Така,става дума за следната ситуация- мой вече бивш най-добър приятел да го наречем - Х ме запозна с негов приятел,който ще наречем-Н.Н е от съседен град до моя,в който град аз не рядко ходя.Понеже е лято,пък и аз душа нося отидох на море и решихме да се видим-още на 1вата среща се харесахме,целунахме,той ме изпрати до нас,целуна ме за сбогом-ВСИЧКО БЕШЕ ПРЕКРАСНО!На другият ден се видяхме,макар и за малко но усещах,че нещо не е наред ( "има нещо гнило в Дания")!В следващите дни не можахме да се видим поради факта,че той бе зает следобед,а не ми вдигаше телефона,нито ми бе отговорил на съобщенията...
Следкато се прибрах в моя град разбрах,че той ми се сърди понеже Х му е наприказвал някакви глупости и го е убедил,че аз го притискам и аз естесвено му дадах да "подиша"-не му писах известно време,следкоето той сам ми прописа,но както и да е!След не дълъг разговор разбрахме се,че ще бъдем заедно и до този момент всичко се прецака!!!!
Н спря да контактува с мен,но аз не се отказах...продължавах да му пиша-а той продължаваше да не ми пише...
Много ми е тъпо и не знам защо така се получи,а се надявах,че наистина този път няма да е поредната грешка
Но мисля,че още има надежда...дайте някакъв съвет,ако пък не изразете мнение.
Благодаря..