- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислиш за секс на публични места?
Щом става дума за секс той става навсякъде стига да има желание... какво му е толко скриното и интимното, че да не се практикува... ако не опиташ как ще знаеш какво еАз съм твърдо ЗА и ако можех щях и пред входа на НДК
Е например пробрайте градинката зад Сити... в южния... малкото паркче на мола и ще тогава пак споделете за или против
![]()
Дам,определено си е тръпка-ЗА! Аз също съм го практикувала в Борисовата и Южния... хареса ми...нищо,че си въобразих,че един храст всъщност е човек и ни гледа...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
побъркана работа
допада ми идеята
So don`t let `em say you ain`t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)
Твърдо съм за... секса си е интимност но на публични места да го правиш е главно заради тръпката и адреналина който е на макс![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
не съм пробвала още .. ама предпочитам в къщи.. на леглото .. най - си ми е удобно ..![]()
Цъ![]()
За, но зависи колко е публично и да е на тъмно.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
+1 тръпка си еПървоначално написано от Snickers
Ми да... дечицата хубавичко да се омажат в сперма и други сокове като си играят на другия ден.Първоначално написано от MrBig
![]()
![]()
Мисля, че никой не би могъл да ми забрани да правя секс, където си искам. Ако имам нуждата?! Както ям на публични места, така и това. Друг е въпроса, че за хората това е "антиморално"... Мен не ми пука.
Определено е голяма тръпка...![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Изкушава и възбужда![]()
Оооо! Сексът на публично място си е велика тръпка. Най-публичните ми места са били отворена бензиностанция, парка и на плажа. Беше си тръпка на бензиностанцията, щото вратата на стаята, в която бяхме не се заключваше и си беше малко или много притеснително. Препоръчвам го на по-пластични хора с опит. Не се знае как ще се наложи да се сгъне човек. xD
ТЪПО!
ДОпада ми идеята... Под напрежение ще е интересно :Д в асансиора докато чакат хората, или на някоя затънтена пеичица в някое паркче е така от самосебе си без задръжки е разбира се не е голи но ще е шооу :Д
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Бих пробвал, тръпка, която трябва да се усети.. все пак един живот живеем![]()