.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !

Много ме мързи

Незнам какво става с мен.На училище лежа в часовете не отговарям на въпроси като се прибера не уча а съм 7 клас и ще имам изпити края на годината.Кажете как да не ме мързи.Тия учебници не са никак приятни и не ми дават стимул
    Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Нормално е да те мързи, аз понякога ме мързи до училището да се завлека, пък камо ли да седна да уча ... Сега нз дали си момче или момиче, затова ще ти говоря в среден род, не се убиждай Измисли си собствен стимул, напр. ако сега науча този урок по история ще отида да си купя любимия сладолед или там нещо друго, което ти доставя удоволствие, ако не успея - няма... Ще видим тогава ще учиш ли, няма ли да учиш... Можеш да пиеш тонизиращи напитки, да се заредиш с излишна енергия, тъкмо както е студено и няма къде да се ходи, все някак трябва да я изразходваш, нали така? :P Ред Бул дава крилааа
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Ми мързела вече става част от пубертета,мене не ме мързи и само в даскало,в нас също преди почти всеки ден си оправях стаята сега само го отлагам

Голям фен
    Много ме мързи
    И мене
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    ох,и аз така бях(сега съм 8 клас)и пак си зех изпитите просто ходи на тия сип-ове и дори и да блееш се нещо чуваш

Ох, и мен как ме мързи, просто не е истина...Тази година започнах с ужасни оценки.. Ужас! Трябва да се стегна, ама все го отлагам....
    Ей това със стимула е добра идея.
    To be yourself is all that you can do...

Хах и мене много ме мързи,ама много .Надявам се да се оправя де,че мойто е в доста напреднал стадий.

Дай кабела за компютъра на майка си или на баща си и им кажи да не ти го връщат,докато не им покажеш бележник с шест нови шестици в рамките на две седмици : ) .Познай дали няма да учиш или не.Направо ще се изчепиш от учене,но по-ефективно е, когато ти вземат кабела насила,а не по собствено желание

И мене ме помързява...Не знам в нашето училище ли са прекалено високи изискванията или проблема е в мен. (всъщност и двете по-малко ) Кофти оценки...в училище не ме свърта на едно място, говоря в час пишат забележки сега в четвъртък има родителска среща

п.с. момче, 11 клас

Град
    Видин
    Пробвай като учиш да вникнеш в нещото.Например учиш по История представи си че през това време си бил там представи си турското робство например вникни в учебника направи го така че да ти бъде интересно,а не да си казваш,че това е поредния скапан урок,който си длъжен да научиш.Пробвай да видиш дали ще ти помогне то на сила нищо не става де ама все пак...

И мен супер много ме мързи.Кофтито е,обаче че аз в час слушам,вкъщи уча,пиша си домашните и като ми се доспи примерно към 16,лягам за една следобедна дрямка до 17.И като се събудя пълна мъгла. Няма и спомен от уравненията,които съм решавала.Другото кофти е,че аз супер много си блъскам главата в тея учебници и накрая изкарвам по-ниски оценки,от тея дето учебник не отварят.Отчайвам се вече...

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    И мен супер много ме мързи.Кофтито е,обаче че аз в час слушам,вкъщи уча,пиша си домашните и като ми се доспи примерно към 16,лягам за една следобедна дрямка до 17.И като се събудя пълна мъгла. Няма и спомен от уравненията,които съм решавала.Другото кофти е,че аз супер много си блъскам главата в тея учебници и накрая изкарвам по-ниски оценки,от тея дето учебник не отварят.Отчайвам се вече...
    Това все едно от моята уста излезе само дето даже не спя-само уча и накрая с извинения лайна...
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

opa mai e zarazno
    С мен който иска, срещу мен който може

май всички сме мързеливи мене ме мързи да чета ве хорааааа....

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Кво ще правим така на края на годината
    Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™

и мен

ужасно е просто ! ... не знам...ама винаги си казвам ще се стегна и какво..сега септември ме чакат изпити и не знам дали въобще ще ги мина тва е най-голямата грешка в живота ми !!

И аз винаги си казвам ,че от септември се стягам,залягам над учебниците и си научавам до 20 часа и излизам..накрая се получава следното:Прибирам се към 14:30 -15 и лягам да поспя,после се мотая,ям само,за да избегна ученето.Излизам и накрая хората спят ,а аз уча в 00-02 и на др. ден спя на чина
    .:Poor is the man
    Whose pleasures depend
    On the permission of another:.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    от къде я изровихте тая тема от 2008 бе
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    от къде я изровихте тая тема от 2008 бе
    мързела е перманентно състояние

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от GReddy_91
    Пробвай като учиш да вникнеш в нещото.Например учиш по История представи си че през това време си бил там представи си турското робство например вникни в учебника направи го така че да ти бъде интересно,а не да си казваш,че това е поредния скапан урок,който си длъжен да научиш.Пробвай да видиш дали ще ти помогне то на сила нищо не става де ама все пак...
    история да,там е по-лесно,ама аре напраави го това с биологията
    а иначе всички ни мързи,проблема е че нямаме особен избор.Аз сега съм 8 клас и миналата година ми беше супер гадно ама ща не ща учех и си влязох където исках.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си