- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Облекло,от каде може да се купи и колко $ ?
Здравей,Здравей,
исках да ви попитам от каде мога да си взема горнище и долнище(незнам как се нарича) което върши г/д работа всеедно да си сложите фолио за отслабване(опаковачно),пон же много отдавна когато тренирах преди състезание видях някакъв да носи едно такова което си прилича на обикновенно горнище и долнище,но като се саблече изтиска полувин литър пот,а беше с потник отдолу и не беше навлечен.Та от каде мога да взема подобно да сваля някой килограм и колко г/д струва :/
Кажи за кой град става дума? Иначе стария стреч е the best за мен опаковаш се изцяло и си готов![]()
* * *
ПЕСИМИСТИТЕ мислят, без да вярват.
Оптимистите вярват, без да мислят.![]()
![]()
не разбрах какво ще рече стария стреч ама съм от София xD
ами майка ми има такова и мисля че си го е взела от фитнеса,където ходи..но не съм сигурна..![]()
С него опаковат пилетата. Фолио прозрачно. Сети ли се? иначе за Сф можеш от метро или аз си ползвам наупрена
. най-добре "фолио" то е като найлон. --> 1,60 лв. сигурен ефект
![]()
* * *
ПЕСИМИСТИТЕ мислят, без да вярват.
Оптимистите вярват, без да мислят.![]()
![]()
за това казах Опаковачно Фолио ,че съм ползвал трябва ми дреха със същия ефект,знам че има ,но незнам как му се вика и от каде мога да го зема за тва питам вас..
Що за глупости? Какви опавония бе? Кожата трябва да диша, а не да я запушваш. С изпотяването се губи тегло, което всъщност е влагата(водата), а мазнината се стопява от друсането(бягането).
Running is my drug and I am overdosed ..
първо се научи да пишеш *къде* правилно![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
ако ще помагаш помагай,аз да не съм на конкурс по правопис бе ?Не ме карай са да ти ровя из мненията да ти затапа голямата уста...Първоначално написано от Irenchety
Нов човек съм
боже мойнакъде отива светът
![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
пише се кЪде.Първоначално написано от Xanibal
момичето е право.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
вярно секи допуска грешки ама да не ми спами в темата за 1та буква,щото и аз мога да и намеря доста в нейните постове....
Нов човек съм
Първоначално написано от Snickers
да не би да ти прилУша от правописа й?
Айде сбийте се сега виртуално!
Running is my drug and I am overdosed ..
ей докъде ще ви докара мързелът ви..
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
на мен ли ?Първоначално написано от hackberry
@DarkKisss баси плочките имаш O.o
Нов човек съм
хаха кФо ме зЪплашвЪшПървоначално написано от Xanibal
поне като пишат тема, поне малко грамотно да е написана бе еййй, то не знае как се пише кЪде пък тръгнало да ми пише във форуми
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Несхватливо животнУ
Нов човек съм
Хем гнусно, хем вредно, хем не върши работа![]()
ЕБати тъпото.
Saatana vittu perkele hate crew!