.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Не обичам да действам аз първа... и не го правя попринцип
    и аз, но понякога почват да ме избиват нерви и едва се сдържам да не го потърся аз е, все пак успявам да не го правя, де. аз съм спокоен човек и бързо се успокоявам, не действам под влиянието на емоциите ;д
    +1
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Ако вземете да забравите тъпите социални стереотипи за момент,ще видите,че това е нещо много хубаво и правилно.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Обичам ги тия девойчета

Ама трудно се намират

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

ми евала на такива момичета

Град
    На .... Марс
    тези, които са попаднали на келеши взимат нещата в свои ръце.. аз не позволявам някой да вземе ролята ми
    * * *
    ПЕСИМИСТИТЕ мислят, без да вярват.
    Оптимистите вярват, без да мислят.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Хубаво е в една връзка и двете страни да поемат инициативата,напук на изградената идея че винаги мъжа трябва да е първи.Аз лично бих се зарадвал ако видя че момичето което харесвам се интересува от мен и го показва ,а не само аз да тичам след нея.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Е, чак момичето да е "мъжа" във връзката и да върти всичко - не, защото по този начин момчето ще се чувства безролезно... Но пък е хубаво, когато една мацка знае какво иска и как да го постигне
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Както виждам, повечето подкрепяте Момичето-инициатива И аз съм на това мнение, че идеята, че предимно мъжа трябва да поддържа искрата на любовта е табу отдавна

ай без тва "мъже" ! защо едно отракано момиче ще се нарече "момиче-мъж" - не всички мъже са такива..

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Няма нищо лошо момичетата да са упорити и да знаят какво искат.Но пък мъжа-да си остане мъж все пак,а не няква жалка марионетка на гаджето му.. Не знам кво лошо виждат хората в една жена с кариера,преуспяла..трябвал да си стои у тях,да гледа децата,готви и чисти..супер ама супер грешни представи

Относно визия-Нямам мъжка визия попринцип,но понеже всички са свикнали да гледат типичната разглезена,напомпана,нагри мирана кифла не ме възприемат нормално.Тъпа работа..а пък ми става тоооолкова лошо,като видя момиче да се оригва,да псува,да пърди и пие(осообено да пие)..

Ами добре, щом няма лошо момичето да покаже на 100% какво иска. Какво ще ме посъветвате да направя - излизах с момче един месец, миналата сед спряхме да се виждаме след като се върнах от морето. Докато бях там не ми се обаждаше и аз му звъннах и ми писа че вечерта ще ми се обади, че сега бил зает. Не ми звънна. След няколко дни ми писа смс- пита ме как си изкарвам, отг му. В деня когато се прибирах пак ми писа - пак му върнах отг. НА първата ми вечер след пътуването му звъннах - исках да го видя, но не ми вдигна. Ядосах се и звъннах от тел-а на 1 приятел. Вдигна на непознатия номер ... както и да е, разбрахме се да се чуем по - късно вечерта за да се видим, но той пак не се обади и си казах КРАЙ мамка му И оттогава не го търся, той също не ми звъни. Примирих се, но някак ми липсва, много му се радвах, харесвах го наистина. Знам че ще кажете - Е за 1 мес колко пък може да си се привързала ... Е факт е! Та вашето мнение? Умряла кауза ли е или да се направя пак на паднала от Марс и да го потърся пак

Забравих да кажа, че с него се познавахме, бяхме приятели близо година преди да тръгнем, но не сме от 1 компания, смисъл от разл квартали сме...

Град
    В мислите на хората
    Същия господин ли е за който ми разправяше, Рени?

Щото ако е същия..аз още тогава ти казах

Не пречи да се направиш на паднала от марс, ама смисъл има ли? Ясен е изхода. той пак няма да ти дига и ти пак ще с енервиш.

Каузата е умряла.

И така

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Аз лично никога не предприемам първа нещата. Не мисля, че е нужно да взимам функциите на мъжа. Много по сладко е (поне за мен), когато едно момче първо действа. За мен това аз да тръгна да свалям някой е малко отчаян ход. Не обичам мъжете да мислят, че съм им в кърпа вързана, а ако аз предприема първа нещата точно така излиза.
    +

Не става въпрос за същия

Град
    В мислите на хората
    Ясно

Еми - писах каузата е умряла

Ти сърдиш ли ми се още?

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    момичето според мен трябва да си е момиче във връзката,не че тръпна в очакване да ми звънне,просто сам трябва да се досети,наистина да му липсвам.

Мега фен
    Град
    <3
    ^_^
    Аз пък винаги се интересувам от него и го показвам. Просто не мога да му се нарадвам. ^_^ Като с тва гледам да не досаждам много. ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    момичето според мен трябва да си е момиче във връзката,
    Това,че е момиче не означава,че трябва да се прави на интересна и да става всичко като по филмите. ^_^ Казвам го и във връзка с другата тема, в която доста момичета казаха,че се държат недостъпно/по-хладно към гаджетата си. Глупаво е например гаджето ти да ти звъни и да му затвориш,за да се направиш на интересна. Или..ако искаш пък да го чуеш защо ще чакаш той да ти звънне... по някога не разбирам човеците от собствения си пол.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ясно, но може би не виждате този ми пост ... -
    Цитирай Първоначално написано от bissstra
    Ами добре, щом няма лошо момичето да покаже на 100% какво иска. Какво ще ме посъветвате да направя - излизах с момче един месец, миналата сед спряхме да се виждаме след като се върнах от морето. Докато бях там не ми се обаждаше и аз му звъннах и ми писа че вечерта ще ми се обади, че сега бил зает. Не ми звънна. След няколко дни ми писа смс- пита ме как си изкарвам, отг му. В деня когато се прибирах пак ми писа - пак му върнах отг. НА първата ми вечер след пътуването му звъннах - исках да го видя, но не ми вдигна. Ядосах се и звъннах от тел-а на 1 приятел. Вдигна на непознатия номер ... както и да е, разбрахме се да се чуем по - късно вечерта за да се видим, но той пак не се обади и си казах КРАЙ мамка му И оттогава не го търся, той също не ми звъни. Примирих се, но някак ми липсва, много му се радвах, харесвах го наистина. Знам че ще кажете - Е за 1 мес колко пък може да си се привързала ... Е факт е! Та вашето мнение? Умряла кауза ли е или да се направя пак на паднала от Марс и да го потърся пак

Забравих да кажа, че с него се познавахме, бяхме приятели близо година преди да тръгнем, но не сме от 1 компания, смисъл от разл квартали сме...

Няма смисъл,той като се прави на интересен ти защо трябва да му "клякаш" ? Аз мисля,че той ако имаше някакъв интерес към теб (дори и да е от по-срамежливите) щеше да ти вдигне

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от proach
    Няма смисъл,той като се прави на интересен ти защо трябва да му "клякаш" ? Аз мисля,че той ако имаше някакъв интерес към теб (дори и да е от по-срамежливите) щеше да ти вдигне
    Аз напълно,стопроцентово,неот лъчно те подкрепям и заставам зад теб!

ПП.Д**а още 8 поста трябват до 1000 вече се чудя кви глупости да пиша

ми бива аз бих предпочел момиче което .. да ме търси повече отколкото .. да не ми се обади един път ... тва е мн хубаво ама да не се прекалява D

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Няма никакъв проблем и момичето да прояви малко инициатива.Повечето момичета трепнат до телефона ''Ще ми се обади ли,нямали...?'' ,докато някои направо звънят
    Ако видя че проявява интерес към мен,но нещо се срамува...ОК :]
    И на мен 1 ми се случи(но не за 1 среща,а 2)

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Хахахаха все тая

Голям фен
    am аз съм от тези момичета ,,каквото искам постигам го ,но ако момчето се отдръпва било от страх ,било от тва че съм прекалено властна укротявам топката..
    love is gone!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си