.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Момичета - "мъже" :D

Какво мислите за по - упоритите момичета, така да се каже, които предпочитат да не бездействат и да тръпнат в очакване на "Дали ще се обади днес?", примерно, а да действат те. Смисъл момичето да е "мъжа" във връзката (при положение, че от момчето има откликване)? Не изглежда ли като отчаяно момиче, което търси начини по-често да е с момчето си (след като той не дава мн зор ) или напротив - момиче, което знае какво иска и прави това което е нужно за да го постигне? Въобще какво мислите по въпроса?

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Не изобщо не ми се вижда отчаяно даже не знам откъде ти хрумна подобно нещо даже се кефя на такива момичета.Знаят какво искат и си се борят и държат на него ако тези неща според някой тука са жалки предлагам да намери остър ъгъл и да си нацепи много яко главата
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на Hilary_
    ти сама го каза ...

"момиче, което знае какво иска и прави това което е нужно за да го постигне"

(но само ако момчето също я харесва .. иначе ако не я си е чисто отчаяние .. )

Супер фен
    Не обичам да действам аз първа... и не го правя попринцип
    nicolepcd

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    хахах някоя ако земе ми се натиска и то открито никога няма да тръгна с нея МРАЗЯ ЛЕСНИТЕ НЕЩА

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Не обичам да действам аз първа... и не го правя попринцип
    и аз, но понякога почват да ме избиват нерви и едва се сдържам да не го потърся аз е, все пак успявам да не го правя, де. аз съм спокоен човек и бързо се успокоявам, не действам под влиянието на емоциите ;д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на l0lz
    Aз по принцип съм непукист и ако тя не ме потърси, слабо аз да я потърся..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

не обичам да действам първа и не го правя.

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    това не е признак на отчаяност .. според мен е нормално за едно момиче да иска да чуе половинката си ..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Aз по принцип съм непукист и ако тя не ме потърси, слабо аз да я потърся..
    някоя като ти влезе под кожата друга песен ще запееш ;д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    Тез най ме кефят.
    А съществуват ли?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Случвало ми се е да правя първата крачка,или поне да направя намек,но не съм се натискала открито (ако не броим 1 пиянска изцепка,за която съжалявам,но това е друга тема)
    Според мен е по-добре момичето само да намекне или поне малко да "ръчне" въпросното момче,а ако той не загрее или я отблъсне-да не продължава.Тия нахалните изглеждат много отчаяни отстрани
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

няма лошо да ги има... има мн притеснителни момчета които не биха се решили, но ако извадят късмет с отракано момиче супер ;р
    била съм това момиче в моята сегашната връзка, но получих отговор НЕ... но след 2-3 дена той ме потърси и така се почна всичко затова не се решавам повече..
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Аз лично никога не предприемам първа нещата. Не мисля, че е нужно да взимам функциите на мъжа. Много по сладко е (поне за мен), когато едно момче първо действа. За мен това аз да тръгна да свалям някой е малко отчаян ход. Не обичам мъжете да мислят, че съм им в кърпа вързана, а ако аз предприема първа нещата точно така излиза.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Аз лично никога не предприемам първа нещата. Не мисля, че е нужно да взимам функциите на мъжа. Много по сладко е (поне за мен), когато едно момче първо действа. За мен това аз да тръгна да свалям някой е малко отчаян ход. Не обичам мъжете да мислят, че съм им в кърпа вързана, а ако аз предприема първа нещата точно така излиза.
    На същото мнение съм.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Ако много го харесвам ще направя първата крачка..
    Но ако не е чак толкова силно чувството към него ще изчакам той да направи нещо..
    Попринцип предпочитам момчето да действа първо, но не ми пречи и аз да го направя..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

не съм тръгнала да се натискам да звъня първа и т.н. .. тва не означава обаче , че никога няма да го извикам аз да излезнем или нещо такова! .. и все пак който иска да ме търси и туй то
    Hip Hop , Rap ,

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Ето това се нарича истинско момиче, което не само чака а и действа, което като види, че момчето го е срам/предпочита да изчака и т.н. тя поема инициативата и показва че има чувства, пък след това момчето като е сигурно, че ще му отвърнат на чувствата да действа и да почне с покани за шрещи, излизания, малки подаръчета и т.н.

Град
    Бикини-Ботъм
    Аз бих се изкефила на такова момиче,стига да има взаимност,защо да не поеме нещата ? Все пак животът е твърде кратък..
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

Re: Момичета - "мъже" :D

Цитирай Първоначално написано от bissstra
    Какво мислите за по - упоритите момичета, така да се каже, които предпочитат да не бездействат и да тръпнат в очакване на "Дали ще се обади днес?", примерно, а да действат те. Смисъл момичето да е "мъжа" във връзката (при положение, че от момчето има откликване)? Не изглежда ли като отчаяно момиче, което търси начини по-често да е с момчето си (след като той не дава мн зор ) или напротив - момиче, което знае какво иска и прави това което е нужно за да го постигне? Въобще какво мислите по въпроса?
    Или момчето е по-срамежливо от момичето и тя е поела инициативата във връзката?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    И аз не обичам да съм първа и винаги, когато го правя се проваля всичко.
    Пък и момчето е този, който задължително трябва да е първо, неможе всичко ние да правим.
    Задължително?
    Защо така?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Ето това се нарича истинско момиче, което не само чака а и действа, което като види, че момчето го е срам/предпочита да изчака и т.н. тя поема инициативата и показва че има чувства, пък след това момчето като е сигурно, че ще му отвърнат на чувствата да действа и да почне с покани за шрещи, излизания, малки подаръчета и т.н.
    Именно.

ПС- съжалявам, че пуснах 3 поста, но не предполагах, че ще има повече от един, а ме домързя да копирам всичко в един пост.

Град
    Shadow City
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Не изобщо не ми се вижда отчаяно даже не знам откъде ти хрумна подобно нещо даже се кефя на такива момичета.Знаят какво искат и си се борят и държат на него ако тези неща според някой тука са жалки предлагам да намери остър ъгъл и да си нацепи много яко главата
    Напълно съгласен съм !!!

съмнява ме някое момиче да обича да действа 1 но понякога се налага и на мене ми се е налагало и няма нищо лошо в това . такива момичета знаят какво искат и как да го получат
    Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)

Такива момичета наистина знаят какво искат и правят всичко възможно,за да го получат.И за самото момче е по-добре ако попадне на подобно момиче.Поне ще види дали има чувства към него,а няма да гадае.
    А иначе това,че едно момиче проявява инициатива напрекъснато за каквото и да било и се опитва да поддържа връзката не означава,че е "мъжа във връзката".Просто наистина я е грижа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си