.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Hybrid View

Град
    Newp0rt ..
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Съвет №1 - щом толкова го харесваш, можеш да му напишеш малко по-сериозен смс, в който не само да му задаваш въпроси от сорта на: "Защо не ми пишеш?", "Какво има?" и т.н., ами да напишеш нещо от сорта на: "Избери дали все още искаш да получаваш смс-и от мен или това ще бъде последния", или нещо подобно - знаеш какво искам да кажа.. Ако и тогава не върне, в краен случай отиди там където живее, издебни го някак някъде с помощта на негов приятел и му задай директно 1-2 въпроса.. Това трябва да направиш според мен..

Съвет №2 (по-важен) - щом прави такива детински постъпки просто пробвай да му се обадиш отново, и ако не дигне и се прави на "телефона не е в мен" го забравяш, преодоляваш го и намираш такъв, който ще е по-добър и няма да прави такива детински изпълнения..

Успех.

Супер фен Аватара на Amateur
    Недей да му ходиш по гъзЪъ!

според теб струва ли си??? щом не ти е отговорил явно или не те харесва повече или е пикльо че вярва на този другия.. и 2та случая са кофти... помисли си - наистина ли би искала да имаш връзка с човек който вярва на хорското мнение или да досаждаш на момчето без то да има интерес към теб?

Може да му пишеш по сериозен смс.... Лицето Хможе би наговорил много неща за теб на Н.Н....Поговори и с Х.....

Град
    ВаРнАаАа
    Че кой е казал, че се преструва момчето?

Благодаря за съветите,някои от коментарите доста ме разсмяха Не мисля,че има смисъл да се занимавам с неговата особа,колкото и да съм хлътнала по него 10х още веднъж

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от CyberMaster
    Благодаря за съветите,някои от коментарите доста ме разсмяха Не мисля,че има смисъл да се занимавам с неговата особа,колкото и да съм хлътнала по него 10х още веднъж
    Нп.

Sh@d0w , ти се изказа най-интелектуално peace!

Фащай първият билет за Турция...

Град
    In Your Memories
    Цитирай Първоначално написано от TROGDOR
    Турция, а така! Я предпочитам пешачката по границата да не ме хванат, щото съм нелегален в тая страна, не че в България съм!
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Цитирай Първоначално написано от TROGDOR
    Турция съкс...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си