Цитирай Първоначално написано от Tomorrowww
Цитирай Първоначално написано от Priceless
Много ми е интересно .. защо тъпите теми, в които, за да помогнеш трябва да си или ясновидец или Ванга всички се правят на много разбиращи и знаещи и се опитват всячески да "помогнат", мазнят се и т.н. не стават толкова обсъждани и тяхните автори не биват обиждани, псувани и т.н.? Защо винаги трябва да се намери някое лайненце ( визирам едно определено същество, писало в тази тема), което да се направи на големия катил и да покаже, че е над останалите? А всъщност какво излиза? Едно комплексирано пишлеме, което още тича при мама като някой му се скара
Както и да е .. съжалявам за темата, просто на всеки му се случва да се разлигави мисля ...
като гледам не можеш да мислиш.. и я по полека с думите - в случая вие се правите на важни - цяла тема за да знае цеелия форум , че сте женени.. малейй .. и то разбирам да ви е първата тема за деня .. колко от тях трябва да заключат , за да разбере простата ти тиква , че на никой не са му интересни лиготиите ви .. освен на самите вас де , като гледам единствените които си пишат в тая тема..
Ахахаха никой ама абсолютно никой не се занимава с твоето съществуване в момента Не знам защо се засягаш, при положение, че не говорех за теб