- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов и болка .. ръка за ръка?
Първоначално написано от Priceless
Та аз мисля ,че няма любов без болка.Няма как просто..
Всяка любов минава през трудни `изпитания` и ги преодолява,ако ли не - то това не е любов ;д .
Естествено,че да!Заслужава си,но човека до теб ,ако държи на теб и те обича не би позволил да страдаш.
Да се жертвам?!За него живея ..
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Това ми хареса...Първоначално написано от mOBSCENE
![]()
![]()
земи напиши книга
Има ли любов без болка? - Не . Да обичаш,значи да страдаш.Да страдаш значи да си наранен от някой или нещо. За всяко нещо си има цена. Любовта не може да е толкова невинна за да е просто свято чувство. ВИнаги има нещо , което не е какво трябва.
И изобщо .. истинска ли е една любов ако не е преминала през много изпитания, за да докажеш на другия, че си с него наистина .. каквото и да става? - Тя може да е истинска,но винаги всяко изпитание или предизвикателство,когато се премине през него , то затвръждава връзката и я прави по - силна . Дори чове да е страдал,дори да се е ядосал,като види отсреща любимия човек,усмивката му - това е едно голямо щастие и веднага забравя за всички рани. Истинската любов идва с времето,не туко - така . Всеки я търси,но малко я намират. и все пак радвайте се на това,което имате
Заслужава ли си да преминеш през цялата тази болка, само и само, за да запазиш човека до себе си? - За мен - Напълно си заслужава. Няма по - голямо щастие да видя л'бимия ми човек до себе си,да му се радвам,прегръщам и целувам. Болата винаги я има,никой не може да е спре.
И до каква степен бихте пожертвали себе си заради любовта? - Правя всичко по силите си за да съм щастлива с приятеля ми. Всяка жертва е заплатена с много хубави чувства. Аз съм на този принцип , че когато искам нещо се боря до край и жертвам много неща.![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Бях направила тема с абсолютно същото заглавеие (Любов и болка) и се уверих ,че едното не може без другото.Но точно щом издържаме на тази болка, то любовта ни е истинска![]()
Любов без болка няма. Понякога дори трябва да нараним другия за да разберем, че го обичаме..
"Когато любовта е малка, тя е нещо като радост.
Когато любовта е много, тя е нещо като болка.
Когато любовта е точна.. това не е любов."
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не си падам по лесните неща.Винаги търся тръпката във всичко.Аз лично не мога да си представя връзка,в която всичка от до да е както по сценарии.Би ме отегчило.Ако държа на някого бих отишла и в ада за да му помогна или да го спечеля.Разбира се всичко си има граници.Когато видя,че нещата не върват ни си давам много зор.Също бих преминала през0 много неща,но винаги преценям дали си струва изобщо.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love