.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

хора спешен съвет ми трябва

така зн харесвам си едно момче от моята компания и той разбра и така стана че се целунахме като ме изпращаше и след около 1-2 часа излязохме само двамата и пак се целувки ала бала.. и след като се прибрахме момчето каза че иска да ми каже нещо и аз к и той каза че си пада женкар ,не иска да ме прецаква не му пречи да сме заеедно просто на него неможело да се разчита и после да не ми е гадно и да не си разваляме отношенията и аз да прецена какво правим... а само да отбележа аз се на женкари попадам и та са трябва да реша забравяме станалото или се хваштаме и чакаме той да се издъни.. мс на всички които ще прочетат темата и надявам се да дадете съвет ... а аз честно казано нз кво искам не ми пречи да се прецакам пак но се пак искам мнение

Голям фен Аватара на eminemfenka

-

Преди няколко дни имах забивка с бившото... знаех го,че е женкар,но благодарение на съфоромниците се осъзнах // не се прецаквай няма смисъл.. ти ще си наранената в случая,когато се издъни..
    ла-ла-ла

Виж... Незнам защо ти го е казал!

Вариянт N1: Не иска да бъде с теб и ти го казва за да се откажеш!
    Вариянт N2: Просто му симпатизираш адски много и не иска да те нарани, затова те предупреждава.

Не виждам смисъла само в това да се прецакваш- не е само той. Защо просто не намериш момчето, което може да ти предложи всичко. Да ти сваля звезди, да пише песни за теб...? Защо не се опиташ да намериш истинската любов, а ще си губиш времето с безрасъден тъпанар, който неможе да си държи езика в устата и пишката в гащите?

Ами от това, което казваш изглежда да е бил честен, но все пак аз не виждам смисъл. Ако си имаш модел да търсиш само женкари без да го знаеш, то това момче само потвърждава този модел. Няма смисъл според мен, по-добре не се занимавай с него.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Ако искаш връзка за бройката или връзка без чувства,то това е момчето..
    Ако търсиш връзка,в която всеки ден да разбираш с коя е бил снощи и как ти е направил мръсно с нея,да плачеш,да се тормозиш,заради кръшканията му и да се чувстваш ненужна и лъгана,и какво ли още не,това пак е момчето за теб!
    Ако търсиш връзка,в която да се чувстваш щастлива,обичана и единствена за едно момче,не се занимавай с него и търси това момче,с което ще се чувстваш така,както вече споменах по-горе..
    Просто търси това,от което сърцето ти има нужда! :P

може би просто се прави на некафф наиграй го ти
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ако искаш да си мазохистка - давай, бъди с него. Наранявай се сама ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Хахахаха тая тема ме развесели истински хахаха на колко си 12-13 момчето си е изплело добре мрежата признавам го казал ти го е не директно ще те прая каквото си искам докато ми писнеш после next смятай колко ти е акъла щом изобщо се чудиш
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на Hilary_
    Момчето ти е казало да не разчиташ на него .. но пък от друга страна кой знае .. и във всеки женкар бие сърце .. ако ме разбираш .. ноо ако се захванеш да събудиш някакво "чувство" в него ще ти е много трудно .. избирай сама ..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Не знаеш к'во ще бъде с него до като не опиташ ..

Риск печели,риск губи !

кво като е женкар ? Не се знае,знае ли се

Колко пари ще получа, ако ви уцеля възрастовата група?
    Не, сега сериозно. Ако ти харесва момчето- давай смело, ако не майната му. Недей да се замисляш толкова.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Щом ти го е казал това, значи му е все едно дали ще е с теб... едва ли искаш такъв човек до себе си?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Първо си изясни какво искаш ти-сериозна връзка или просто свалка.След като си отговориш на този въпрос ще знаеш какво да правиш.Дори да го харесваш ако знаеш че той не е със теб защото те харесва,а просто защото си му поредната бройка не си заслужава.

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Зарежи го после да не страдаш

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Въобще не се и занимавай-той сам те е предупредил.Ако пък искаш-рискувай
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    поне е бил честен с теб

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Ах..ами и моя е `женкар` ..`плейбой` агрр ..
    Ама вече 7-8 месец сме заедно.Хлътнал е ;д
    намери си майстора.
    Не се знае как ще се развият нещата.Очаквай неочакваното.
    Пусни се по течението.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си