- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- иматт ли право ? ..
Все едно слушам тука хлапетиите под блока. Е точно същата работа в петък, ама със свирки. Тоя и вика не можеш, оная мога, и като му клекна... добре, че беше тъмно!
еи тва сме си ние we - http://www.vbox7.com/play:aeaede72 -
7 б клас 4ever.. Smile![]()
Тук някъде ще да е истината.![]()
![]()
Авторке - в цялата история едно смислено нещо няма. Как очакваш смислени отговори?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ммне мисля че има за кво да ти се сърдят
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
бахти тъпите ситуации... и винаги проблема е в алкохола
![]()
![]()
1 - Като ти кажат "не можеш" и ти веднага да направиш наопаки.. принципи нямаш ли.. Днеска е нещо дребно, утре ще е..
А по темата: НЕ може да са истински пиятелки, след като те псуват и игнорират !![]()
пияници..GTFO
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
извинявай много ама твоите приятели са големи деца-как може за такава глупост да ти се сърдят ... трябва ти да им се сърдиш а не те на теб защото те са те заебали а не ти тях.отговор на въпроса-НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ СЪРДЯТ!!
Абе, момич,е толкоз си проста! Що не се обзаложи за некой друг лев? Поне пари щеше да спечелиш![]()
Ти тък ли струпаш несметните ти богатства е?Първоначално написано от kindergarden
А и това обяснява алкохолната зависимост, която си развила![]()
![]()
Dr. Gregory House
Ти сега не издавай бизнеса миПървоначално написано от valdesbg
Че ще те изключа от него
![]()
![]()
Е кой ще ти намира симпатични млади господа с които да.....се обазалагате? :РПървоначално написано от kindergarden
Dr. Gregory House
Така и така се почна спама в темата едно поздравче => Цък :P
К'ви са тея приятели които при положение че знаят какво преживяваш ти се сърдят за такива глупости ?!
Голям х*й - весела къща!
аксо утре онзи твоя ти каже,че не можеш да скочиш през терасата ще го направиш ли?Глупаво е било от твоя страна,но то ти е до възрастта май май.Какво да ти кажа..То и приятелите ти ти се сърдят не за друго,а защото и те са тотално объркани пубертети.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Първо ти си комплексарка -> " ии мен ако ме познавахте щяхте да знаете че много мразя някой да ми каже че не мога да направя нещуу .. "
Второ тея не са ти никакви приятели.
Трето Ти си малоумна:
-връзваш се на простотий
-не можеш да се справяш сама с глупави проблеми.
Четвърто ще си намериш майстора "може да се каже че съм се напила";"просто организма ми не ми понася ама аз си пия" няма да е дълго преди да се възползват от теб.
Пето спести си глупостите за някой който е на твоето ниво.
И да - добре е да си измиеш очичките за истината. И още нещо -> обогати си речника "заебаха ме" не звучи особено прецизно.
В отговор на въпроса ти: Свободна държава сме, имат право да те съдят за каквото си поискат.
Ти не беше ли на 13-14, бе?
Това "ти не можеш да направиш еди-какво-си", си е чисто детско предизвикване и ако беше малко по-развита интелектуално(но както разбираме ти не си), хич нямаше и да обърнеш внимание на такива лапешки истории.
Ами, ако тоя ти беше сложил нещо във водката и после се беше възползвал от теб? Днес пиеш по стадионите, утре ще се наливаш с разни боклуци по купони и ще те минава тоя и оня, докато си в несвяст. Ми ебати филмите са, ама много често взеха да се случват такива неща. И както си малка и наивна, лесна мишена си(каза ти го и потребителя преди мен, но реших да повторя - все пак, в куха главица, влиза едва при многократни повторения).
Грозно е момиче да се напива, особено малко, особено през деня. Жалка си ми, жалка си изглеждала и на хората около теб.
моля по-полека с убидите как разбрахте че е проста като не я познавате ?
вие като деца сте били тихи ангелчета които винаги са слушали и не са вършили тъпотии нали?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ти да не си й личната секретарка?
Аз като (по-)малка си имах достатъчно сиво вещество, за да умея да се забавлявам, вършейки простотии, които обаче по никакъв начин не ме унижаваха. Точка. Това, че някои нямат възпитание и самоуважение, мен не ме касае.
браво на тебПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На 14 пиеш водка,бира и пушиш..браааво,браавоРадвай се,че само тва дет си писала ти е проблема,защото е можело да станат мноооого,мноооого по-гадни неща..и после?
п.п.Мисли преди да правиш нещо.![]()
Подобни приятели..не бих имала...Но щом те са твоя избор..предполагам,че ще им мине .
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
точноПървоначално написано от Sh@d0w
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Хубави прияте ли си имашако ти бяха дори и на полувина такива нямаше да се развият тъка нещата
![]()
глува е и това го разбрахме по описаната от нея случка , човек с поне малко акъл в главата ще се замисли преди да направи подобно нещо възраста до някъде я оправдава но останалото неПървоначално написано от haritov
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....