.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен Аватара на RaZzer
    Връзка от разстояние може да се поддържа, но не може да се зароди... т.е. ако става въпрос за връзка между хора, които се познават на живо и в следствие на обстоятелствата - единият отива да живее другаде, връзката е възможна.

А и ако има перспективи за намаляване на разстоянието в близките години - също не мисля, че то ще е пречка... за хора, които имат силна връзка помежду си!

Град
    Бикини-Ботъм
    Мисля,че е възможно,но е адски трудно и болезнено,и то само ако чувствата са истински.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Цитирай Първоначално написано от sulley
    Мисля,че е възможно,но е адски трудно и болезнено,и то само ако чувствата са истински.
    напълно съм съгласна !

Няма нищо лошо в една такава връзка, стига да е истинска и стабилна, следователно и да си имате доверие и тн. Моята е такава но е неразрушима и се обичаме мн, така че няма лошо, само да е стабилна

Голям фен Аватара на eminemfenka

-

НЕ
    ла-ла-ла

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не мисля.

няма невъзможни неща но нямам предвид връзка само по skype или нещо такова, а ако си бил с човека до себе си доста време и след това се наложи той да замине (да учи например както моя прител)... не е толкова трудно за хора, които мн искат да са заедно и си вярват.. даже всяка среща е все по-хубава...
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Възможно е! Ама тва са редки случай.

Много малко възможни.....

Град
    бълХаристан
    требе да ти е доста дълъг уя че да я държиш под око, щото лятно време сливата си иска одрусване иначе презрява и се скапва.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами то, че е възможно - възможно е... обаче връзките от разстояние не са си работа Доста са болезнени... Иии общо взето малко хора удпяват да се справят с тях и да ги задържат
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен
    Възможно е стига и двамата да се обичат много и да държат много един на друг!Моята веъзка е такава.виждаме се по 1 път в месеца(най-много 2 пъти)но се обичаме много и държим много един на друг.И въпреки това 170 км (отиване и връщане)не ни разделят
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен
    Че е възможна такава връзка - възможна е и че може да се окаже много полезна също го знам,но такива теми се насъбраха доста вече...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си