- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета - "мъже" :D
Какво мислите за по - упоритите момичета, така да се каже, които предпочитат да не бездействат и да тръпнат в очакване на "Дали ще се обади днес?", примерно, а да действат те. Смисъл момичето да е "мъжа" във връзката (при положение, че от момчето има откликване)? Не изглежда ли като отчаяно момиче, което търси начини по-често да е с момчето си (след като той не дава мн зор) или напротив - момиче, което знае какво иска и прави това което е нужно за да го постигне? Въобще какво мислите по въпроса?
Не изобщо не ми се вижда отчаяно даже не знам откъде ти хрумна подобно нещо даже се кефя на такива момичета.Знаят какво искат и си се борят и държат на него ако тези неща според някой тука са жалки предлагам да намери остър ъгъл и да си нацепи много яко главата![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
ти сама го каза ...
"момиче, което знае какво иска и прави това което е нужно за да го постигне"
(но само ако момчето също я харесва .. иначе ако не я си е чисто отчаяние ..![]()
)
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не обичам да действам аз първа... и не го правя попринцип![]()
nicolepcd
хахах някоя ако земе ми се натиска и то открито никога няма да тръгна с нея МРАЗЯ ЛЕСНИТЕ НЕЩА
и аз, но понякога почват да ме избиват нерви и едва се сдържам да не го потърся азПървоначално написано от elsy
е, все пак успявам да не го правя, де. аз съм спокоен човек и бързо се успокоявам, не действам под влиянието на емоциите ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Aз по принцип съм непукист и ако тя не ме потърси, слабо аз да я потърся..![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
това не е признак на отчаяност .. според мен е нормално за едно момиче да иска да чуе половинката си ..
някоя като ти влезе под кожата друга песен ще запееш ;дПървоначално написано от l0lz
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Тез най ме кефят.
А съществуват ли?
Случвало ми се е да правя първата крачка,или поне да направя намек,но не съм се натискала открито (ако не броим 1 пиянска изцепка,за която съжалявам,но това е друга тема)
Според мен е по-добре момичето само да намекне или поне малко да "ръчне" въпросното момче,а ако той не загрее или я отблъсне-да не продължава.Тия нахалните изглеждат много отчаяни отстрани![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
няма лошо да ги има... има мн притеснителни момчета които не биха се решили, но ако извадят късмет с отракано момиче супер ;р
била съм това момиче в моята сегашната връзка, но получих отговор НЕ... но след 2-3 дена той ме потърси и така се почна всичко затова не се решавам повече..
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аз лично никога не предприемам първа нещата. Не мисля, че е нужно да взимам функциите на мъжа. Много по сладко е (поне за мен), когато едно момче първо действа. За мен това аз да тръгна да свалям някой е малко отчаян ход. Не обичам мъжете да мислят, че съм им в кърпа вързана, а ако аз предприема първа нещата точно така излиза.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
На същото мнение съм.Първоначално написано от kobrichka
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ако много го харесвам ще направя първата крачка..
Но ако не е чак толкова силно чувството към него ще изчакам той да направи нещо..
Попринцип предпочитам момчето да действа първо, но не ми пречи и аз да го направя..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
не съм тръгнала да се натискам да звъня първа и т.н. .. тва не означава обаче , че никога няма да го извикам аз да излезнем или нещо такова! .. и все пак който иска да ме търси и туй то![]()
Hip Hop, Rap
,
Ето това се нарича истинско момиче, което не само чака а и действа, което като види, че момчето го е срам/предпочита да изчака и т.н. тя поема инициативата и показва че има чувства, пък след това момчето като е сигурно, че ще му отвърнат на чувствата да действа и да почне с покани за шрещи, излизания, малки подаръчета и т.н.![]()
Аз бих се изкефила на такова момиче,стига да има взаимност,защо да не поеме нещата ? Все пак животът е твърде кратък..![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Или момчето е по-срамежливо от момичето и тя е поела инициативата във връзката?Първоначално написано от bissstra
![]()
Задължително?Първоначално написано от KiSsMyAsS
![]()
Защо така?
Именно.Първоначално написано от myNameIsImmortal
ПС- съжалявам, че пуснах 3 поста, но не предполагах, че ще има повече от един, а ме домързя да копирам всичко в един пост.![]()
Напълно съгласен съм !!!Първоначално написано от Faces
![]()
![]()
съмнява ме някое момиче да обича да действа 1 но понякога се налага и на мене ми се е налагало и няма нищо лошо в това . такива момичета знаят какво искат и как да го получат![]()
![]()
![]()
Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)
Такива момичета наистина знаят какво искат и правят всичко възможно,за да го получат.И за самото момче е по-добре ако попадне на подобно момиче.Поне ще види дали има чувства към него,а няма да гадае.
А иначе това,че едно момиче проявява инициатива напрекъснато за каквото и да било и се опитва да поддържа връзката не означава,че е "мъжа във връзката".Просто наистина я е грижа.