- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета - "мъже" :D
+1Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Ако вземете да забравите тъпите социални стереотипи за момент,ще видите,че това е нещо много хубаво и правилно.
Обичам ги тия девойчета
Ама трудно се намират![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ми евала на такива момичета![]()
тези, които са попаднали на келеши взимат нещата в свои ръце.. аз не позволявам някой да вземе ролята ми![]()
* * *
ПЕСИМИСТИТЕ мислят, без да вярват.
Оптимистите вярват, без да мислят.![]()
![]()
Хубаво е в една връзка и двете страни да поемат инициативата,напук на изградената идея че винаги мъжа трябва да е първи.Аз лично бих се зарадвал ако видя че момичето което харесвам се интересува от мен и го показва ,а не само аз да тичам след нея.
Е, чак момичето да е "мъжа" във връзката и да върти всичко - не, защото по този начин момчето ще се чувства безролезно... Но пък е хубаво, когато една мацка знае какво иска и как да го постигне![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Както виждам, повечето подкрепяте Момичето-инициативаИ аз съм на това мнение, че идеята, че предимно мъжа трябва да поддържа искрата на любовта
е табу отдавна
![]()
ай без тва "мъже" ! защо едно отракано момиче ще се нарече "момиче-мъж" - не всички мъже са такива..
Няма нищо лошо момичетата да са упорити и да знаят какво искат.Но пък мъжа-да си остане мъж все пак,а не няква жалка марионетка на гаджето му..Не знам кво лошо виждат хората в една жена с кариера,преуспяла..трябвал да си стои у тях,да гледа децата,готви и чисти..супер ама супер грешни представи
![]()
Относно визия-Нямам мъжка визия попринцип,но понеже всички са свикнали да гледат типичната разглезена,напомпана,нагри мирана кифла не ме възприемат нормално.Тъпа работа..а пък ми става тоооолкова лошо,като видя момиче да се оригва,да псува,да пърди и пие(осообено да пие)..![]()
Ами добре, щом няма лошо момичето да покаже на 100% какво иска. Какво ще ме посъветвате да направя - излизах с момче един месец, миналата сед спряхме да се виждаме след като се върнах от морето. Докато бях там не ми се обаждаше и аз му звъннах и ми писа че вечерта ще ми се обади, че сега бил зает. Не ми звънна. След няколко дни ми писа смс- пита ме как си изкарвам, отг му. В деня когато се прибирах пак ми писа - пак му върнах отг. НА първата ми вечер след пътуването му звъннах - исках да го видя, но не ми вдигна. Ядосах се и звъннах от тел-а на 1 приятел. Вдигна на непознатия номер ... както и да е, разбрахме се да се чуем по - късно вечерта за да се видим, но той пак не се обади и си казах КРАЙ мамка муИ оттогава не го търся, той също не ми звъни. Примирих се, но някак ми липсва, много му се радвах, харесвах го наистина. Знам че ще кажете - Е за 1 мес колко пък може да си се привързала ... Е факт е! Та вашето мнение? Умряла кауза ли е
или да се направя пак на паднала от Марс и да го потърся пак
Забравих да кажа, че с него се познавахме, бяхме приятели близо година преди да тръгнем, но не сме от 1 компания, смисъл от разл квартали сме...
Същия господин ли е за който ми разправяше, Рени?
Щото ако е същия..аз още тогава ти казах
Не пречи да се направиш на паднала от марс, ама смисъл има ли? Ясен е изхода. той пак няма да ти дига и ти пак ще с енервиш.
Каузата е умряла.
И така![]()
Dr. Gregory House
+Първоначално написано от kobrichka
Не става въпрос за същия![]()
Ясно
Еми - писах каузата е умряла
Ти сърдиш ли ми се още?
Dr. Gregory House
^_^
Аз пък винаги се интересувам от него и го показвам. Просто не мога да му се нарадвам. ^_^ Като с тва гледам да не досаждам много. ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Това,че е момиче не означава,че трябва да се прави на интересна и да става всичко като по филмите. ^_^ Казвам го и във връзка с другата тема, в която доста момичета казаха,че се държат недостъпно/по-хладно към гаджетата си. Глупаво е например гаджето ти да ти звъни и да му затвориш,за да се направиш на интересна. Или..ако искаш пък да го чуеш защо ще чакаш той да ти звънне... по някога не разбирам човеците от собствения си пол.Първоначално написано от ThisIsMe
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ясно, но може би не виждате този ми пост ...-
Първоначално написано от bissstra
Няма смисъл,той като се прави на интересен ти защо трябва да му "клякаш" ? Аз мисля,че той ако имаше някакъв интерес към теб (дори и да е от по-срамежливите) щеше да ти вдигне![]()
Аз напълно,стопроцентово,неот лъчно те подкрепям и заставам зад теб!Първоначално написано от proach
ПП.Д**а още 8 поста трябват до 1000 вече се чудя кви глупости да пиша![]()
ми бива аз бих предпочел момиче което .. да ме търси повече отколкото .. да не ми се обади един път ... тва е мн хубаво ама да не се прекаляваD
Няма никакъв проблем и момичето да прояви малко инициатива.Повечето момичета трепнат до телефона ''Ще ми се обади ли,нямали...?'' ,докато някои направо звънят![]()
Ако видя че проявява интерес към мен,но нещо се срамува...ОК :]
И на мен 1 ми се случи(но не за 1 среща,а 2)![]()
am аз съм от тези момичета ,,каквото искам постигам го ,но ако момчето се отдръпва било от страх ,било от тва че съм прекалено властна укротявам топката..![]()
![]()
love is gone!