.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

За свалките м/у момичета и момчета

Момчета какво трябва да направи едно момиче, за да ви се хареса и да ви впечатли? Момичета същото се отнася и за вас !? Извинявам се предварително, ако има такава тема

Да умее да слуша. Да пуска умерено базици; да не се държи тъпо и прекомерно емоционално и все едно животът й се базира върху самочувствието й.

Също е много хубаво да се държи мило. Но като цяло е важно да е уникалнодържаща се и да си говори човек с нея като с разумен човек.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Да е красива,мила,чаровна,да бъде естествена а не позьорка,нито пък да е някоя от нафуканите днешни тийнейджърки с заглавия на скайпа от типа на "Тфойта КурВаааАааа" или пък "СлАдКъ ПрИнЦеСкЪ" /facepalm Това е напърво време което лично мен ме впечатлява или дразни.

ми да може да се говори с нея (сиреч да нее тъпа като пън), не е нужно да е 1-вата красавица, ама да не е и някво плашило ест (сми всяко момиче е красиво стига да си знае добрите черти а не някоя 100кг да си сложи супер къса пола и тясни дрехи), и да не е от кучешкият контингент

Еми за да впечатли едно моче , едно момиче трябва на първо място да се държи естествено , да има чуство за хумор , да не е от тъпите кифли (както каза Sh@d0w) , да не влиза в ролята на друга ии да се държи прилично

Цитирай Първоначално написано от beliqsmok
    Еми за да впечатли едно моче , едно момиче трябва на първо място да се държи естествено , да има чуство за хумор , да не е от тъпите кифли (както каза Sh@d0w) , да не влиза в ролята на друга ии да се държи прилично
    а да забравих за приличното държание
    веднъж на 1ва среща момичето кат почна да псува направо не знаех къде да се скрия от срам

и за мен има голямо значени държанието. мразя момчета които се правят на гъзари, а са някакви пълни идиоти мразя когато първо са адски мили, а след това пред приятели са ужас обичам момчето да е естествено, мило и да не е досаден. например когато му кажеш, че не ти допада той да продължава да си знае своето и за жалост рядко се намират добри и приятни за разговор момчета

бе за разговор аз явно съм добър и момичетата все ми искат съвети отностно някой идиот дет е пълен кретен
    е аз не съм кретен и за тва съм си сам сиг нз просто сиг очаквам момичетата (дет уж се развиват по-бързо от нас ) да зематда порастнат и да раберат кво искат
    познавам много момичета на по 19-20 дет още се държат кат разгонени 14 годишни пикли рядкост са момичетата дет са порастнали ( не само на цици а и на акъл)

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от _sladyrche_
    и за жалост рядко се намират добри и приятни за разговор момчета

Бих казал същото и за момичетата
    :P

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Държанието ми прави най-голямо впечатление. Трябва да е себе си, а не пред мен да е мил, да ми използва някакви тъпи лафове за свалка дето вече са се превърнали в шаблон... ,а като се събере с други хора да се държи по друг начин. Трябва да е естествен пред всички. Кавалерството също ми прави впечатление Общо взето като за начало и за добро впечатление тва са нещата
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Трябва да е истинският той във всяко едно отношение.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    +76394

И в никав случай не трябва да слуша чалга или пък да се облича като селски убавец
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    трудно се впечетлявам но ми е достатъчно да ми е добра компания другото се нарежда само

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Да е красива,мила,чаровна,да бъде естествена а не позьорка,нито пък да е някоя от нафуканите днешни тийнейджърки с заглавия на скайпа от типа на "Тфойта КурВаааАааа" или пък "СлАдКъ ПрИнЦеСкЪ" /facepalm Това е напърво време което лично мен ме впечатлява или дразни.
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    +76394

И в никав случай не трябва да слуша чалга или пък да се облича като селски убавец
    няма кво да кажа повече.. ++
    Hip Hop , Rap ,

Супер фен Аватара на l0lz
    Гей съм.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Гей съм.
    мога да кажа само.. l0lz
    Hip Hop , Rap ,

Да е весел ...да е нормален да не ми се прай на клоун щото досега само с такива съм обречена ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Да бъде различен, което не значи "странен .. побъркан" .. а значи, че се откроява от "заучените фрази и думи" от женкарите ..

Да прилича все пак на нещо .. а не все едно идва от батака .. Да е мил, любезен, срамежливв .. добричък .. абее няма да изреждам .. дано ме разбра ..

Повече от фен Аватара на w0lf
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Да бъде различен, което не значи "странен .. побъркан" .. а значи, че се откроява от "заучените фрази и думи" от женкарите ..

Да прилича все пак на нещо .. а не все едно идва от батака .. Да е мил, любезен, срамежливв .. добричък .. абее няма да изреждам .. дано ме разбра ..
    или с други думи да е разбран човек с който можеш да си кажеш две думи на всяка тема и да се държи еднакво с теб независимо обстановката...същите ми критерии за момиче
    madafaka

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от w0lf
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

или с други думи да е разбран човек с който можеш да си кажеш две думи на всяка тема и да се държи еднакво с теб независимо обстановката...същите ми критерии за момиче
    .. почваш да ми ставаш любимец

Повече от фен Аватара на w0lf
    лол
    madafaka

Да е хубава сипатична и да гледа футбол

Да бъде естесвен !! Това е най-важното...или го харесвам такъв какъвто е,или не го харесвам въобще...
    Определено,обаче,да не бъде някакъв си голям гъзар,женкар,лигльо,егоист и пр.

Град
    blg
    за да ме впечатли трябва да се откроява от останалите ( плейбойчета.. гъзари..простаци.. " ФЕШЪНЧЕТА"и тн ) ... трябва да е сигурен в себе си защото ако не е поне за мен това е признак за комплекси ниско самочуствие .... да не е досаден нито прекалено срамежлив.. да знае какво иска ... а ако е и човек на изкуството ( като мен ) ... тва е в допълнителен +
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си