- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за връзките от разтояние?
Възможно ли е да се зароди нещо красиво?![]()
абе сигурно е възможно ама е адцки трудно ..
Леко е кофти като не видиш любимия 2-3 дена примерно![]()
зависи за какво разстояние говорим. ако не е толкова далечно и може да се виждате що- годе често, може и да се получи нещо, но големите разстояния определено са сериозна пречка.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Има такива теми..![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Marrisa тъкмо гледам O.C. ама в тоя сезон ти си умрялаПървоначално написано от Marrisa
това значе ли че съм екстрасенс щом контактувам ся с теб
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
ко е 30 км-да,ако е 300-не
Според мен ако е прекалено далече няма смисъл от връзки , защото ще се виждате само няколко пъти в месеца..![]()
Yeep ся ще се върна когато бях на 15 и няма да обирам оня магазин и всичко ще е окПървоначално написано от Marrisa
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Зависи от хората и до колко силно искат да се получат нещата ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Зависи от годинките.
Има шанс,но такива връзки не траят дълго![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз лично съм твърдо против тези връзки...какъв е смисъла!?Не си до човека, който обичаш, не го виждаш,а и като цяло разстоянието си влияе на връзката, абе като цяло![]()
какво е любовта нещо което испитваш или гушкане и мляскане с някой субект ? и разстоянието пречи ли на това чувство?Първоначално написано от bmwsasho
Попринцип е при всеки индивидуално и зависи от самите хора, но аз мисля, че определено разстоянието е проблем. Хората са го казали "Далеч от очите, далеч от сърцето".
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
пфф не няма такъв филм
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ако и двамата имат много силни чувства е хубаво обаче наистина това да не виждаш момчето,което обичаш примерно много време е супер гадно.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Мисля, че когато човека не е до теб и неможеш да споделиш свойте тревоги и радости се отдалечавате един от друг...немисля, че е редно да се твърди обратното !Първоначално написано от haritov
Зависи дали това е временно или не..
Като цяло не харесвам такива връзки..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
зависи от разстоянието.. но най - вече от хората и колко силна е връзката им и изобщо желанието да я задържат повече , въпреки делящото ги разстояние.. бе знам ли , не ми се е случвало , а и не искам .. прекалено трудно ще е![]()
Hip Hop, Rap
,
Не можеш да обичаш някой по скайпа примерно, дет не се виждате с месеци наред или изобщо не сте се виждали... Сори, ама за да обичаш някой трябва да познаваш всяко ъгълче от тялото и характера му. Не мисля , че може да има нещо сериозно при голямо разстояние... То винаги е пречка.Ако обичаш някого ти ще държиш да си с него ежедневно, а това няма да е възможно!Аз съм твърдо против![]()