отдавна не съм писала в този сайт и реших да го направя защото имам нужда от съвет .. може би темата не е мн подходяща за раздела любов но в историята която ще разкажа и това е свързано ..

Значи един ден аз и моята приятелка заедно със още 3 момчета бяхме на стадиона .. в този момент дойдоха момчето което харесвам и още един .. той имаше рожден ден ии тъй като е по голям си носеше алкохол и цигари .. седна до мен и аз изтръпнах .. той изведнъж се обърна към мен и ми каза : ти не смееш да изпиеш тази водка .. ии мен ако ме познавахте щяхте да знаете че много мразя някой да ми каже че не мога да направя нещуу .. ии така изпих онази водка , продължих със бира и за накрая цигари .. btw:не питайте на колко съм .. после някак си се почуствах странно ,, може да се каже че съм се напила [ от две чаши алкохол - какъвто и да е съм на земята .. просто организма ми не ми понася ама аз си пия .. ] ии така да се върнеме на темата ,, отидохме във квартала .. там приятелите ми ми казаха чее отиват до магазина и останах с онова момче .. чакахме 10-20 минути ии се отправихме към тях да видим къде са .. видяхме ги в магазина ,, и една друга която туко що дойде ми показа със ръка да се махам .. и аз го направих разбира се защото не съм като някой хора - нахална .. ;] - но май и в тва ми беше грешката .. продължих със онова момче нали да се разхождамм защото нямаше къде да отида другаде ..

на другия ден аз отивам там .. никой просто не ми говори .. по скайпа ми викат че съм ги заебала и аз нали им казах защо ми казахте тогава да се махна .. ии те ми отговарят : еми нашега .. когато ги видях тогава не ми изглеждаха на шега , а и не аз ги заебах а те мен ..
вчера даже една ми се обади и ме напцува по телефона и ми затвори ..

егати според вас имат ли право да ми се сърдят ? ..
- те много добре знаят че много харесвам онова момче и бих направила много за да се сближа със негу ..
- не съм го направила буквално нарочно ,, просто някой моменти ми се губят ако разбирате .. :\
- след като ми казаха да се махам ,, къв е смисъла на всичко в момента ? ..
- ии ме обвиняват че съм се напила нарочно .. мии обясних им тва ми е в характера .. а и преживявам тежък период [ нашите се развеждат , ала - бала и такива .. ]

моля за вашите мнения .. според вас имат нинякво право те да ми се сърдят и даже да ме пцуват .. ии моля без упреци ! ..