- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой купува..
никой![]()
![]()
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
"Аз купувам в 90% от случаите" а ти момче ли си или момиче?? точно за тва става въпрос.. на половината дет отговарят "аз купувам" не се разбира от ника момче ли е , момиче ли е..Първоначално написано от hamilcar
Cruel Intentions
Той.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Mene malko me e sram.Първоначално написано от Magic_Girl
![]()
Естествено,че той![]()
![]()
![]()
Got me feeling like extaZy...
Амииии различно понякога аз ,но маи в повечето случай той ама вобще има ли някакво значение![]()
![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Пфффф... още шитниколко пък струва един презерватив? Който иска той ще купи
![]()
Когато ползваме, винаги ТоЙ![]()
Из пътеводител за стопаджии:
"Вдигнатият нагоре палец е начин да попитате дали ще ви качат на стоп. Вдигнатият нагоре среден пръст е стандартния отговор."
Не се е налагало да си купувам скоро.Нося си по една голяма кутия с презарвативи в мен.Малко ми издува джьоба,но немога постоянно да тичам до аптеката![]()
Big cock is here
Купува умният човек, а глупавият става рано родител![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Еми попринцип аз, но като ходя взимам малко повече така че да има или за резерва или за повечко време напред.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Които има пари,но аз винаги си нося една кутия в чантата![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
винаги той![]()
Нито аз,нито той![]()
![]()
на който му се иска повече![]()
+1Първоначално написано от Extremescream
Ами и двамата. Няма нищо срамно в това, как може да искаш да правиш секс и да те е срам да си земеш "чорапче" ? Ако те е срам от това значи ти е рано и за сексаМен не ме е срам понеже няма нищо лошо в това даже е похвално ако се пазите
![]()
има ли значение кой?ако мацката се срамува ,момчето поема инициетивата ако ли не обратното![]()
love is gone!
Аз пък съм рекламно лице на презервативи и ми ги дават безплатно![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------