- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за връзките от разтояние?
Връзка от разстояние може да се поддържа, но не може да се зароди... т.е. ако става въпрос за връзка между хора, които се познават на живо и в следствие на обстоятелствата - единият отива да живее другаде, връзката е възможна.
А и ако има перспективи за намаляване на разстоянието в близките години - също не мисля, че то ще е пречка... за хора, които имат силна връзка помежду си!![]()
Мисля,че е възможно,но е адски трудно и болезнено,и то само ако чувствата са истински.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
напълно съм съгласна !Първоначално написано от sulley
![]()
Няма нищо лошо в една такава връзка, стига да е истинска и стабилна, следователно и да си имате доверие и тн. Моята е такава но е неразрушима и се обичаме мн, така че няма лошо, само да е стабилна![]()
Първоначално написано от ItalianMafia
няма невъзможни нещано нямам предвид връзка само по skype или нещо такова, а ако си бил с човека до себе си доста време и след това се наложи той да замине (да учи например както моя прител)... не е толкова трудно за хора, които мн искат да са заедно и си вярват.. даже всяка среща е все по-хубава...
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Възможно е! Ама тва са редки случай.
Много малко възможни.....
требе да ти е доста дълъг уя че да я държиш под око, щото лятно време сливата си иска одрусване иначе презрява и се скапва.
Ами то, че е възможно - възможно е... обаче връзките от разстояние не са си работаДоста са болезнени... Иии общо взето малко хора удпяват да се справят с тях и да ги задържат
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Възможно е стига и двамата да се обичат много и да държат много един на друг!Моята веъзка е такава.виждаме се по 1 път в месеца(най-много 2 пъти)но се обичаме много и държим много един на друг.И въпреки това 170 км (отиване и връщане)не ни разделят![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Че е възможна такава връзка - възможна е и че може да се окаже много полезна също го знам,но такива теми се насъбраха доста вече...