- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За свалките м/у момичета и момчета
Момчета какво трябва да направи едно момиче, за да ви се хареса и да ви впечатли? Момичета същото се отнася и за вас !?![]()
Извинявам се предварително, ако има такава тема
![]()
![]()
Да умее да слуша. Да пуска умерено базици; да не се държи тъпо и прекомерно емоционално и все едно животът й се базира върху самочувствието й.
Също е много хубаво да се държи мило. Но като цяло е важно да е уникалнодържаща се и да си говори човек с нея като с разумен човек.
Да е красива,мила,чаровна,да бъде естествена а не позьорка,нито пък да е някоя от нафуканите днешни тийнейджърки с заглавия на скайпа от типа на "Тфойта КурВаааАааа" или пък "СлАдКъ ПрИнЦеСкЪ" /facepalm Това е напърво време което лично мен ме впечатлява или дразни.
ми да може да се говори с нея (сиреч да нее тъпа като пън), не е нужно да е 1-вата красавица, ама да не е и някво плашило ест (сми всяко момиче е красиво стига да си знае добрите черти а не някоя 100кг да си сложи супер къса пола и тясни дрехи), и да не е от кучешкият контингент![]()
Еми за да впечатли едно моче , едно момиче трябва на първо място да се държи естествено , да има чуство за хумор , да не е от тъпите кифли (както каза Sh@d0w) , да не влиза в ролята на друга ии да се държи прилично![]()
а да забравих за приличното държаниеПървоначално написано от beliqsmok
веднъж на 1ва среща момичето кат почна да псува направо не знаех къде да се скрия от срам![]()
и за мен има голямо значени държанието. мразя момчета които се правят на гъзари, а са някакви пълни идиотимразя когато първо са адски мили, а след това пред приятели са ужас
обичам момчето да е естествено, мило и да не е досаден. например когато му кажеш, че не ти допада той да продължава да си знае своето
и за жалост рядко се намират добри и приятни за разговор момчета
![]()
![]()
бе за разговор аз явно съм добър и момичетата все ми искат съвети отностно някой идиот дет е пълен кретен
е аз не съм кретен и за тва съм си сам сиг нз просто сиг очаквам момичетата (дет уж се развиват по-бързо от нас ) да зематда порастнат и да раберат кво искат
познавам много момичета на по 19-20 дет още се държат кат разгонени 14 годишни пиклирядкост са момичетата дет са порастнали ( не само на цици а и на акъл)
Първоначално написано от _sladyrche_
Бих казал същото и за момичетата :P
Държанието ми прави най-голямо впечатление. Трябва да е себе си, а не пред мен да е мил, да ми използва някакви тъпи лафове за свалка дето вече са се превърнали в шаблон... ,а като се събере с други хора да се държи по друг начин. Трябва да е естествен пред всички. Кавалерството също ми прави впечатлениеОбщо взето като за начало и за добро впечатление тва са нещата
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Трябва да е истинският той във всяко едно отношение.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+76394Първоначално написано от Jumbie483
И в никав случай не трябва да слуша чалга или пък да се облича като селски убавец![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
трудно се впечетлявам но ми е достатъчно да ми е добра компания другото се нарежда само
Първоначално написано от Sh@d0w
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
няма кво да кажа повече.. ++Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
![]()
Hip Hop, Rap
,
Гей съм.![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
мога да кажа само.. l0lzПървоначално написано от l0lz
![]()
Hip Hop, Rap
,
Да е весел ...да е нормален да не ми се прай на клоун щото досега само с такива съм обречена ...
Да бъде различен, което не значи "странен .. побъркан" .. а значи, че се откроява от "заучените фрази и думи" от женкарите ..![]()
Да прилича все пак на нещо .. а не все едно идва от батака ..Да е мил, любезен, срамежливв ..
добричък .. абее няма да изреждам ..
![]()
дано ме разбра ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
или с други думи да е разбран човек с който можеш да си кажеш две думи на всяка тема и да се държи еднакво с теб независимо обстановката...същите ми критерии за момичеПървоначално написано от Hilary_
![]()
madafaka
.. почваш да ми ставаш любимецПървоначално написано от w0lf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да е хубава сипатична и да гледа футбол![]()
Да бъде естесвен !! Това е най-важното...или го харесвам такъв какъвто е,или не го харесвам въобще...![]()
Определено,обаче,да не бъде някакъв си голям гъзар,женкар,лигльо,егоист и пр.![]()
за да ме впечатли трябва да се откроява от останалите ( плейбойчета.. гъзари..простаци.. " ФЕШЪНЧЕТА"и тн ) ... трябва да е сигурен в себе си защото ако не е поне за мен това е признак за комплекси ниско самочуствие .... да не е досаден нито прекалено срамежлив.. да знае какво иска ... а ако е и човек на изкуството ( като мен ) ... тва е в допълнителен +![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"