- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пре свети кътник
Първоначално написано от Dgaduin
ООО пуканкииииии![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Tomorrowww
1 не ме познаваш
2 тва че се лигавя не значи нищо човек да не се отпусне вече
3не можеш да определяш кой какъв ти си една пикла дето няма пълнолетие още
Грешка - пуФканки :PПървоначално написано от Priceless
All I hear is "Burn!
Не бе baby нали ти обясних плана за действие на сутринта като дойдат врабчетата всичко ще е ток...обаче ся като се замисля се притеснявам да не ги изпреварят мишките...Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
като стана въпрос и ти не ме познаваш , ама не ти пукаше , като ме казваше да лапам и че съм селянка и всевъзможни все такива умни изказвания.. и това , че не съм пълнолетна нищо не значи..Първоначално написано от haritov
Hip Hop, Rap
,
А страха ти от мишки? хахахаПървоначално написано от Faces
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
YeepПървоначално написано от Priceless
но взимам метлата и няма да се дам без бой на тия...малки подли копеленца
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от Tomorrowww
ти си селянка по държание не по произход да знаеш земи си пъхни граната в гъза и тва детъо фръкне после е твое копие
и тва че не си пълнолетна значи че имаш право да изядеш две банички на закуска нищо друго па камоли да казваш кой какъв е
Съжалявам много за грешката. Пресни пуФканкииииПървоначално написано от Dgaduin
![]()
![]()
Hilary_![]()
а как разбра , че съм селянка.. нито се ми виждал , нито нещо.. ама селския добре го владееш , забелязах.С тия малумни коментари доникъде няма да стигнеш, а щом си и пълнолетен , демек 18+ нищо няма да излезе от тебе.. селски пръч .. изтървал си си живота и ся си го изкарваш на тийновете ..Първоначално написано от haritov
.. бъди мсе такоова лайно ! отива ти.. а и може да престанеш с тия изтъркани лафове
лека ти нощ от мен
< гноси си ги със здраве .. че са и два - значи мноого не уважавам
![]()
Hip Hop, Rap
,
Милички , ако не сте запознати , ви казвам , че има раздел в който да пишете подобни теми.
КОФАТА![]()
Тук не е мястото.
Няма ли да мине някой модератор да я заключи?
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
казах по ДЪРЖАНИЕ и съм много по-качествен от тебе с гаранция ако не ми вярваш провери ай ся те оставям да ревеш над компа лягам![]()
ае Tomorrowww .. един въпрос !
Като темата е тооолкова малоумна ,за кво пишеш в нея ?
бтв сяя май и ти спамиш![]()
Хора правете любов а не война е в тая селска държава който си мисли че е гражданин е в ебааати заблудата![]()
![]()
Tomorrowww и говориш с човек одобрен да учи в оракъл определено не съм си истървал живота даже си ми е много хубав
знамПървоначално написано от Kukumqvka
еми няколко пъти казах , че няа му отговоря на тоя .. и с това щеше да си приключи , ама откъде накъде ше ме обижда![]()
все тая.. аз ставам и ви оставям да си ядете пуФканките.. съжалявам за спама - повяпвайте не съм искала да водя толкова малумен разговор с толкова ограничен човек !
![]()
Hip Hop, Rap
,
ти ме напсува първа помниш ли ? ограничена си ти дгд и дгд дгдПървоначално написано от Tomorrowww
Ето взимайте пример от мен и Faces .. Ние как можем да се обичаме .. вие за кво трябва да се карате?![]()
![]()
![]()
![]()
Hilary_![]()
нямаше ли да си ходиш .. да си спиш у кревата .. а тва дгд сме си го казвали 4 клас , ама явно само тва сме знаелиПървоначално написано от haritov
.. ти нещо май си с неизживяно детство и гледаш с кой да се заядеш .. е да ама на не ми пука.. незнам що ти се вързах на тъпите лафове и обиди.. СЕЛООО !! :P
Hip Hop, Rap
,
Сакън нидей ще вземат да се вземат и ши стане тя еднаПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
All I hear is "Burn!
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо като трета световна предполагамПървоначално написано от Dgaduin
![]()
Hilary_![]()
хъх.. никогаПървоначално написано от Dgaduin
.. трябва първо да науча селски отнякъде , че с тоя диалект няма да му разбирам.
Hip Hop, Rap
,
Хахах обичам теПървоначално написано от Faces
![]()
Hilary_![]()
точно !Първоначално написано от Priceless
![]()
Hip Hop, Rap
,