
    Аз за 20мин съм готова Да, със силиконови ластичета ги връзвам, но после с ножичка ги режа, защото много скубе

Как плетете само в корените? Как се разделя кичура на три различни снопчета в корена, за да се сплете?

Да се похваля, че пробвах да си начупя косата с бабината рецепта - вода и захар и се получи супер. По принцип ми е чуплива косата, но след баня си оформих косата с разтвора и досега си стои обемна и оформена. Т'ва нямаше нищо общо с темата, но не се стърпях.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Как плетете само в корените? Как се разделя кичура на три различни снопчета в корена, за да се сплете?

Да се похваля, че пробвах да си начупя косата с бабината рецепта - вода и захар и се получи супер. По принцип ми е чуплива косата, но след баня си оформих косата с разтвора и досега си стои обемна и оформена. Т'ва нямаше нищо общо с темата, но не се стърпях.
    Хехе, браво Иначе е лесно, започваш да плетеш обикновена плитка и накъде по средата на кичура спираш и връзваш Лесно е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си