- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пре свети кътник
Tomorrowww: Priceless нямаше предвид тебе ..![]()
П.С. По добре да заключат темата ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тва да не си тиПървоначално написано от haritov
.. повярвай , едва ли има навитаци ти го ядът.
![]()
Hip Hop, Rap
,
Кво знаеш ти за Добрич ве брат и го пиши с главна буква имай уважениеПървоначално написано от haritov
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ахаха не спокойно. Теб не те познавам, за да говоря каквото и да било за тебеПървоначално написано от Tomorrowww
![]()
Иначе .. предлагам всички да се успокоим малко .. шото .. МРАЗЯ да се карам с хората![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ти защо вместо да гледаш сеир и да се кефиш, правиш проблем ? На тях им е ясно че ще махнат темата - просто искат да си направят кефа.
П.П. Безценното - вчера изтърва пуфканиките![]()
All I hear is "Burn!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
ми не съм се усетила че не е за мен.. като видях да се сипят тия обиди си мислих , че е за мен ,и се ядосах именно за тва , че дори не ме познавашПървоначално написано от Priceless
.. грешка .. съжалявам , не съм мислила тва дето казах за теб - дори не те познавамм
![]()
Hip Hop, Rap
,
знам знам азПървоначално написано от Faces
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tomorrowww никой не те пита дали искаш шъ ядеш![]()
![]()
Tomorrowww ти си момиче ?
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Сподели и аз да знамПървоначално написано от haritov
![]()
и той май не си знае полаПървоначално написано от Faces
![]()
![]()
![]()
ДА ! пише го на подписа с големи букви.. колко по - големи да го направя , че да разберетеПървоначално написано от Faces
![]()
Hip Hop, Rap
,
Гогооо .. успокой се малко и ти ...
Tomorrowww извинявай, мацко![]()
![]()
Faces baby пише й го в подписа .. ама кой да чете ...![]()
![]()
Hilary_![]()
на теб просто повече няа отговарям .. не си интересенПървоначално написано от haritov
![]()
Hip Hop, Rap
,
бая ще има да ти разказвам за 19г там доста видяхПървоначално написано от Faces
![]()
затапих таа затапих тааааПървоначално написано от Tomorrowww
![]()
Еми 2 часа е погледа ми е леко дезорентиран иначе евала държиш яко положението не падаш по гръб само не ми обиждай ЛилитоПървоначално написано от Tomorrowww
![]()
![]()
извинена си ! , макар че аз съм виновнатаПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
Hip Hop, Rap
,
Ааа ясно живял си в моя районПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
няма да ти обиждам Лилито , спокойно .. па то и аз едвам улучвам клавишитеПървоначално написано от Faces
![]()
Hip Hop, Rap
,
Ето пресни бе [img]http://api.ning.com/files/YeapLx*gE2ZGWbJpAMR*r6tBC6ezZvtVrnxla9LVX*iYDSx6oY fGVp7jX4o9cELmIzDomWqTf7jTzDRi23fBOiFG-lYCIXO0/popcornWB.jpg[/img]Първоначално написано от Priceless
:P :P :P :P
All I hear is "Burn!
![]()
![]()
^^ Казах ти да си ги събереш !!!![]()
![]()
![]()
Hilary_![]()
ма ти не се отказваш.Забеляза ли , че не ти отговарям на умните коментари?! ..квото мисля си го казвам.. явно е имало причинаПървоначално написано от haritov
![]()
Hip Hop, Rap
,